Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.856
- Πόντοι
- 4.546
Την επόμενη φορά θα σκάσω με λάντα νίβα!καλα σου ειπε...οχι και οπελ ατζιλα ρε πουστη μου....
Την επόμενη φορά θα σκάσω με λάντα νίβα!καλα σου ειπε...οχι και οπελ ατζιλα ρε πουστη μου....
Την επόμενη φορά θα σκάσω με λάντα νίβα!
Επρεπε να τον ψαρωσεις και να του δωσεις δυο ξεροκγκαζιες εκει στο κοκκινο φαναρι και μετα να διασκεδάσεις βλεποντας τον να καίει λαστιχο τον βλακα!Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία να δείξουμε στους άλλους πόσο πολύ γαμάμε είναι ένα χαρακτηριστικό του μέσου Έλληνα. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια πάνω στη βουλιαγμένης, είχα ένα opel agila και ένας πιτσιρικάς, όχι πάνω από 23, ήρθε δίπλα μου με ένα mini cooper και μου είπε με υφάκι "με αυτό το σαράβαλο δεν πας πουθενά".... η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.
“The faster the car - the smaller the dick” τα έχουν πει ήδη οι Αμερικάνοι αυτάΤο να πας να ανοίξεις με ένα πολυμορφικό αμαξί, ενώ εσύ έχεις μια 520 φτιαγμένη, δείχνει πόσο μικρή είναι η πούτσα σου.
Εγώ νομίζ ω ότι αν τον έφτηνε μέσα από το παράθυρο και του φώναζε έχω κορονοιό θα τον είχε τιμωρήσει περισσότεροΕπρεπε να τον ψαρωσεις και να του δωσεις δυο ξεροκγκαζιες εκει στο κοκκινο φαναρι και μετα να διασκεδάσεις βλεποντας τον να καίει λαστιχο τον βλακα!
Σωστη σκεψη αλλα πριν 3 χρονια δεν υπηρχε κορονα…Εγώ νομίζ ω ότι αν τον έφτηνε μέσα από το παράθυρο και του φώναζε έχω κορονοιό θα τον είχε τιμωρήσει περισσότερο
οποιος έχει πολύχρονη εμπειρία σε οδήγηση και έχει τύχει να πιάσει στα χέρια του ferrari, ειδικά το συγκεκριμένο μοντέλο ξέρει περι τίνος πρόκειται. ΔΕΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΑΙ! Ειδικά σε Αθηναικό δρόμο. Σε λάθος χέρια έπεσε το αμάξι.
Διαβάζω για πάθη κι άλλες αρλούμπες. Η ταχύτητα μπαίνει σ άλλο καλούπι κ συζήτηση.
Ο άνθρωπος ήταν βλάκας κι ας συγχωρεθεί κάπως η βλακεία του.
Το έκανε κάποτε η ρολς ρουςΕγώ αν είχα την εταιρία φεραρι, θα απαγόρευα στο κάθε κατσαπλια να πάρει αυτοκίνητο. Θα απαιτούσα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πριν την αγορά.
Δυσφήμηση έγινε τώρα στο όνομα της..
Ο Κούγιας ήταν δικηγορος του Μονογυιού απο πολυ καιρό, σημερα μαλιστα κανονικα θα ειχαν την δικη για την επικοινωνια με το εκτος γαμου τέκνο του πεθαμενουΑφού εμφανίστηκε και ο γέρος κοντός δικηγόρος κάπου υπάρχει θέμα, είτε να κουκουλώσουν είτε για να τα αρπάξουν.
καλα σου ειπε...οχι και οπελ ατζιλα ρε πουστη μου....
Kαι σε εναμισι χρονο ξαναπαντρευτηκε με καποια αλλη, της οποιας ο γκομενος αυτοκτονησε μολις τον χωρισε για τον ΥπατιοΈκανε δήλωση και ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Από το ονοματεπώνυμο και μόνο, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
To μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για το δυστύχημα με τον Τζώρτζη Μονογυιό - iefimerida.gr
Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο Υπάτιος Πατμάνογλου τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari που είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Τζώρτζης Μονογυιός.www.iefimerida.gr
Θυμάμαι ο τύπος κάτι ώρες μετά το δυστύχημα όπου εξαερώθηκε στην κυριολεξία γυναίκα και παιδί, να κάνει δηλώσεις του τύπου "το γνωρίζω το αμάξι, έχει 330 τελική".
Τα νιάτα ( και όχι μόνο αυτα...)είναι συνηθως μέσα στην ηλιθιότητα και πολύ συχνα πιάνουν τιμόνι ενώ έχουν πιει τα έντερα τους.Έχετε δει επί Κουλη τροχονόμο στο δρόμο?
Μόνο κορωνοιος υπάρχει κι ας σκοτώνονται τα νιάτα στους δρομους
Έκανε δήλωση και ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Από το ονοματεπώνυμο και μόνο, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
To μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για το δυστύχημα με τον Τζώρτζη Μονογυιό - iefimerida.gr
Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο Υπάτιος Πατμάνογλου τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari που είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Τζώρτζης Μονογυιός.www.iefimerida.gr
Θυμάμαι ο τύπος κάτι ώρες μετά το δυστύχημα όπου εξαερώθηκε στην κυριολεξία γυναίκα και παιδί, να κάνει δηλώσεις του τύπου "το γνωρίζω το αμάξι, έχει 330 τελική".
Ειχε πει λιγο μετα,αφου χαθηκε η γυναικα και το λιγων μηνων παιδι του"Κι εγω αν ειχα τετοιο αμαξι θα ετρεχα".Και στο χρονο βρηκε την γκολντ ντιγκερ και την καπαρωσεKαι σε εναμισι χρονο ξαναπαντρευτηκε με καποια αλλη, της οποιας ο γκομενος αυτοκτονησε μολις τον χωρισε για τον Υπατιο