loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αι ρε!εσυ γελας με τα ποστ ή γελας την ωρα του σεξ;![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αι ρε!εσυ γελας με τα ποστ ή γελας την ωρα του σεξ;![]()
μην το γελας.....κοπελα κολλητου μου καθε φορα στο σεξ ουτε φωναζε ουτε τιποτα.γελουσε συνεχεια.....κ δεν ηταν λογω μεγεθους γιατι ειναι αρκετα κανονικος.απλα το χε βιτσιο η γκομεναεσυ γελας με τα ποστ ή γελας την ωρα του σεξ;![]()
η πιο ανοητη ειναι το "σ αγαπω"
ασχημο βιτσιο κινδυνευεις να μεινεις με κανα κομπλεξ...τι γελας μαρη;...μην το γελας.....κοπελα κολλητου μου καθε φορα στο σεξ ουτε φωναζε ουτε τιποτα.γελουσε συνεχεια.....κ δεν ηταν λογω μεγεθους γιατι ειναι αρκετα κανονικος.απλα το χε βιτσιο η γκομενα
Οταν σου λενε τετεοια, να λες, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΓΑΜΩ, οπως το ειχε ακουσει δλδ η Παμελα Αντερσον στο γνωστο βιντεο.
ασχημο βιτσιο κινδυνευεις να μεινεις με κανα κομπλεξ...τι γελας μαρη;...![]()
το καταλαβαμε ρεεεεεεμε τα ποστ γελαω ρε...
το τι γελας μαρη;πηγαινε στην υποθετικη εκαστοτε γκομενα σαν αυτη που ανεφερε ο ντεκερ οχι σε σενα...με τα ποστ γελαω ρε...
σε αγνοω...το καταλαβαμε ρεεεεεε
πλακα κανουμε.....![]()
αυτη πολυ κυριλε/υπερανω φραση για κατα την διαρκεια του σεξ δεν βρισκεις;σε αγνοω...
αυτη πολυ κυριλε/υπερανω φραση για κατα την διαρκεια του σεξ δεν βρισκεις;
αλλο;που λες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεκολλα και σταματα το οφτοπικ....πες μας αγαπημενη σου φραση στο σεξ....τελειωνε![]()
![]()
καταλαβα.....μουγγα στην στρουγκα...
Μύθος είναι το συγκεκριμένο, αν θυμάμαι καλά.Οταν σου λενε τετεοια, να λες, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΓΑΜΩ, οπως το ειχε ακουσει δλδ η Παμελα Αντερσον στο γνωστο βιντεο.