athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.569
- Πόντοι
- 12.756
Ξεπατωθηκες στη δουλειά έδωσες παρόν στο νιπλη
τωρα λιγο ξαποστασα φιλεΞεπατωθηκες στη δουλειά έδωσες παρόν στο νιπλη
Χωνεψες τα χτεσινα;;;τωρα λιγο ξαποστασα φιλε
Αρχοντα λιγο με ενοχλει και εχω το βραδυ να πιω ουισκακια..πηρα τζονι κοκκνο προσφορα απο ΣκλαβεΧωνεψες τα χτεσινα;;;
Χτυπα και πατατακια μουσταρδα (επος!!! Και δε τα βρισκω πουθενα..) καμια φυστικαρα, ζιρο και βουρ στη μπουκαλαρα!!!Αρχοντα λιγο με ενοχλει και εχω το βραδυ να πιω ουισκακια..πηρα τζονι κοκκνο προσφορα απο Σκλαβε
Αρχοντα λιγο με ενοχλει και εχω το βραδυ να πιω ουισκακια..πηρα τζονι κοκκνο προσφορα απο Σκλαβε
αγορινα εχω 2 σακουλια ΓΑΜΑΝΕ..επισης και τα καινουρια με γευση πιτσαΧτυπα και πατατακια μουσταρδα (επος!!! Και δε τα βρισκω πουθενα..) καμια φυστικαρα, ζιρο και βουρ στη μπουκαλαρα!!!
αγορινα εχω 2 σακουλια ΓΑΜΑΝΕ..επισης και τα καινουρια με γευση πιτσα
αναγκαστικα επειδη μπουμπλικια με πειραζουν και αυτα οχι μεζεδικλικι για ουισκαρεςθα φουντωσετε με τα πατατακια....
Ααααα αυτα δε τα χω τιμησει ακομα! Πρεπει να οργανωθωαγορινα εχω 2 σακουλια ΓΑΜΑΝΕ..επισης και τα καινουρια με γευση πιτσα
θα πιεις κανα ποτηρι παρεα σημερα;Ααααα αυτα δε τα χω τιμησει ακομα! Πρεπει να οργανωθω
Μπα σημερα οχι… παγωτακι μαλλον…μουρλοχαπα και νωρις νανι… αυριο ομως μπιρες και πατατακια και πιτσουλα… της πουτανας! Δε θα πιω μουρλοχαπα ν αντεξω!θα πιεις κανα ποτηρι παρεα σημερα;
Εσένα στα αρχιδια σου μυαλο δε βάζειςΑρχοντα λιγο με ενοχλει και εχω το βραδυ να πιω ουισκακια..πηρα τζονι κοκκνο προσφορα απο Σκλαβε
ε τοτε θα πιω και αυριο να τα κανουμε πουταναΜπα σημερα οχι… παγωτακι μαλλον…μουρλοχαπα και νωρις νανι… αυριο ομως μπιρες και πατατακια και πιτσουλα… της πουτανας! Δε θα πιω μουρλοχαπα ν αντεξω!
Αδελφέ ο Αθηναίος μας αφησε νηστικούς χθες η καργιολα..στηριζω
τι να κανω ρε φιλε ενα χομπυ εχω 2 φορες την βδομαδα λιγο ουισκακι γαμωτΕσένα στα αρχιδια σου μυαλο δε βάζεις