Νέα

Φράσεις κατά την διάρκεια του σεξ και κατά πόσο ανόητες είναι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???
σκονταψε η γκομενα και επεσε πανω στον πουτσο....... :dancing: :pipa2:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???
πάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της! :2funny: :2funny: :2funny:
έχω διαβάσει περιγραφές σε βιβλίο
κι όταν λέω κάποτε εννοώ λιγότερο από αιώνα πριν

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της! :2funny: :2funny: :2funny:

Σήμερα το βάζουν μέσα στις δίπλες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ΔΕΝ κάνω πλάκα  :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι οι εποχες που δεν ειχαν και nova......γιαυτο.... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σήμερα το βάζουν μέσα στις δίπλες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

στην σαλονικη το βαζουμε και σε φυλλο μπουγατσας,το ριχνουμε αχνη και κανελλα και το τρωει πιο ευχαριστα η γκομενα... :rockon:

Επισκέπτης
Σήμερα το βάζουν μέσα στις δίπλες   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε παιδιά έχουμε πέσει σε φαντάσια σήμερα στο σεξ ή μου φαίνεται;! :grin: :think:
Επίσης πρέπει να έχουμε πέσει και σε cm!!! :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στην σαλονικη το βαζουμε και σε φυλλο μπουγατσας,το ριχνουμε αχνη και κανελλα και το τρωει πιο ευχαριστα η γκομενα... :rockon:

τα fat rolls λέω ρε, τα χλαπατσόκοιλα, τις ζάρες, πώς το λένε  :2funny: :2funny: :2funny:

είχα δει μια βρετανική εκπομπή συμβουλευτικού χαρακτήρα για τις γυναίκες και το σεξ (τη συνιστώ για τρελά γέλια) και προφανώς είναι πολύ ερεθιστικό όταν έχεις "τροφαντά" γούστα... μάλιστα η παρουσιάστρια επέμενε πως αυτό είναι πολύ δημοφιλές τελευταία και να μην έχουμε κανέναν ενδοιασμό να το κάνουμε  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα fat rolls λέω ρε, τα χλαπατσόκοιλα, τις ζάρες, πώς το λένε  :2funny: :2funny: :2funny:

είχα δει μια βρετανική εκπομπή συμβουλευτικού χαρακτήρα για τις γυναίκες και το σεξ (τη συνιστώ για τρελά γέλια) και προφανώς είναι πολύ ερεθιστικό όταν έχεις "τροφαντά" γούστα... μάλιστα η παρουσιάστρια επέμενε πως αυτό είναι πολύ δημοφιλές τελευταία και να μην έχουμε κανέναν ενδοιασμό να το κάνουμε  :2funny: :2funny:
ασε μας ρε μπουμπ πρωι πρωι..εδω πειναμε λεμε και συ μας αηδιαζεις...κοψε το πολυ ΣΚΑΙ.... :headbang:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
μασχαλη????? :think: :think: :think: θα το δοκιμασω και θα σου πω??? αλλα που θα βρω αξυριστη μασχαλη???? γιατι πριν απο εκατο χρονια οι μασχαλες ηταν θαμνος :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μασχαλη????? :think: :think: :think: θα το δοκιμασω και θα σου πω??? αλλα που θα βρω αξυριστη μασχαλη???? γιατι πριν απο εκατο χρονια οι μασχαλες ηταν θαμνος :2funny: :2funny:
για να γαμησεις ή φωλια πουλιου ψαχνεις; :think: :2funny: :2funny:

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο πιο γαματος προβληματισμος που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο!!!!

(ο χαρακτηρισμος αλανι δε, τελειος!!!!)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom