Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
H κανουργια η εφη ειναι καλη?και για την τονια οποιος ξερει να ενημερωσει
Στις φωτό είναι μόνο Σόφη Χαρά και Τόνια η Έφη θα είναι καινούργια προσθήκη αν δεν είναι κάποια που άλλαξε όνομα αν περάσει κάποιος ας δώσει πληροφορίες.
Τι δεν σ αρεσε απο Εφη?εφη χ απο μενα
ζυτησε εξτρα δωρακι στο δοματιο γιατη αργουσα και ενω τισ ειχα πει οτι δρω ενεργητικα αυτη επημωνα ηθελε να μ καρφωσειΤι δεν σ αρεσε απο Εφη?
καταλαβα φιλε μ λογικο να ξενερωσες.. απο προσοντα τ ελεγε?ζυτησε εξτρα δωρακι στο δοματιο γιατη αργουσα και ενω τισ ειχα πει οτι δρω ενεργητικα αυτη επημωνα ηθελε να μ καρφωσει
τοσο φολα φιλε..?Τ εγινε δηλ στο δωματιιο?επισκεψη στην Εφη .. δυστηχως δεν ειχα διαβασει ή μαλλον ειχα διαβασει σιγουρα αλλα δεν το θυμομουν
μου παρουσιαζουν την εφη , πληρωνω και μου λεει η τσατσα θα σου φερει η κοπελα τα ρεστα
μπαινει μεσα ... θες να κρατησω τα ρεστα να παιξουμε πιο καλα μου λεει ; ξεκινα και αν αξιζει θα τα κρατησεις λεω. οχι μου λεει απο τωρα πρεπει να μου πεις. εκει επρεπε να ζητησω πισω τα λεφτα και να φυγω αλλα ο μαλακας δεν το εκανα. οχι της λεω φερε τα ρεστα ... τετοια ξεπετα μαγκες δεν υπαρχει
μακρυααααααααα ...
μουτρο δεν εχω να πω πως οτι λεω πεζει εντελη κ δεν ειναι χαβελεςεπισκεψη στην Εφη .. δυστηχως δεν ειχα διαβασει ή μαλλον ειχα διαβασει σιγουρα αλλα δεν το θυμομουν
μου παρουσιαζουν την εφη , πληρωνω και μου λεει η τσατσα θα σου φερει η κοπελα τα ρεστα
μπαινει μεσα ... θες να κρατησω τα ρεστα να παιξουμε πιο καλα μου λεει ; ξεκινα και αν αξιζει θα τα κρατησεις λεω. οχι μου λεει απο τωρα πρεπει να μου πεις. εκει επρεπε να ζητησω πισω τα λεφτα και να φυγω αλλα ο μαλακας δεν το εκανα. οχι της λεω φερε τα ρεστα ... τετοια ξεπετα μαγκες δεν υπαρχει
μακρυααααααααα ...