giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρωτα το βασο..Δεν το επιασα αυτο.
ρωτα το βασο..Δεν το επιασα αυτο.
ρωτα το βασο..
γηπεδο τουμπας,φουλ περιποιηση,και δινουν και κωλαρακι τσαμπαΠαιδες για αρχιστε και ενημερωνετε με για τα φραπεδονεα της συμπρωτευουσας καθοτι θα γινω μετοικος βορειου ελλαδος.....βεβαια και εσεις να μην με ενημερωσετε μετα απο κανα διμηνο θα σας κανω πληρη ροστερ...
γηπεδο τουμπας,φουλ περιποιηση,και δινουν και κωλαρακι τσαμπα
Παιδες για αρχιστε και ενημερωνετε με για τα φραπεδονεα της συμπρωτευουσας καθοτι θα γινω μετοικος βορειου ελλαδος.....βεβαια και εσεις να μην με ενημερωσετε μετα απο κανα διμηνο θα σας κανω πληρη ροστερ...
Παιδες για αρχιστε και ενημερωνετε με για τα φραπεδονεα της συμπρωτευουσας καθοτι θα γινω μετοικος βορειου ελλαδος.....βεβαια και εσεις να μην με ενημερωσετε μετα απο κανα διμηνο θα σας κανω πληρη ροστερ...
τα μαγαζια εδω ειναι ντεκαφ ...
Iντα λες ωρε συντεκνε ??
αν μπορεσει και φραπεδοποιησει τα μαγαζια , μπραβο του ...
τα μαγαζια εδω ειναι ντεκαφ ...
Αυτος ??? Και την περιπτερου απ'εξω θα φραπεδοποιησει..
Έχω γράψει σε προηγούμενο μου post ότι το μοναδικό που έχω πετύχει είναι πριν περίπου 2 μήνες στο Le Cabaret Summer μου τον έπαιξε μία μέσα από το παντελόνι...πήρα και δεύτερο prive καπάκι με την ίδια και ήταν ακόμη καλύτερα αλλά μέχρι εκεί. Καμία σχέση πάντως με φραπέ κανονικό και ούτε σε σημείο να χύσεις. Αυτήν που πήρα την έλεγαν Μικαέλα αλλά δε νομίζω να είναι η μοναδική που το κάνει γιατί και ο φίλος μοθ που πήρε μια Ρωσίδα πανύψηλη μου είπε ότι στο prive έγινε το ίδιο.
Αυτά αν έχει καμιά άλλη εμπειρία πουθενά ενημέρωσε
Τα λέμε
Παιδιά δεν είμαι λάτρης του αθλήματος, πάντως σε πολύ γνωστό μαγαζί στην οδό Πειραιώς το Σεπ ήταν 1 μπάζο μαυρούκα και μου είπε κατεθείαν (χωρίς χορό-ποτό) "dosei 50 kano xyseis?" ... Τα έδωσα (μαλακία μου βέβαια)...
Φραπεδάκι εννοούσε, και συμφωνώ μαζί σου ... αλλα τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Τα έδωσα, κέρασε φραπέ αλλά ... καλύτερα το έκανα και μόνος μου