Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.551
- Πόντοι
- 14.936
Σατανα Διομηδη.Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά
Σατανα Διομηδη.Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά
ειναι μουνοπανα οι κουλουραδεςΚαλημερα! Σαντουιτς με γαλοπουλα και τυρι Αρλα και φρεντο εσπρεσσο απο τους Κουλουραδες για να χουμε δυναμεις για τη μεσημεριανη συνεδρια με την ψυχ και να πα καλα η βδομαδα που αρχισε ασχημα που χασαμε τον Τολη…
Nα πω την αληθεια δε συγκρινεται με το φιλαδελφεια… ασε που το μικρυναν το σαντουιτς! Μια σταλιτσα το καναν… Και ο καφες… σφηνακι!ειναι μουνοπανα οι κουλουραδες
πηρανε τα φραγκα απο την Αρλα και εβαλαν το τυρι τους
αλλα η τιμη ειναι για τυρι Philadelphia
τα ίδια εκανα και στον Γρηγόρη , αλλα μουνοπανα και αυτα
το αρλα δεν εχει καμία γευση
μου γινανε οι κουλουραδες τρεντυ και αυτοι και το παιζουν φιρμες και κανουν οτι θελουνNα πω την αληθεια δε συγκρινεται με το φιλαδελφεια… ασε που το μικρυναν το σαντουιτς! Μια σταλιτσα το καναν… Και ο καφες… σφηνακι!
Οταν ειδα το καφε ηθελα να τους το … χυσω στα μουτρα αλλα δε φταιν κι αυτοι υπαλληλοι ειναι… Μουνοπανα!μου γινανε οι κουλουραδες ντρεντυ και αυτοι και το παιζουν φιρμες και κανουν οτι θελουν
μποικοταζ στα μουνοπανα να στρωσουν
Ναι η γαμιολες γαμησι θέλουν.μου γινανε οι κουλουραδες τρεντυ και αυτοι και το παιζουν φιρμες και κανουν οτι θελουν
μποικοταζ στα μουνοπανα να στρωσουν
Γεια σου ρε καραμανοΟταν ειδα το καφε ηθελα να τους το … χυσω στα μουτρα αλλα δε φταιν κι αυτοι υπαλληλοι ειναι… Μουνοπανα!
και ομως κυριοι ετοιμαζονται για ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...τωρα ακομη και η ποιοτητα στο κουλουρι τους ειναι σαν το κουλουρι του μακαριτη του πουσι
pussyκαι ομως κυριοι ετοιμαζονται για ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...τωρα ακομη και η ποιοτητα στο κουλουρι τους ειναι σαν το κουλουρι του μακαριτη του πουσι
ψοφησε παει ..οπως ειδες στην ζηνα σε προλαβα στο λαικ
o pussy θα επίστεψη δριμύτεροςψοφησε παει ..οπως ειδες στην ζηνα σε προλαβα στο λαικ
ελθει δεν ελθει το στεμμα θα ειναι αιωνια δικο τουo pussy θα επίστεψη δριμύτερος
ελθει δεν ελθει το στεμμα θα ειναι αιωνια δικο του
το ξερω φιλε ζητησα εγω για αθηνα πριν 2 χρονια και δεν ειχαν σημειο να μου δωσουν...θα εβαζα τον γκλομπεαρχη να τα πουλαει αφου ξερει απο κρουασαν - τουλουμπες κρεατινες και μη... θα ηξερε και απο κουλουριαοι κουλουραδες ειχαν το Franchise πριν 2 χρονια 55 χιλιάρικα και τώρα εχει παει 75 ,με χειρότερη ποιοτητα σε ολα τα προϊόντα!