TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
για δροσερα αγοριαεγω τα μολτο θελω
μονο αυτα αξιζουν
στα περιπτερα εχει κατι περιργα κρουασαν δυο μετρα
γιατι τα κανουν τοσο μεγαλα ξερουμε ?
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Alivedick :alivedick: :alivedick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/alivedick.gif)
για δροσερα αγοριαεγω τα μολτο θελω
μονο αυτα αξιζουν
στα περιπτερα εχει κατι περιργα κρουασαν δυο μετρα
γιατι τα κανουν τοσο μεγαλα ξερουμε ?
ρε συ οντως....μαλλον εχει μπλεξει με τιποτα καριολιδια που του ρουφανε το μεδουλι σε συνδυασμο με μπεργκερ και μαλαματινεςΟ μπουχος που είναι ο καργιολης![]()
Λεςρε συ οντως....μαλλον εχει μπλεξει με τιποτα καριολιδια που του ρουφανε το μεδουλι σε συνδυασμο με μπεργκερ και μαλαματινες
στανταρ..εμεις δουλευουμε και αυτος γαμαει πινει τρωει στην υγεια μας
καριοληηηηηηηηηηηηηηηη με εφαγεςΚαρυπίδη έλα ρε βγες από το μελι![]()
τι εγινε Τασουλη;καριοληηηηηηηηηηηηηηηη με εφαγες
παιδια τι να σας λεω πηρα σουιτα στο gls σαμπανια φραουλες και η κυρια μου εκανε και δωρακιτι εγινε Τασουλη;
παιδια τι να σας λεω πηρα σουιτα στο gls σαμπανια φραουλες και η κυρια μου εκανε και δωρακιριξε με αλλατα μυρωδικα στο τζακουζι γαματα
![]()
ειμαι λιγο συγκλονισμενος τωρα ...στεναχωριεμαι μηπως θα εχω δουλεια και δεν μπορεσω να το διαβασωκαλημερα μεσα στη μερα θα ποσταρω αυτουσιο το μηνυμα μιας φιλης
περιμενω να μ το στειλει για να το ποσταρω χωρις δικα μ λογια
ξερετε ολοι ποια λεω
την χειρα με τα 5 ορφανα για αυτη δεν λες?καλημερα μεσα στη μερα θα ποσταρω αυτουσιο το μηνυμα μιας φιλης
περιμενω να μ το στειλει για να το ποσταρω χωρις δικα μ λογια
ξερετε ολοι ποια λεω
οχι ρε Τασουλη μιλαμε για φιλη του και υπαρκτο προσωπο...να εχεις το νου σουτην χειρα με τα 5 ορφανα για αυτη δεν λες?
εγω ακυρωσα οτι ειχα να κανω...θα κρεμαστω στην οθονη και θα κανω απανωτα ριφρεςειμαι λιγο συγκλονισμενος τωρα ...στεναχωριεμαι μηπως θα εχω δουλεια και δεν μπορεσω να το διαβασω![]()
εγω ακυρωσα οτι ειχα να κανω...θα κρεμαστω στην οθονη και θα κανω απανωτα ριφρες
που;εσκασε τυπας με νικνειμ winemedine![]()
εγω ακυρωσα οτι ειχα να κανω...θα κρεμαστω στην οθονη και θα κανω απανωτα ριφρες