Νέα

Φράσεις κατά την διάρκεια του σεξ και κατά πόσο ανόητες είναι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εντάξει δεν έχω ακούσει και πολλές μαλακίες πάνω στο σεξ.. οι περισσότεροι μου μιλάνε βρώμικα όπως ακριβώς γουστάρω κι αν δεν το ξεκινήσουν αυτοι ,αρχίζω εγώ.

Τους τυχερούς..... ;)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
τα τρια μαγαλυτερα ψεματα που λεει ενας αντρας κατα την διαρκεια του sex τα ξερετε???
1ο μωρο μου σ' αγαπαω...
2ο μωρο μου θα ειμαστε για παντα μαζι...
3ο μωρο μου συνεχισε εσυ και θα σου πω ποτε θα τελειωσω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
2ο μωρο μου θα ειμαστε για παντα μαζι...

το 2 το λένε και μετά τα 20???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το 3 δεν το'πιασα, υποκρίνεστε κι εσείς??  :o :o :o

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τα τρια μαγαλυτερα ψεματα που λεει ενας αντρας κατα την διαρκεια του sex τα ξερετε???
.........................................................................

Το τρίτο ψέμμα το λέει, γιατί στο τέλος την αφήνει να το ανακαλύψει μόνη της... :pipa2: :cheesy:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
και αλλο ενα ψεμα... να στον βαλω λιγο απο πισω, λιγο μωρε... :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παντως ρε μαγκες εχω ενα προβληματισμο... λυπαμε την επομενη γενια που ερχεται, γιατι σε καμια 20ρια χρονια το να δινει μια γκομενα κολαρακι δεν θα ειναι τιποτα θα ειναι συνηθες φαινομενα θα γινεται σε καθημερινη βαση παμπολες φορες (φανταζομαι) αρα λοιπον ο νεος τοτε μετα απο 20 χρονια ποια τρυπα θα αναζητει?? τι εχει να περιμενει το σημερινο τριχρονο και τετραχρονο παιδι??? μηπως λεει να στο βαλω λιγο στο αυτι?? ισως ειναι η μονη κλειστη τρυπα που θα υπαρχει και θα νοιωθει λιγο..... ααααααχ λυπαμαι, λυπαμαι πολυ..............

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως ρε μαγκες εχω ενα προβληματισμο... λυπαμε την επομενη γενια που ερχεται, γιατι σε καμια 20ρια χρονια το να δινει μια γκομενα κολαρακι δεν θα ειναι τιποτα θα ειναι συνηθες φαινομενα θα γινεται σε καθημερινη βαση παμπολες φορες (φανταζομαι) αρα λοιπον ο νεος τοτε μετα απο 20 χρονια ποια τρυπα θα αναζητει?? τι εχει να περιμενει το σημερινο τριχρονο και τετραχρονο παιδι??? μηπως λεει να στο βαλω λιγο στο αυτι?? ισως ειναι η μονη κλειστη τρυπα που θα υπαρχει και θα νοιωθει λιγο..... ααααααχ λυπαμαι, λυπαμαι πολυ..............
οχι ρε φιλε  το κουλουρι το διναν και στα σοδομα στα αρχαια χρονια γιυτο καηκαν....μην γινεσαι υπερβολικος....
το αυτι πως θα το γαμησεις; :think:δεν χωραει να μπει η πουτσα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το αυτι πως θα το γαμησεις; :think:δεν χωραει να μπει η πουτσα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ούτε στον κώλο μπαίνει με τη μία  :rockon:

αλλά μόλις μπει το δάχτυλοοοοοοοοοοο  :fuck1: :fuck1:
και στο αφτί χωράει το δάχτυλο...
get my drift?  :boobies:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
οχι ρε φιλε  το κουλουρι το διναν και στα σοδομα στα αρχαια χρονια γιυτο καηκαν....μην γινεσαι υπερβολικος....
σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ούτε στον κώλο μπαίνει με τη μία  :rockon:

αλλά μόλις μπει το δάχτυλοοοοοοοοοοο  :fuck1: :fuck1: