Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
ε τοτε θα πιω και αυριο να τα κανουμε πουτανα
ε τοτε θα πιω και αυριο να τα κανουμε πουτανα
μουναρα....
4 μεχρι στιγμης,φρεντο εσπρεσο(2),ελληνικος(1),φραπε(1).Εσυ?
γαμω τα μιλφακια..μουναρα....
Τι θα τσιμπησεις μαν;4 μεχρι στιγμης,φρεντο εσπρεσο(2),ελληνικος(1),φραπε(1).Εσυ?
ενα αραμπικα εξτρα λαρτζ εβερεστ 2 διπλους μονοποικιλιακους4 μεχρι στιγμης,φρεντο εσπρεσο(2),ελληνικος(1),φραπε(1).Εσυ?
ο μουνικακας θα τον μουλιαζει εκτακτως παλιΟ άλλος με το Καρελι που είναι ρε αθηναιε στήν άλλη πάλι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θα τσιμπησεις μαν;
τραγωδια αδερφε?Αδελφέ ο Αθηναίος μας αφησε νηστικούς χθες η καργιολα..
Δεν ξερω.Πενες αλα κρεμ με τυρια μαλλον.ΙδωμενΟ άλλος με το Καρελι που είναι ρε αθηναιε στήν άλλη πάλι.
Τι θα τσιμπησεις μαν;
Nαι ούτε το φαι προλάβαμε ούτε τους λουκουμάδες με το παγωτό στο τέλοςτραγωδια αδερφε?
Δεν ξερω.Πενες αλα κρεμ με τυρια μαλλον.Ιδωμεν
Την αλήθεια μαν ότι πάμε με κάτι φιλαρακια για μάσα,εξάλλου ένα τρίωρο κάναμεΣτις γυναίκες σας πού λέτε ότι πάτε όταν κανονίζετε συναντήσεις
σι ιζ αουτ οβ γιορ λιγκ,να ουμεμουναρα....
εγω δεν κρυβω οτι μπαινω εδω ρε θα κρυψω οτι θα βγω με παιδια απο εδω μεσα;..γαμιολη λιονταρε εχουμε σκισει την γατα εμειςΣτις γυναίκες σας πού λέτε ότι πάτε όταν κανονίζετε συναντήσεις
δουλευει ολη μερα...εχει και το γυναικακι...δωσε τοπο στην οργηNαι ούτε το φαι προλάβαμε ούτε τους λουκουμάδες με το παγωτό στο τέλος
ευτυχως....σι ιζ αουτ οβ γιορ λιγκ,να ουμε
Μετα το χθεσινο φιασκο,θα ηταν φρονιμο να μην αναφερεις ξανα το φαγητο.Εκτος αν στον επαναληπτικο συντριψεις τον Ατενεζο
Την αλήθεια μαν ότι πάμε με κάτι φιλαρακια για μάσα,εξάλλου ένα τρίωρο κάναμε
Ε και εμείς τα ίδια αδελφέ,δηλαδή εμείς δεν έχουμε ψυχή;δουλευει ολη μερα...εχει και το γυναικακι...δωσε τοπο στην οργη
ευτυχως....
"Αγάπη μου, μόνο για την παρέα και τον χαβαλέ μπαίνω, δεν ξέρω τι είναι αυτά τα studio και cg που γράφουν"εγω δεν κρυβω οτι μπαινω εδω ρε θα κρυψω οτι θα βγω με παιδια απο εδω μεσα;..γαμιολη λιονταρε εχουμε σκισει την γατα εμεις
Κάνω διατροφη μαν για αυτόμπιφτεκια κοτόπουλο έφαγα με βραστά λαχανικα και λίγο ντάκο.Μετα το χθεσινο φιασκο,θα ηταν φρονιμο να μην αναφερεις ξανα το φαγητο.Εκτος αν στον επαναληπτικο συντριψεις τον Ατενεζο
εκει δεν σχολιαζω μαλακας ειμαι;"Αγάπη μου, μόνο για την παρέα και τον χαβαλέ μπαίνω, δεν ξέρω τι είναι αυτά τα studio και cg που γράφουν"