Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
πηγες προσφατα?Σόρρυ λάθος...Αυτό το μπουρδελο οπότε τύχαινε κατά λάθος να μπω μέσα, έφευγα τρέχοντας και με
πηγες προσφατα?Σόρρυ λάθος...Αυτό το μπουρδελο οπότε τύχαινε κατά λάθος να μπω μέσα, έφευγα τρέχοντας και με
Όχι και δεν πρόκειται.πηγες προσφατα?
Νόμιζα φίλος οτι πιάνει πιο νωρις..Την δοκίμασες εσύ να μας πεις. ΕντυπώσειςΚάθε βράδυ - πλην Σαββάτου - μετά τις 01.00.
Θέλω να πάω αλλά πρέπει να βρω δικαιολογία να φύγω τέτοια ώρα απ' το σπίτι.Κάθε βράδυ - πλην Σαββάτου - μετά τις 01.00.
Τη δοκίμασα δυο φορές, ως ενεργητικός και τις δύο. Τη μία δοκίμασα το πολύ σφιχτό της κωλαράκι, ενώ την άλλη αφέθηκα να με τελειώσει με το στοματικό της, το οποίο είναι σε καλό επίπεδο.Νόμιζα φίλος οτι πιάνει πιο νωρις..Την δοκίμασες εσύ να μας πεις. Εντυπώσεις
μετα τις 12Συναγωνιστές χρόνια πολλά.Η μαυρουλα αυτό τον καιρό τι ώρες δουλεύει?
οχι φιλε αυτο δεν παιζειυπαρχει περιπτωση να πετυχεις και τις 4 μαζι?
ναι φιλε εχει παει 30..πηγαινε και περιμενουμε εντυπωσειςΗ τιμή έχει πλέον ανέβει; Από 25 έγινε 30€; Ενδιαφέρομαι να πάω απόψε για αυτό και ρωτάω, να ξέρω τι αντίτιμο θα πληρώσω. Εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια πάντα λεφτά.
φιλε εγώ που έχω πάει μαζί της δν τρελάθηκα..Ωραίο κωλαράκι σφιχτό πούτσο ωραίος κανονικό μέγεθος αλλά δεν καυλωσε τέρμαΗ μαύρη που αναφέρετε είναι καλή?
δεν καυλωνει με τιποταφιλε εγώ που έχω πάει μαζί της δν τρελάθηκα..Ωραίο κωλαράκι σφιχτό πούτσο ωραίος κανονικό μέγεθος αλλά δεν καυλωσε τέρμα