pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δε με αφορουνε αυταΑ οχι δηλαδη επειδη ειχε κωλαρα και προσωπαρα
δε με αφορουνε αυταΑ οχι δηλαδη επειδη ειχε κωλαρα και προσωπαρα
Στην τελευταία φώτο που είχε βάλει avatar φαινόταν ξεκάθαρα η κωλάρα. Αν έχουμε κι άλλες δέχομαι και pm.Α οχι δηλαδη επειδη ειχε κωλαρα και προσωπαρα
ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ?? δηλαδη σου πέρασε ο έρωτας ?ναι ρε μαλακα την ειχα ρωτευτει
χτυπηστε το μ και αυτο χτυπηστε το μου
Δεν μας χαλανε κιολας υποθετωδε με αφορουνε αυτα
δεν τον νοιαζουν αυτα λεειΔεν μας χαλανε κιολας υποθετω
μπραδερινι μου
μπραδερινι μου
Ο άλλος ακόμα τον χώνει;
του γαμαω μεχρι και τα βατραχοποδαρα του του ξεκωλιαρη του κονδυλοκωλιΆφιξη βατράχου τελικά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας
μπραδερινι μου
Άμα σε λέει μπραδερινι μου ο νιπλησ καταλαβαίνεις θα μπεις μπροστινός σε ετερορυθμη εταιρία εσύ θα είσαι ο ομμορυθμος κι ο νιπλησ ο Ετερορυθμος την συνεχεια την φαντάζεσαι θα βγεις στη πλατεία Βάθης με ψηλοτάκουνα και μίνι να ξεπληρώσεις τα χρέη
του γαμαω μεχρι και τα βατραχοποδαρα του του ξεκωλιαρη του κονδυλοκωλι
Λεοντα τι έχουμε σήμερα;Άφιξη βατράχου τελικά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας
ελα γαμιολακο μου και εσυ αγκαλιτσες για να μην ζηλευεις και μου κάνεις σκηνέςΆμα σε λέει μπραδερινι μου ο νιπλησ καταλαβαίνεις θα μπεις μπροστινός σε ετερορυθμη εταιρία εσύ θα είσαι ο ομμορυθμος κι ο νιπλησ ο Ετερορυθμος την συνεχεια την φαντάζεσαι θα βγεις στη πλατεία Βάθης με ψηλοτάκουνα και μίνι να ξεπληρώσεις τα χρέη
Ήσυχα η Αγγλία νομίζωΛεοντα τι έχουμε σήμερα;
Θελω θέση διαχειριστή σε εταιρία στο νησί του Πάσχα ρε καριόληελα γαμιολακο μου και εσυ αγκαλιτσες για να μην ζηλευεις και μου κάνεις σκηνές
Μάλτα σου κάνει ? αλλα θα πρεπει να μενεις εκει 160 μερες τουλαχιστον το έτοςΘελω θέση διαχειριστή σε εταιρία στο νησί του Πάσχα ρε καριόλη
5000 ευρω τον μηνα και παωΜάλτα σου κάνει ? αλλα θα πρεπει να μενεις εκει 160 μερες τουλαχιστον το έτος
Α οχι δηλαδη επειδη ειχε κωλαρα και προσωπαρα
5000 ευρω τον μηνα και παω