Νικοσγαμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και γω αν γινεται πιο πανω λετε οτι ειναι μονο παθητικη ισχυει?Παιδιαθελω να βρεθω με την βανεσσα εχεις κανεις εμπειριες;
Τί εννοείς φίλε μου λέγοντας κομοδίνο ? Εννοείς από θέμα σώματος η από θέμα συμμετοχής στο κρεβάτι ?Πανέμορφη η Βανέσσα, αλλά κομοδίνο. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα.
Η Χαρά πάντα με καλή διάθεση εγγύηση ότι θα περάσεις καλά.Ηταν στο ποστο της η χαρουλα με ενα ασπρο φορεμα
Πηρε το καφεδακι της και δινει και tips
Τί εννοείς φίλε μου λέγοντας κομοδίνο ? Εννοείς από θέμα σώματος η από θέμα συμμετοχής στο κρεβάτι ?
............Ηταν στο ποστο της η χαρουλα με ενα ασπρο φορεμα
Πηρε το καφεδακι της και δινει και tips
φανερος ειμαι αλλες ειναι οι κρυφες............
.......... Είσαι μιά σουπιά << κρυφή >>
εγώ....όχι πάντως καψερεφανερος ειμαι αλλες ειναι οι κρυφες
καταφανέστατα εννοεί την συμμετοχή στο άθλημα. Και έχει απόλυτα δίκιο γιατί όντως είναι κομοδινάρα ΙΚΕΑ, μόνον παθητική. Όμορφη μεν, όμως άχρωμη, άοσμη κι άγευστη.
μια από τα ίδια και η Δέσποινα που προφανώς έχει βαρεθεί μετά τα εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που έχει γράψει ............ Παιδιά θέλετε άμεσα ανανέωση με νέες παρουσίες.
Φιλικά πάντα
απο εργαλειο τ λεει σηκωνεται καθολου? και ειναι μεγαλο?θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη.
περασα και εγω μια βολτα και μιας και κορμαρα ειπα να ενδωσω...
μονο παθητικη χωρις πολλα πολλα...βαριεστημενα (εκτος και αν ετυχα ασχημη ωρα) .
απο εργαλειο τ λεει σηκωνεται καθολου? και ειναι μεγαλο?