athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εχει ασχημο παρελθον ο πουσυπρεπει να ανεβει το πρωτογενες υλικό , πρωτογενες !!!
εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εχει ασχημο παρελθον ο πουσυπρεπει να ανεβει το πρωτογενες υλικό , πρωτογενες !!!
εστω και ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝΟ , ΜΙΑ ΜΟΝΟ , παει να πει οτι δεν ειναι δικό τηςεννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εχει ασχημο παρελθον ο πουσυ
μα ποση ωρα κανει ο μαλακας? το ξαναγράφει απο την αρχη ?εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εχει ασχημο παρελθον ο πουσυ
μα ποση ωρα κανει ο μαλακας? το ξαναγράφει απο την αρχη ?
το copy paste δεν το ξέρει ?
δεν εισαι του κρεμπιε εσυ ?ουτε οταν περιμενα εξετασεις μετα απο σπασμενη καποτα τετοια αγωνια
κρεμπιες παντουδεν εισαι του κρεμπιε εσυ ?
εδω μέσα ο μονος που χρησιμοποιει προφυλακτικο ειναο Σαντμαν , για να μην λερωσει οταν τραβαει μαλακία
αδειαζεις βαλβολινες μεσα εσυ μπραδερινι μου ?κρεμπιες παντου
ολα στην μητρα μεσα αμνιακο σακο εχουν κανειαδειαζεις βαλβολινες μεσα εσυ μπραδερινι μου ?
εννοειτε αφου εχει καλες σχεσεις με την αστυνομια.ισως....πουσυ θα διαλευκανει το εγκλημα...
ωρε τυπεολα στην μητρα μεσα αμνιακο σακο εχουν κανει
δεν ηξερα την φαντα τοτε και αγχωθηκαδεν εισαι του κρεμπιε εσυ ?
εδω μέσα ο μονος που χρησιμοποιει προφυλακτικο ειναο Σαντμαν , για να μην λερωσει οταν τραβαει μαλακία
φαντα τυπε , βοηθαει και στο πεπτικό συστημαδεν ηξερα την φαντα τοτε και αγχωθηκα
το βουλωνουμε κοπανα τομισο γιατι μιλαμε
αλπουλα λεει και για σενα
ε ναι για εσενα τι να πειτε τοσα χρονια πρωταθλητης ξερουμε ολο το βιογραφικο σου απ εξωμισο γιατι μιλαμε
αλπουλα λεει και για σενα
το ξεφορτωθηκες ρε το χρεπι που καιει καυσιμα σαν τανκ;φαντα τυπε , βοηθαει και στο πεπτικό συστημα
ετοιμαζομαι να μου το ¨κλεψουν¨το ξεφορτωθηκες ρε το χρεπι που καιει καυσιμα σαν τανκ;
ετοιμαζομαι να μου το ¨κλεψουν¨