Νέα

ΦΟΒΙΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βλέπω θέμα: ΦΟΒΙΕΣ

ποιος ποστάρει? ο πλέον ειδικός!!!! :rolleyes: :rolleyes:

μόνο στον ψυχίατρό σου να λες την αλήθεια.Όχι τις μαλακίες που λες εδώ μέσα!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

κι όταν δεις καρχαρία εσύ να του κάνεις γούτσου γούτσου! :2funny: :2funny:

τι βλάκας Θεε μου! :headbang: :headbang: :headbang:

οντως οντως! συνεχεια σου κωλοτριβεται το κτηνος... :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπρεικ να φαμε και μετα.... :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να πω ρε παιδια και εγω την φοβια μου
εκει που καθομε  πινω τα ουζακια μου και καπνιζω με την παρεα μου, φοβαμε μηπως με δω να ερχομε απο τη γωνια

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ο μεγαλυτερος φοβος ειναι να κανει 2 γυρες το τσιγαρο, να εισαι προτελευταιος, και να μετρας τις τζουρες απο τους προηγουμενους μπας και δεν σου ερθει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο μεγαλυτερος φοβος ειναι να κανει 2 γυρες το τσιγαρο, να εισαι προτελευταιος, και να μετρας τις τζουρες απο τους προηγουμενους μπας και δεν σου ερθει.
εγω φοβαμαι τον γκομπρ οταν ειμαι στο τσατ μην χυσει και δεν προλαβω να παρω σωσιβιο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
διφυλακια και ο καθενας το δικο του

Επισκέπτης
Εγώ πάλι έχω έναν και μόνο φόβο.Οτι θα σπάσει το συρματόσχοινο που σύρει το τελεφερίκ κάθε φορά που παω προς βουνό μεριά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ρε αληντισσα εισαι μορφη λεμε....καποιες αλλες φοβουνται μην τελειωσουν οι μπαταριες στον δονητη και δεν ειναι ανοιχτο το περιπτερο..... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εντάξει μαλακίες είναι όλα αυτά.Το χειρότερο τώρα που το σκέφτομαι είναι να σκάσει κανένας Κυριάκος ή Ντόρα στο τραπέζι..Για τον πατέρα ούτε συζήτηση..προτιμω να κοπεί το συρματόσχοινο.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει μαλακίες είναι όλα αυτά.Το χειρότερο τώρα που το σκέφτομαι είναι να σκάσει κανένας Κυριάκος ή Ντόρα στο τραπέζι..Για τον πατέρα ούτε συζήτηση..προτιμω να κοπεί το συρματόσχοινο.
για φαντασου να εχεις μπει στο τελεφερικ και να μπει μετα απο σενα και ο επιτιμος  :headbang:

Επισκέπτης
για φαντασου να εχεις μπει στο τελεφερικ και να μπει μετα απο σενα και ο επιτιμος  :headbang:
..και να κλείσει η πόρτα και αυτός να στέκεται όρθιος με το υφος "απαίσια μικρά στρουμφάκια..θα περάσω απο όλα τα τραπέζιααα" :S

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
σαπουνάς το πιθανότερο, άκακο πλάσμα. Παντως στα βαθια ενα μεγαλο ψαρι οντως σου προκαλει περιεργα πραγματα, εχω κλασει και γω σε ανοικτα νερα με κοπαδι απο μεσογειακα δελφινια (το μεγαλο ειδος, δε θυμαμαι πως τα λενε). Αν και δελφινια ειναι φοβιστικο ναχεις ψαρια πιο μεγαλα απο σενα διπλα και κατω σου στο σκοταδι

Nope!

Σαπουνάς με τίποτε, δεν ξέρω τι διάολο είδος, αλλά δεν κάθισα να το ψάξω και πολύ.
Γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες να γινόταν στραβή, δεν ήθελα να πάρω μέρος σε στατιστικό πίνακα και την έκανα.

Στη δεύτερη περίπτωση σίγουρα δεν ήταν σαπουνάς, αυτός δεν κυνηγάει ψαράκια, έχει άλλη διατροφή.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
9φυλλάκι, στρίψιμο πάνω σε τάβλι, και φτάνει για όλους

ή έναν ''Κουβά'' που είναι κι οικονομικός.

Για τους μη γνώστες:

Κουβάς μέχρι πιο πάνω από τη μέση.
Κομμένο στον πάτω μπουκάλι νερού.
Στόμιο ανοικτό με αλουμινόχαρτο και τρύπες με βελόνα.
Το μπουκάλι στην αρχή είναι στον πάτο (το κρατάει ο παίκτης)
Εναποθέτει στο αλουμ το οτιδήποτε και βάζει φωτιά συνεχίζοντας να κρατάει το μπουκάλι συνεχίζει με ανοικτή τη φλόγα να σηκώνει σιγά σιγά το μπουκάλι. Η διαφορά πίεσης θα προκαλέσει την εισαγωγή του νέφους μέσα στο χώρο του μπουκαλιού. Συνεχίζεται η διαδικασία μέχρι να φτάσει το μπουκάλι στο τέρμα του (΄2 δάκτυλα από το κόψιμο κάτω).
Αφαιρείται το αλυμχαρτο και αγκαλιάζουν τα χείλη το στόμιο. Ελαφρά πίεση του μπουκαλιού προς τα κάτω κι όλο το νέφος στα πλεμόνια.
Είναι διπλοτούρμπο για records.

ΥΓ SPAM SPAM SPAM

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom