dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οκ αλλα το στουντιο 42 που θα το βρω εδω δεν υπαρχει παντωσ εκτοσ και δεν το βλεπω εγωκαλησπερα μωρο μου!!!φωτο εχω στο στουδιο 42
οκ αλλα το στουντιο 42 που θα το βρω εδω δεν υπαρχει παντωσ εκτοσ και δεν το βλεπω εγωκαλησπερα μωρο μου!!!φωτο εχω στο στουδιο 42
οκ αλλα το στουντιο 42 που θα το βρω εδω δεν υπαρχει παντωσ εκτοσ και δεν το βλεπω εγω
καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-*ναι εχω μαυρισι :-* :-* :-*Καλησπέρα Φρίντα :-*
Μαύρισες ?
καλησπερα ομωρφα αγορια :-* :-* :-*σιμερα σας περιμενω μεχρη 00:00 ΣΤΟ 42:-* :-* :-*
Το έχω ελέγξει ήδη. Είναι σπέσιαλ...Θα έρθω να ελέγξω το μαύρισμα από κοντά... ;)
Καλησπέρα μωρό. Τι κάνεις?καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-*ναι εχω μαυρισι :-* :-* :-*
καλησπερα κουκλε :-* :-* :-*στη δουλεα ειμαε εσι τι κανιεσ?Καλησπέρα μωρό. Τι κάνεις?
καλησπερα μορο :-* :-* :-* :-*ευχαριστω πολη! :-* :-* :-*Καλησπέρα!! :-* :-* :-* :-* :-* Καλή βάρδια
σε περιμενωΘα έρθω να ελέγξω το μαύρισμα από κοντά... ;)
καλησπερα σε ολους :-* :-* :-*σιμερα σας περιμενω στο βριλησσου 42 μεχρη 00:00!!!!σαββατο προι βουλιαγμενη 83 μεχρη 17:00 !!!!και κηριακη απουγερμα φραντζη 47 μεχρη 23:00!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλο σαββατο-κιρηακο να εχετε :-* :-* :-*
ευχαριστω πολη μορο μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Στο φουλ το Σαββατοκύριακο Καλή βάρδια και καλό σαββατοκύριακο και σε σένα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ti toge rosiyanka?καλησπερα αγορια μου!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*σιμερα ειμαε στο 42 μεχρη 00:00 :-* :-* :-*
:-* :-* :-*ti toge rosiyanka?
Πες όλης της εβδομάδας το πρόγραμμά σου ντάρλινγκκαλησπερα αγορια μου!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*σιμερα ειμαε στο 42 μεχρη 00:00 :-* :-* :-*
o moi boze!mnoga ruskie devuski)))):-* :-* :-*