Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
5000 ευρω τον μηνα και παω
Λίγα είναι πιστεύω...
5000 ευρω τον μηνα και παω
θα παρω και την γυναικα
εσυ θα πρεπει να εισαι εδω
εχεις και σχεση βρε μαλάκα
Ρε καριόλη νομίζα θα μου αντιπρωτεινες λίμνη Κόμο λίμνη γκραντα αλλά έχει χάρη ρε καριόλη θέλω να λιγδωσει το εντερακι μου θα πάω ρε πουστηΜάλτα σου κάνει ? αλλα θα πρεπει να μενεις εκει 160 μερες τουλαχιστον το έτος
Ρε καριόλη νομίζα θα μου αντιπρωτεινες λίμνη Κόμο λίμνη γκραντα αλλά έχει χάρη ρε καριόλη θέλω να λιγδωσει το εντερακι μου θα πάω ρε πουστη
Με βλέπω στην λίμνη Μπελέτσι στο τέλοςΚάνε αντιπρόταση με λίμνη ζυρίχης...
Μου πε δεν παρακαλέσατε αρκετά για να γυρίσειτου γαμαω μεχρι και τα βατραχοποδαρα του του ξεκωλιαρη του κονδυλοκωλι
να μπει γιατι θα παω Πρεβεζα και θα χεζω το πατρικο του καθε μεραΜου πε δεν παρακαλέσατε αρκετά για να γυρίσει
Ποιος ακούει τον χασοδίκη τώραΝα και η ψωλες
Σπρώξιμο η Αγγλία τυπε, πολύ βρώμα η δουλειά
με ένα αυτογκολ και ένα πεναλτι που αν ήταν εναντίον τους δεν θα το δείνανε!Σπρώξιμο η Αγγλία τυπε, πολύ βρώμα η δουλειά
Περιμενουμε απο Ιταλια πλεον να ξελασπωσει την κατασταση και να το σηκωσει.Την πιστευα την Δανια φετος,αλλα δενμε ένα αυτογκολ και ένα πεναλτι που αν ήταν εναντίον τους δεν θα το δείνανε!
Ελπίζω να ναι καλός ο τελικόςμε ένα αυτογκολ και ένα πεναλτι που αν ήταν εναντίον τους δεν θα το δείνανε!
Καλημέρα μαν
καλημερα Αντζελαρα...τι λεει;Καλημέρα μαν
Τίποτα μαλακίες δουλειά γραφείο και καφέ από κοφυ Μπέρυ συνταγματος.καλημερα Αντζελαρα...τι λεει;
Ο Τάσος σφηνώνει ακόμα από χθες