loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αι ρε!εσυ γελας με τα ποστ ή γελας την ωρα του σεξ;
αι ρε!εσυ γελας με τα ποστ ή γελας την ωρα του σεξ;
μην το γελας.....κοπελα κολλητου μου καθε φορα στο σεξ ουτε φωναζε ουτε τιποτα.γελουσε συνεχεια.....κ δεν ηταν λογω μεγεθους γιατι ειναι αρκετα κανονικος.απλα το χε βιτσιο η γκομεναεσυ γελας με τα ποστ ή γελας την ωρα του σεξ;
η πιο ανοητη ειναι το "σ αγαπω"
ασχημο βιτσιο κινδυνευεις να μεινεις με κανα κομπλεξ...τι γελας μαρη;...μην το γελας.....κοπελα κολλητου μου καθε φορα στο σεξ ουτε φωναζε ουτε τιποτα.γελουσε συνεχεια.....κ δεν ηταν λογω μεγεθους γιατι ειναι αρκετα κανονικος.απλα το χε βιτσιο η γκομενα
Οταν σου λενε τετεοια, να λες, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΓΑΜΩ, οπως το ειχε ακουσει δλδ η Παμελα Αντερσον στο γνωστο βιντεο.
ασχημο βιτσιο κινδυνευεις να μεινεις με κανα κομπλεξ...τι γελας μαρη;...
το καταλαβαμε ρεεεεεεμε τα ποστ γελαω ρε...
το τι γελας μαρη;πηγαινε στην υποθετικη εκαστοτε γκομενα σαν αυτη που ανεφερε ο ντεκερ οχι σε σενα...με τα ποστ γελαω ρε...
σε αγνοω...το καταλαβαμε ρεεεεεε
πλακα κανουμε.....
αυτη πολυ κυριλε/υπερανω φραση για κατα την διαρκεια του σεξ δεν βρισκεις;σε αγνοω...
αυτη πολυ κυριλε/υπερανω φραση για κατα την διαρκεια του σεξ δεν βρισκεις;
αλλο;που λες;
;)
ξεκολλα και σταματα το οφτοπικ....πες μας αγαπημενη σου φραση στο σεξ....τελειωνε
καταλαβα.....μουγγα στην στρουγκα...
Μύθος είναι το συγκεκριμένο, αν θυμάμαι καλά. "Κ'εγώ σ'αγαπώ" είπε...Οταν σου λενε τετεοια, να λες, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΓΑΜΩ, οπως το ειχε ακουσει δλδ η Παμελα Αντερσον στο γνωστο βιντεο.