boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσυ τα χεις δουλεμενα τα αυτια σου;
προς το παρόν την παλεύω με τον κώλο
εσυ τα χεις δουλεμενα τα αυτια σου;
σκονταψε η γκομενα και επεσε πανω στον πουτσο.......σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???
τι κωλι θα παραδωσεις μωρη;προς το παρόν την παλεύω με τον κώλο
τι κωλι θα παραδωσεις μωρη;
πάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της!σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???
πάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της!
έχω διαβάσει περιγραφές σε βιβλίο
κι όταν λέω κάποτε εννοώ λιγότερο από αιώνα πριν
ειναι οι εποχες που δεν ειχαν και nova......γιαυτο....πάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της!
στην σαλονικη το βαζουμε και σε φυλλο μπουγατσας,το ριχνουμε αχνη και κανελλα και το τρωει πιο ευχαριστα η γκομενα...Σήμερα το βάζουν μέσα στις δίπλες
και ΔΕΝ κάνω πλάκα
ένα κωλί ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο
πάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της!
Ρε παιδιά έχουμε πέσει σε φαντάσια σήμερα στο σεξ ή μου φαίνεται;!Σήμερα το βάζουν μέσα στις δίπλες
και ΔΕΝ κάνω πλάκα
στην σαλονικη το βαζουμε και σε φυλλο μπουγατσας,το ριχνουμε αχνη και κανελλα και το τρωει πιο ευχαριστα η γκομενα...
ασε μας ρε μπουμπ πρωι πρωι..εδω πειναμε λεμε και συ μας αηδιαζεις...κοψε το πολυ ΣΚΑΙ....τα fat rolls λέω ρε, τα χλαπατσόκοιλα, τις ζάρες, πώς το λένε
είχα δει μια βρετανική εκπομπή συμβουλευτικού χαρακτήρα για τις γυναίκες και το σεξ (τη συνιστώ για τρελά γέλια) και προφανώς είναι πολύ ερεθιστικό όταν έχεις "τροφαντά" γούστα... μάλιστα η παρουσιάστρια επέμενε πως αυτό είναι πολύ δημοφιλές τελευταία και να μην έχουμε κανέναν ενδοιασμό να το κάνουμε
Παλιο κατοσταρικο....Ξεχειλωμένο εννοείς?
ασε μας ρε μπουμπ πρωι πρωι..εδω πειναμε λεμε και συ μας αηδιαζεις...κοψε το πολυ ΣΚΑΙ....
λες να ταν η fatanna του bbwlover;δεν ήταν στο ΣΚΑΙ
το χειρότερο ήταν ότι είχε και εικόνα
μασχαλη????? θα το δοκιμασω και θα σου πω??? αλλα που θα βρω αξυριστη μασχαλη???? γιατι πριν απο εκατο χρονια οι μασχαλες ηταν θαμνοςπάντως κάποτε το βάζαν και στις μασχάλες(!) της γυναικας και ανάμεσα απ τα μπούτια της!
λες να ταν η fatanna του bbwlover;
για να γαμησεις ή φωλια πουλιου ψαχνεις;μασχαλη????? θα το δοκιμασω και θα σου πω??? αλλα που θα βρω αξυριστη μασχαλη???? γιατι πριν απο εκατο χρονια οι μασχαλες ηταν θαμνος
σωστος το κουλουρι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων, εχεις σκεφτει ποτε πως ανακαλυφτηκε η πιπα??? πως σκεφτηκε το πρωτο αλανι (γιατι ηταν μεγαλο αλανι...) να βαλει την γκομενα να του παρει πιπα???
αδαμ το αλανι....
ο πιο γαματος προβληματισμος που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο!!!!
(ο χαρακτηρισμος αλανι δε, τελειος!!!!)