pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ρε pouranger μου που έχει πάει αυτή η Ρίτσι?!.. Λένε ότι πήγε στην αραπιά και παντρεύτηκε! Νιώθω ένα κενό μέσα μου :'( :'(
και εγώ την έχω χάσει τί να πω
Ρε pouranger μου που έχει πάει αυτή η Ρίτσι?!.. Λένε ότι πήγε στην αραπιά και παντρεύτηκε! Νιώθω ένα κενό μέσα μου :'( :'(
ποια ρε φιλε?απο πανω απο το βρακι ομως?Χθές πάντως έπεσε ένα ψιλοφραπεδάκι στο Platinum... Ξεκούμπωσε και άνοιξε το παντελόνι, τον ίσιωσε για να την βολέυει και έφτιαξε έναν φραπέ πάνω απο το εσώρουχο όμως... Με 30 ευρώ στο πριβέ... Και θέομουνο, πανέμορφη, κορμάρα, με πλαστικά βυζιά...
Αυτό δεν είναι φραπέ, είναι τρίψιμο λυχναριού όπως είχε πει μια ψυχή κάποτεΧθές πάντως έπεσε ένα ψιλοφραπεδάκι στο Platinum... Ξεκούμπωσε και άνοιξε το παντελόνι, τον ίσιωσε για να την βολέυει και έφτιαξε έναν φραπέ πάνω απο το εσώρουχο όμως... Με 30 ευρώ στο πριβέ... Και θέομουνο, πανέμορφη, κορμάρα, με πλαστικά βυζιά...
αυτός μετά που πήγαινε σα συγκαμμένος δε σε βάζει σε σκέψεις;ποια ρε φιλε?απο πανω απο το βρακι ομως?
φοβοταν να μη λερωθει?
αυτός μετά που πήγαινε σα συγκαμμένος δε σε βάζει σε σκέψεις;
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχααχαχα
Αυτό δεν είναι φραπέ, είναι τρίψιμο λυχναριού όπως είχε πει μια ψυχή κάποτε
Χθές πάντως έπεσε ένα ψιλοφραπεδάκι στο Platinum... Ξεκούμπωσε και άνοιξε το παντελόνι, τον ίσιωσε για να την βολέυει και έφτιαξε έναν φραπέ πάνω απο το εσώρουχο όμως... Με 30 ευρώ στο πριβέ... Και θέομουνο, πανέμορφη, κορμάρα, με πλαστικά βυζιά...
Κουκουτσα που και που και τσα!!!!!Αλαντίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν κούκου !
Τελικά φραπές δεν παίζει έτσι;!
Τουλάχιστον στις 5-10 βόλτες μου σε Platinum,Le cabaret και Iguana δεν με σέρβιραν!!!
Χθές πάντως έπεσε ένα ψιλοφραπεδάκι στο Platinum... Ξεκούμπωσε και άνοιξε το παντελόνι, τον ίσιωσε για να την βολέυει και έφτιαξε έναν φραπέ πάνω απο το εσώρουχο όμως... Με 30 ευρώ στο πριβέ... Και θέομουνο, πανέμορφη, κορμάρα, με πλαστικά βυζιά...
Σαν να πλένεις τα ποδάρια με τις κάλτσες...Φραπε πανω απ το σωβρακο ειναι σα να τρως τσιχλα με το περιτυλιγμα.
Όταν γαμάς αμα πιάσεις την κατάλληλη στάση, εκεί να δείς τί γίνεται....