singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Ξέρει κανένας τι ώρες παίζει;Μαύρο τραβελάκι από Κούβα λέει στο Φ99. Είδε/δοκίμασε κανείς;
Ξέρει κανένας τι ώρες παίζει;Μαύρο τραβελάκι από Κούβα λέει στο Φ99. Είδε/δοκίμασε κανείς;
νομιζω οχιΜάγκες παίζουν εγχειρισμένες στον οίκο αυτό?
εγχειρισμενες εχει τ αγκυρας 1 μπαρμπυ και μαριανναΕυχαριστώ Νίκο.Αν και με λυπεί αυτό.
ποια ειναι η Αννα?περασμα το βραδυ μετα τις δυο.
στην υποδοχη η αγενεστατη τσατσα που ηταν στο δεληγιωργη 30 η χοντρη η τσαπατσουλα αγνωστων ορμονικων ή μη στοιχειων και ταυτοτητας αρσενικης,αμφι,τρανς η΄οτιδηποτε αλλο.
ανοιξε απλα την πορτα λες και υποδεχεται τον ντελιβερα
δεν με αφησε να περασω.
με ενημερωσε πως εχει μονο τρανς.
ρωτησα ποια
απαντησε την αννα την βραζιλιαννα...
με κοστος 30 ευρω.
το σκεφτηκα εαν θα βαλω το χερι στην τσεπη γιατι δεν ειχα ορεξη να "παρω γουρουνι στο σακι" αφου δεν με αφησε να περασω καν
αυτη με κοιταει απο την κορφη ως τα νυχια και μου λεει εκπτωσεις δεν κανουμε εδω.
τα δινουμε στα 30 και μονο, οχι παρακατω.
την ευχαριστησα και εφυγα χτυπωντασ μου την πορτα στη πλατη.
απο εμενα μαυρο το ιδρυμα για την συμπεριφορα της.
εχεις να προτεινεις στουντιο και κοπελα?Αγαπητα φιλαρακια μου. Αφου σας αρεσει το παθητικο σεξ γιατι δεν πατε σε στουντιο να σας γαμησει μια γυναικα με στραπον να το ευχαριστηθητε οπως κανω και εγω και ειναι ποιο ωραια με γυναικα και εχω ησυχο το κεφαλι μου , παρα με τραβεστι που κουβαλε του κοσμου τα μικροβια π.χ την ηπατιτιδα β και γ. Καθοσαστε και ασχολειστε με τα σαπιοκρεατα.Ειναι κριμα να τσιμπησετε κανενα μικροβιο και να ταλαιπωρηστε για ολοκληρη την ζωη σας η να πατε στα κυπαρισσια
ποια ειναι η Αννα?