ατακα απο πολυ καλο γαμιση χ8ες βραδυ.γαμαμε μωρο μου και κανεμε χαλια..δηλαδη?τι χαλια?
Από το πιτσίλισμα θα εννοεί η κοπέλα.....!!! ;) ;)
ατακα απο πολυ καλο γαμιση χ8ες βραδυ.γαμαμε μωρο μου και κανεμε χαλια..δηλαδη?τι χαλια?
εισαι μορφη....Εντάξει δεν έχω ακούσει και πολλές μαλακίες πάνω στο σεξ..οι περισσότεροι μου μιλάνε βρώμικα όπως ακριβώς γουστάρω κι αν δεν το ξεκινήσουν αυτοι ,αρχίζω εγώ.
Εντάξει δεν έχω ακούσει και πολλές μαλακίες πάνω στο σεξ.. οι περισσότεροι μου μιλάνε βρώμικα όπως ακριβώς γουστάρω κι αν δεν το ξεκινήσουν αυτοι ,αρχίζω εγώ.
τι να της λενε δεν μας ειπε;Τους τυχερούς..... ;)
τι να της λενε δεν μας ειπε;
Συνήθως το "Φατον μωρή ψώλα " παίζει..Κάτι του στυλ: "Ρούφα μωρή πατσαβούρα..." ή μήπως κάτι άλλο? Μίλα βρε Αλίντισσα.....!
Κάτι του στυλ: "Ρούφα μωρή πατσαβούρα..." ή μήπως κάτι άλλο? Μίλα βρε Αλίντισσα.....!
εντελως ξενερουα....ακου πατσαβουρα....πατσαβούρααααααααααααααααααα
αυτό δεν ξέρω αν είναι από τα καλά dirty talk
2ο μωρο μου θα ειμαστε για παντα μαζι...
3ο μωρο μου συνεχισε εσυ και θα σου πω ποτε θα τελειωσω...
κι αν αργησω....φαε.....3ο μωρο μου συνεχισε εσυ και θα σου πω ποτε θα τελειωσω...
τα τρια μαγαλυτερα ψεματα που λεει ενας αντρας κατα την διαρκεια του sex τα ξερετε???
.........................................................................
3ο μωρο μου συνεχισε εσυ και θα σου πω ποτε θα τελειωσω...
και αλλο ενα ψεμα... να στον βαλω λιγο απο πισω, λιγο μωρε...
και αλλο ενα ψεμα... να στον βαλω λιγο απο πισω, λιγο μωρε...
οχι ρε φιλε το κουλουρι το διναν και στα σοδομα στα αρχαια χρονια γιυτο καηκαν....μην γινεσαι υπερβολικος....παντως ρε μαγκες εχω ενα προβληματισμο... λυπαμε την επομενη γενια που ερχεται, γιατι σε καμια 20ρια χρονια το να δινει μια γκομενα κολαρακι δεν θα ειναι τιποτα θα ειναι συνηθες φαινομενα θα γινεται σε καθημερινη βαση παμπολες φορες (φανταζομαι) αρα λοιπον ο νεος τοτε μετα απο 20 χρονια ποια τρυπα θα αναζητει?? τι εχει να περιμενει το σημερινο τριχρονο και τετραχρονο παιδι??? μηπως λεει να στο βαλω λιγο στο αυτι?? ισως ειναι η μονη κλειστη τρυπα που θα υπαρχει και θα νοιωθει λιγο..... ααααααχ λυπαμαι, λυπαμαι πολυ..............
το αυτι πως θα το γαμησεις; δεν χωραει να μπει η πουτσα.....
σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???οχι ρε φιλε το κουλουρι το διναν και στα σοδομα στα αρχαια χρονια γιυτο καηκαν....μην γινεσαι υπερβολικος....
το αυτι πως θα το γαμησεις; δεν χωραει να μπει η πουτσα.....
εσυ τα χεις δουλεμενα τα αυτια σου;ούτε στον κώλο μπαίνει με τη μία
αλλά μόλις μπει το δάχτυλοοοοοοοοοοο
και στο αφτί χωράει το δάχτυλο...
get my drift?