You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Σχετικά με την "μαύρη"
Σίγουρα αν κάποιος θέλει να θυμηθεί εποχές Μεταξουργείου, όπου εύκολα μπορούσες να βρεις έγχρωμη κοπέλα ας πάει - με τη διαφορά ότι εδώ μιλάμε για τρανς κοπέλα. Γενικά θα έβαζα μια καλή βαθμολογία. Όχι όμως κάτι το τρομερό. Πολύ ωραίο (αν και μεγάλο) σφιχτό κωλαράκι, όχι αδύνατη, έχει τα κιλάκια της. Στήθος όχι μεγάλο. Φάτσα πολύ σέξι - και γενικά πολύ ωραία συμπεριφορά ως άτομο. Γενικά ξανατονίζω πολύ σφιχτό σώμα. Πάντα με προφύλαξη, πολύ καθαρή κοπέλα και προσεκτική. Στον "αγώνα" έχει την τάση να θέλει να ξεμπερδεύει (βιάζεται λίγο) - αλλά νομίζω αν δώσεις παραπάνω μπορεί και να αλλάξεις . Δεν είμαι βέβαιος.
Στα πολύ αρνητικά ο χώρος Φυλής 99. Βέβαια θα ήταν αστείο να περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό από ένα υπόγειο μπουρδέλο Φυλής. Σε μπουρδέλο πας ρε φίλε εξάλλου. - Σωστά.
Γενικά συνίσταται πάντως για δοκιμή. Δεν είναι για χόρταση. Δεν είναι επίσης για GFE φάση αν κάποιος αναζητεί κάτι τέτοιο.
Σίγουρα αν κάποιος θέλει να θυμηθεί εποχές Μεταξουργείου, όπου εύκολα μπορούσες να βρεις έγχρωμη κοπέλα ας πάει - με τη διαφορά ότι εδώ μιλάμε για τρανς κοπέλα. Γενικά θα έβαζα μια καλή βαθμολογία. Όχι όμως κάτι το τρομερό. Πολύ ωραίο (αν και μεγάλο) σφιχτό κωλαράκι, όχι αδύνατη, έχει τα κιλάκια της. Στήθος όχι μεγάλο. Φάτσα πολύ σέξι - και γενικά πολύ ωραία συμπεριφορά ως άτομο. Γενικά ξανατονίζω πολύ σφιχτό σώμα. Πάντα με προφύλαξη, πολύ καθαρή κοπέλα και προσεκτική. Στον "αγώνα" έχει την τάση να θέλει να ξεμπερδεύει (βιάζεται λίγο) - αλλά νομίζω αν δώσεις παραπάνω μπορεί και να αλλάξεις . Δεν είμαι βέβαιος.
Στα πολύ αρνητικά ο χώρος Φυλής 99. Βέβαια θα ήταν αστείο να περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό από ένα υπόγειο μπουρδέλο Φυλής. Σε μπουρδέλο πας ρε φίλε εξάλλου. - Σωστά.
Γενικά συνίσταται πάντως για δοκιμή. Δεν είναι για χόρταση. Δεν είναι επίσης για GFE φάση αν κάποιος αναζητεί κάτι τέτοιο.
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
τη μαυρούλα την εχω πάρει και φυλής και στο σπίτι της... στο σπιτάκι της ειναι πολύ πιο χαλαρή...τα προσόντα της ειναι κανονικά..προτιμά το παθητικό...συμμετέχει στο σεξ, φιλάει και δεν λέει όχι σε κάτι..δεν είναι η κουκλάρα αλλά είναι τίμια περίπτωση..Σχετικά με την "μαύρη"
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Το νέο κορίτσι που έλεγαν πως έφεραν είναι ακόμα το τίμησε κανένας;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Ξέρουμε πρόγραμμα Η ποτέ δουλεύει η Σοφή?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Ανυποπομονω να περάσει ο κορονοϊός να πάω να δοκιμάσω την πουτσα της μαυρουλας
Δεν αξίζει αδερφε τζαμπα χρήμα θα πετάξεις
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
παιδια καλησπερα υπαρχει καμια κινεζα πουθενα γεια οχι? η απο ινδια
η Κινα ειναι γεματη και τα εισητηρια φτηνα τωρα ;-)
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
παιδια καλησπερα υπαρχει καμια κινεζα πουθενα γεια οχι? η απο ινδια
Γενικά οι Ινδές έχουν πιο πολλή τρίχα από τον Ρον Τζέρεμι.
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
γουστάρω με τρέλα τριχωτή γυναίκα, θάμνο στο μουνί στις μασχάλες στα χέριαΓενικά οι Ινδές έχουν πιο πολλή τρίχα από τον Ρον Τζέρεμι.
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
γουστάρω με τρέλα τριχωτή γυναίκα, θάμνο στο μουνί στις μασχάλες στα χέρια
Γούστα. Εγώ δε θέλω τρίχα ούτε στο κεφάλι.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Μάγκες το συγκεκριμένο σπίτι έχει τραβεστί και οχι γυναίκες
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Άστους να πάνε(το πότε βέβαια δεν ξέρουμε πιά) να φάνε το shockΜάγκες το συγκεκριμένο σπίτι έχει τραβεστί και οχι γυναίκες
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
μια μαυρουλα που δουλευε εκει? ειναι ακομα και τι ωρες?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Βασικά ξέρει κανεις το πρόγραμμα?
Παρόμοια θέματα