Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εχει πεσει πολυ η ποιοτητα τους… μονο τα τραγανα τα κλασσικα θες/νικης αξιζουν ακομα…
αν το παρεις μετα απο καμια ωρα που εχει βγει ειναι και αυτο για πεταμαΕχει πεσει πολυ η ποιοτητα τους… μονο τα τραγανα τα κλασσικα θες/νικης αξιζουν ακομα…
το ξερω φιλε ζητησα εγω για αθηνα πριν 2 χρονια και δεν ειχαν σημειο να μου δωσουν...θα εβαζα τον γκλομπεαρχη να τα πουλαει αφου ξερει απο κρουασαν - τουλουμπες κρεατινες και μη... θα ηξερε και απο κουλουρια
Αναπτύχθηκε αρκετά γρηγορά αυτο το Franchise εχει και Σαντορίνη ,το ειχα ψάξει και εγω αλλά κατι με εμπόδισε ...ο πιστευω οτι θα έχουν κάμψη στα επομένα χρονιά όπως και τα coffre islandτο ξερω φιλε ζητησα εγω για αθηνα πριν 2 χρονια και δεν ειχαν σημειο να μου δωσουν...θα εβαζα τον γκλομπεαρχη να τα πουλαει αφου ξερει απο κρουασαν - τουλουμπες κρεατινες και μη... θα ηξερε και απο κουλουρια
βρε εσυ οξω εισαι η εχουν βαλει ιντερνετ στα κρατητηρια
Έχω πάρει άδεια απο το χρυσοχοιδη.βρε εσυ οξω εισαι η εχουν βαλει ιντερνετ στα κρατητηρια
να αυτα πρεπει να κοπουν ακου αδειαΈχω πάρει άδεια απο το χρυσοχοιδη.
να αυτα πρεπει να κοπουν ακου αδεια
τιποτα φιλε σημερα εχω παραδοσεις και μετα σπιτι τεταρτη θα δω κλεινω προς αρτεμιδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λεει το πρόγραμμα;
Ναι μια χαρά.παρε και τον Αθηναίο είναι φουλ στη κούραση .τιποτα φιλε σημερα εχω παραδοσεις και μετα σπιτι τεταρτη θα δω κλεινω προς αρτεμιδα
ο αθηναιος φιλε δουλευει σχεδον ολη την αθηναΝαι μια χαρά.παρε και τον Αθηναίο είναι φουλ στη κούραση .
Καλες διακοπές και ξεκούραση !!τιποτα φιλε σημερα εχω παραδοσεις και μετα σπιτι τεταρτη θα δω κλεινω προς αρτεμιδα
Ναι ο καργιολης..ο αθηναιος φιλε δουλευει σχεδον ολη την αθηνα
διακοπες μπα δεν παιζει φιλεΚαλες διακοπές και ξεκούραση !!
ειναι μπουρδελο ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ, πολυ απλα γιατι ο κοσμος ειναι μαλακας και πηγαινει λογο μοδας και ¨φορα που εχει παρει" το μαγαζιτο ξερω φιλε ζητησα εγω για αθηνα πριν 2 χρονια και δεν ειχαν σημειο να μου δωσουν...θα εβαζα τον γκλομπεαρχη να τα πουλαει αφου ξερει απο κρουασαν - τουλουμπες κρεατινες και μη... θα ηξερε και απο κουλουρια
στην αρχη φιλε πηγαινανε τρενο μετα αρχισανε της μαλακιεςειναι μπουρδελο ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ, πολυ απλα γιατι ο κοσμος ειναι μαλακας και πηγαινει λογο μοδας και ¨φορα που εχει παρει" το μαγαζι
ολα τα προιοντα του εχουν γινει σκατα, ΟΛΑ ομως , και ακομα πηγαινει κοσμος , αντι να πηγαινουν απ εξω και να τους κατουρανε και να βγαλει ψωμακι κανα ντοπιος που κραταει καλη ποιοτητα πανε ολοι σαν τα προβατα σε κατι τετοια σκατα...
Καταναλωτική νοημοσυνη κανεις σε αυτον τον τόπο , κανείς
μποϋκοτάζ σε ολα τα προβοσκιδουχα και τους προβοσκιδολαγνουςΓαμιολα ΝΙΠΛΗ όταν τα έγραφα ότι δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση γκριχελαντ έλεγες μαλακίες... μποϋκοτάζ σε όλους τους μαλακες ΤΏΡΑ...Καραμαναρε ποτέ ξανά από εκεί
Ξουτ μορη παλιογαταφιλε πρωτευουσιανε αυτο το τομαριι ο αντζελο γιατι ειναι εξω ?? εχει βυσμα?