celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.291
- Πόντοι
- 6.056
Bαρος κινει τα νηματα παντου(μονο στο νημα του δεν μπορει να βαλει ψηφοφορια)Ειναι ο προφεσορ Χ της σαντα μπαρμπαραεγω ειμαι σε αντιπαλο crew.αμα βρεθουμε τα κιτι αιμα.
Bαρος κινει τα νηματα παντου(μονο στο νημα του δεν μπορει να βαλει ψηφοφορια)Ειναι ο προφεσορ Χ της σαντα μπαρμπαραεγω ειμαι σε αντιπαλο crew.αμα βρεθουμε τα κιτι αιμα.
Ωπα,κατσε.Στην πρωτη φωτογραφια,αυτος που καθεται και μοιαζει με τον Τρυφωνα ειναι ο Βαρος?αυτο ειναι το Crew του baros
και αυτο το δικο μου.με τα τατου εγω.
ο βαρος ειναι με το κοκκινο φορεμα αριστεράΩπα,κατσε.Στην πρωτη φωτογραφια,αυτος που καθεται και μοιαζει με τον Τρυφωνα ειναι ο Βαρος?
εγω ειμαι σε αντιπαλο crew.αμα βρεθουμε τα κιτι αιμα.
πες διευθυνση να περάσει ο Αθηναιος το πρωι να σου αφησει ενα κοφυ μπερυ και ενα μαφιν βατομουροΜόνο εγώ δουλεύω μόνο εγώ κι ούτε δυο αυγά Τουρκίας δεν μου φέρνει άνθρωπος το πρωί
γυρισες απο την "εικονική" δουλειά σου ?gamioles ηρθα
γυρισα απο την κανονικη δουλεια μου....εικοναικα ειναι τα τιμολογια σουγυρισες απο την "εικονική" δουλειά σου ?
ολη σου η ζωη ειναι μεσα στο μπουγυρισα απο την κανονικη δουλεια μου....εικοναικα ειναι τα τιμολογια σου
ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗολη σου η ζωη ειναι μεσα στο μπου
γι αυτο ολα σου πανε δεξια
και παντα θα προκόψεις
εδω δουλευεις
εδω ζεις
εδω τρως
εδω κοιμασαι
εδω γαμας
Ειναι ο τζχωννυς και φυλαει θερμοπυλεςΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ πηγες στο νημα με τους ΨΕΚΕΣ να τους γαμησεις;
γυρισε ο Μπραμπ απο δουλειάΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ
Δεν έχω Φιλιππινέζα όλος ο μόχθος μενει στην τσέπη μουγυρισε ο Μπραμπ απο δουλειά
ενα μπουρνούζι να του πας για τον ιδρώτα
το εβγαλε το μεροκάματο και αυτος σημερα
τα ασφαλιστικα ταμεία γαμηθηκαν στον χρημα παλι απο τον φίλο μας . σε αυτακια το φιλος
εγω ομως εργοδοτώΔεν έχω Φιλιππινέζα όλος ο μόχθος μενει στην τσέπη μου