Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.551
- Πόντοι
- 14.936
Δεν έχω Φιλιππινέζα όλος ο μόχθος μενει στην τσέπη μου
Δεν έχω Φιλιππινέζα όλος ο μόχθος μενει στην τσέπη μου
20 ευρω το κιλό το καρύδακι τυπε;Μόνο καρπο μόνο καρπο
θα μπει ο θειος και θα τον περάσει για πουστη που δεν βαζει τονους , και θα εχει και δικιο20 ευρω το κιλό το καρύδακι τυπε;
μπορει να ειναι μπασκεμπολιστας τύπε μονοθα μπει ο θειος και θα τον περάσει για πουστη που δεν βαζει τονους , και θα εχει και δικιο
ο θείος θα ξέρει, ΘΑ ΞΕΡΕΙμπορει να ειναι μπασκεμπολιστας τύπε μονο
σπάσιμο καρπο μονο καρπο
σε εχω λοκαρει και σενα μουνη να ξερεις...πρωτο τον Νιπλη,μετα εσενα και τελος Αλεξουκο...εσεις οι 3 σιγουρα ειστε λεφταδες....ψαχνω βεβαια ολο το μπου αλλα δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι οι αλλοι ειναι β εθνικηΔεν έχω Φιλιππινέζα όλος ο μόχθος μενει στην τσέπη μου
Να την βάλεις να σκαλίζει τον κήπο να γίνεις φεουδάρχηςεγω ομως εργοδοτώ
θα σεβεσαι
Τυπε από κρίση εισαι σπίρτοσε εχω λοκαρει και σενα μουνη να ξερεις...πρωτο τον Νιπλη,μετα εσενα και τελος Αλεξουκο...εσεις οι 3 σιγουρα ειστε λεφταδες....ψαχνω βεβαια ολο το μπου αλλα δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι οι αλλοι ειναι β εθνικη
εργοδοτώ άλλον γι αυτοΝα την βάλεις να σκαλίζει τον κήπο να γίνεις φεουδάρχης
και το νεφρο σου του κάνειΤυπε από κρίση εισαι σπίρτο
ξερω,ΞΕΡΩ ....Τυπε από κρίση εισαι σπίρτο
Κουφάλα σε ποιόν καφέ βρίσκεσαι τώρα?ξερω,ΞΕΡΩ ....
Η 3ή εργαζόμενη που εργοδοτουσες για να την γαμας δήλωσε παραίτησηεργοδοτώ άλλον γι αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και το νεφρο σου του κάνει
δεν κοιταει μονο λεφτα , και φυσική κατάσταση
στειλτου μια τελευταιες γενικές εξετασεις που εχεις κανει να σου βγαλει κουστουμι
τριτοΚουφάλα σε ποιόν καφέ βρίσκεσαι τώρα?
γιατι τριημερο;Η 3ήμερο εργαζόμενη που εργοδοτουσες για να την γαμας δήλωσε παραίτηση
απολυση με προειδοποιηση , μηδεν αποζημιωσηΗ 3ή εργαζόμενη που εργοδοτουσες για να την γαμας δήλωσε παραίτηση
δεν θα γραφεις τετοια οταν ειναι ο Αθηναιος λογκαρισμενοςΟ νιπλης ειναι φραγγατος. Φαινεται. Εχει αερα πλουσιου
Ε όχι και μηδέν πήρε ένα σμαρταπολυση με προειδοποιηση , μηδεν αποζημιωση
δεν την χαλασε καθόλου
με γ@μησες πατριδα..καθομαι και κανω φλεξαρισμα ολη την ωρα ρολογια,αμαξια,τα παντα ολα και εσυ δεν βλεπεις?σε εχω λοκαρει και σενα μουνη να ξερεις...πρωτο τον Νιπλη,μετα εσενα και τελος Αλεξουκο...εσεις οι 3 σιγουρα ειστε λεφταδες....ψαχνω βεβαια ολο το μπου αλλα δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι οι αλλοι ειναι β εθνικη
παροχη σε ειδος θεωρειται αυτοΕ όχι και μηδέν πήρε ένα σμαρτ
Γιατι ο σδοε ειναι;!δεν θα γραφεις τετοια οταν ειναι ο Αθηναιος λογκαρισμενος