ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.801
- Πόντοι
- 5.006
οταν θα σε πανε οριστικα μεσα θα αλλαξει ονομα ο καφες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο παντοφλακιας είπε να πάμε για καφέ σήμερα λευκαδα
οταν θα σε πανε οριστικα μεσα θα αλλαξει ονομα ο καφες
ναι το μουνακι διακοπαρει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο παντοφλακιας είπε να πάμε για καφέ σήμερα λευκαδα
μεσημεριΑθηναιε τι βάρδια είσαι;
Κοίταξε πως θα πεις τις ώρες γιατι θα σε γαμησει ο μπρουκλης όταν σηκωθεί το βράδυ..μεσημερι
ετοιμαζει Πινεζα πρωινο του...αυγα ποσε,κρουασαν βουτυρου,χυμο ροδι,καφε Χαουζμπραντ την καλη ποικιλια τον κοκκινο και μετα θα του κανει και ποδομασαζΚοίταξε πως θα πεις τις ώρες γιατι θα σε γαμησει ο μπρουκλης όταν σηκωθεί το βράδυ..
αυγα σκραμπλ σημερα, ωραιο και το ποσε αλλα σημερα αλλαγηετοιμαζει Πινεζα πρωινο του...αυγα ποσε,κρουασαν βουτυρου,χυμο ροδι,καφε Χαουζμπραντ την καλη ποικιλια τον κοκκινο και μετα θα του κανει και ποδομασαζ
Ταλαιπωρία νιπλη μεγάλη ε;σαν τον Αθηναίοπεριμενω να μπει Μπραμπ
σε λιγο τωρα ειναι κρεββατι ακομα και ξυνει τα αρχιδια τουπεριμενω να μπει Μπραμπ
Άλλος κουρασμένος αυτός..σε λιγο τωρα ειναι κρεββατι ακομα και ξυνει τα αρχιδια του
ρε φιλε δεν κανουμε επαγγελμα τελικα εδω στην κλινικη αλλα λετουργημα,ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΕτσι με το πρωινο χεσιμο μου ηρθε μια σκεψη που θελω να μοιραστω με το παρεακι εδω
Δεν του το 'χα του Πουσυ να αντεξει τοσο πολυ εκτος σαητ , τελικά εγινε και αυτος καλα και απεκτησε ζωη στον εξω κοσμο , ενα απλο "σπρωξιμο" ηθελε μόνο....
ρε φιλε δεν κανουμε επαγγελμα τελικα εδω στην κλινικη αλλα λετουργημα,ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ
αντεχω λογω καλων γονιδιων και γυμναστικης ακομα δεν εχω σπασειπηγαινε κανε κανα μποτοξ μωρη γρια , πρεπει να εισαι φρεσκος για το νομπελ Ιατρικη που μας περιμενει
αυτο να μου πεις ...αντεχω λογω καλων γονιδιων και γυμναστικης ακομα δεν εχω σπασει
δουλευω,ΔΟΥΛΕΥΩαυτο να μου πεις ...
μηπως δουλευεις και καθολου για να σπασεις ... αρχιδια καπαμα
ολη μερα ξαπλα εισαι
εμας , ΕΜΑΣδουλευω,ΔΟΥΛΕΥΩ
ντροπη...εμας , ΕΜΑΣ
αυτο να μου πεις ...
μηπως δουλευεις και καθολου για να σπασεις ... αρχιδια καπαμα
ολη μερα ξαπλα εισαι