Νέα

Φράσεις κατά την διάρκεια του σεξ και κατά πόσο ανόητες είναι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
μπα,εγω και φοιτητης και τωρα δεν με νοιαζει για τους διπλα..Φωναζω και μιλαω αυθορμητα.Ετσι το απολαμβανεις.Φαντασομαι καμια φορα ομως γελια οι γειτονες οταν τελειωνω εγω ή η κοπελα μου...ε ρε...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: ε τι να κανω..ταιριαζε με τις περιγραφες των γυναικων ποου στο σεξ κλανουν

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Το χειροτερο ειναι  ναναι μικροτσουτσουνος, να προσπαθεις να μην του δειξεις ποσο εχεις ξενερωσει για να μην τον προσβαλεις και να σε ρωτησει αν σε γαμαει καλα,αν σε ποναει,αν τον νιωθεις :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Τι του λες μετα?? :S :S :S

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το χειροτερο ειναι  ναναι μικροτσουτσουνος, να προσπαθεις να μην του δειξεις ποσο εχεις ξενερωσει για να μην τον προσβαλεις και να σε ρωτησει αν σε γαμαει καλα,αν σε ποναει,αν τον νιωθεις :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Τι του λες μετα?? :S :S :S
πιο σιγά!με πονάς!
η ακόμα καλύτερα βάζεις τα κλάματα και τον παρακαλάς να σταματήσει γιατί δεν αντέχεις άλλο :dancing:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επισης τι λες σε μια γκομενα την οποια γδυνεις και βρωμαει ψαριλα.η οταν εχει 10 χρονια να το κλαδεψει και ψαχνεις ψαχνεις αλλα δε βρισκεις τρουπα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επισης τι λες σε μια γκομενα την οποια γδυνεις και βρωμαει ψαριλα.η οταν εχει 10 χρονια να το κλαδεψει και ψαχνεις ψαχνεις αλλα δε βρισκεις τρουπα
δεν λεω ....φευγω....αντε γα μωρη.....

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Για το πρωτο ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα ρε παιδακι μου και εσυ πριν φτασεις να τις βγαλεις τα ρουχα ποσο στοκος εισαι  :think: :think: να μην το καταλαβεις?? :headbang:
Τωρα για ττο δεθτερο απλα τα πραγματα ψαλιδι/ξυραφακι και κανεις δουλεια πριν κανεις την δουλεια σου :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
το δευτετο μου εχει τυχει..δε μπορουσα να φτασω μεσα να ανοιξω το ανθος..μπλεκομουν στις τριχες..εκανα πως την εβρισκα για να μη γινω ρομπα..δε πρεπει να ημουν πολυ πειστικος γιατι στο επομενο ραντεβου τα ειχε παρει κοντρα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
πιο σιγά!με πονάς!
η ακόμα καλύτερα βάζεις τα κλάματα και τον παρακαλάς να σταματήσει γιατί δεν αντέχεις άλλο :dancing:

...και η πλάκα είναι

να σταματήσει και αυτό το "λίγο"  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

αν σε γλυφει ομως καλα καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για το πρωτο ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα ρε παιδακι μου και εσυ πριν φτασεις να τις βγαλεις τα ρουχα ποσο στοκος εισαι  :think: :think: να μην το καταλαβεις?? :headbang:
Τωρα για ττο δεθτερο απλα τα πραγματα ψαλιδι/ξυραφακι και κανεις δουλεια πριν κανεις την δουλεια σου :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
να την ξυρισει;επιτοπου;αυτο προτεινεις; :think: :think:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αν σε γλυφει ομως καλα καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  :o :o :o :o :o :o :o Τι να το κανω ρε αν τον εχει μεσα και εγω προτιμω να βαφω τα νυχια μου?? :grin: :grin: :grin:
Σορρυ παιδες, Σαν το  :fuck1: :fuck2: δεν εχει ... Κανεας τροπος πληρης αντικαταστασης  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom