Frida
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
καλησπερα μωρακι μου :-* :-* :-* :-*δεν εχω πια βαρδιες στο 55 μονο στο 42 θα ειμαι :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα, Φριντάκι :-* :-* :-* :-* :-* Δεν έχεις βάρδιες στο 55 αυτή τη βδομάδα;
καλησπερα μωρακι μου :-* :-* :-* :-*δεν εχω πια βαρδιες στο 55 μονο στο 42 θα ειμαι :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα, Φριντάκι :-* :-* :-* :-* :-* Δεν έχεις βάρδιες στο 55 αυτή τη βδομάδα;
καλησπερα και καλη εφδομαδα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Έλα ντε... Πού χάθηκε η Φρίντα ...
Πού είσαι Φρίντα darling ?
καλημερα μωρακι μου ....φριντα ειναι διακοπες μμμμμμμμ :-* :-* :-* :-* :-* ...θα γιρισει πολυ μαυρισμενει αχχχ τωρα ζιλευο θελω και εγο ....κακια η φριντα δεν με πιρε και εμενα ;) ;) ;) φιλακιαααααααααααααα
εσυ μωρο πωτε θα πασ διακοπεσ????????
εσυ μωρο πωτε θα πασ διακοπεσ????????
σε 2 βδομαδες μωρο μου !!! θες να σε παρο και εσενα ?
Και πότε επιστρέφει η Φρίντα ?
καλησπερα σε ολους :-* :-* :-*τι κανετε?εγω γυρισα και σας περιμενω στο 42 μεχρη 00
καλησπερα σε ολους :-* :-* :-*τι κανετε?εγω γυρισα και σας περιμενω στο 42 μεχρη 00
καλο σε βρικα ομωρφουλα :-* :-* :-*τελια εσι τι κανιεσ?καλος ιρθες κουκλαρα !!!!!!! περασες καλα? :-* :-* :-*
καλησπερα μωρακι :-* :-* :-*καλο σε βρικα :-* :-* :-*Καλησπέρα, Φριντάκι!! :-* :-* :-* Καλώς όρισες!!
καλησπερα μωρο μου!!!φωτο εχω στο στουδιο 42φριντα καλησπερα φωτο που εχει να σε δουμε??????
καλο σε βρικα ομωρφουλα :-* :-* :-*τελια εσι τι κανιεσ?