Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντως συνδεω 2-3 λαπτοπ και παιζει και ο αδερφος μου PlayStation online και δεν εχουμε κανενα προβλημα... παει σφαιρα το ιντερνετ... μονο αν χτυπησει το σταθερο (αραια κ που) κοβεται το ιντερνετ για 15 δευτ. περιπου... κατα τα αλλα ολα καλα με Forthnet...
κατα τα αλλα ολα καλα.φαντασου να τραβασ μαλακια μεσω skype και να βαρεσει τηλ?σεκωψε φιλε μου.αν ειναι γνωστη οκ την καλεισ ξανα.αν ειναι ξεμπαρκη?στην πειρε αλοσ  :2funny:μαλακιεσσσσσσσσσσσσ λιγο ακρυβοσ αλλα οτεεεεεεεεεε.εμενα με επαιρναν τηλ πριν 10 χρονια και με πετουσε το νετ.εσενα στο 2014?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.736
Πόντοι
1.756
κατα τα αλλα ολα καλα.φαντασου να τραβασ μαλακια μεσω skype και να βαρεσει τηλ?σεκωψε φιλε μου.αν ειναι γνωστη οκ την καλεισ ξανα.αν ειναι ξεμπαρκη?στην πειρε αλοσ  :2funny:μαλακιεσσσσσσσσσσσσ λιγο ακρυβοσ αλλα οτεεεεεεεεεε.εμενα με επαιρναν τηλ πριν 10 χρονια και με πετουσε το νετ.εσενα στο 2014?
Υποψιαζομαι οτι φταιει μια κωλοσυσκευη τηλεφωνου που εχω στην κρεβατοκαμαρα γτ οταν την βγαζω απο την πριζα δεν πεφτει το ιντερνετ...  αλλα βαριεμαι να τρεχω στα σαλονια να σηκωνω το τηλ και την κραταω.....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εγω παντως συνδεω 2-3 λαπτοπ και παιζει και ο αδερφος μου PlayStation online και δεν εχουμε κανενα προβλημα... παει σφαιρα το ιντερνετ... μονο αν χτυπησει το σταθερο (αραια κ που) κοβεται το ιντερνετ για 15 δευτ. περιπου... κατα τα αλλα ολα καλα με Forthnet...

άλλαξε το σπλίτερ...

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Βάλε το BlackList Application (αν έχεις Android)
και μόλις σε πάρουν τηλέφωνο πρόσθεσέ τους στη λίστα αγνόησης κλήσεων,

εγώ το έχω και 'μπλοκάρω' αριθμούς με απόκρυψη για να μην μου τα πρήζουν
οι 'πρώην' πουτανοκαψουρίτσες...χεχεχε
πολυ καλο φαινεται!! εχεις κατι αντιστοιχο και για σταθερα μηπως??  :grin:
πως ακριβως λειτουργει φιλε? χτυπαει το κινητο και την απορριπτει ή την εχει απορριψει πριν?

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Απο τη Πολη ερχομαι και στη κορυφη κανελλα!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
παιδια το τηλ της connx ποιο ειναι ???
θελω να τους παρω να ρωτησω κατι

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Για τη  ρουφιανια  το επιβεβαιώνω
Παλιά  η forthnet λάδωνε  υπαλληλους  των multirama  να ασκουν πειρατεια  κατά των άλλων εταιρειών
Αν  ήσουν  εκει και  πριν λήξει  εκανες  αίτηση  για αλλη εταιρεία -  το καρφωναν  στη  forthnet  και σου εκοβε  την σύνδεση  και το μεηλ
ενώ είχες ακομα πληρωμένη συμβαση / σύνδεση 
Προφανως δεν εφαγαν αρκετες μηνύσεις  και  συνεχιζουν-  τα  multirama  παντως εκλεισαν  . :).

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Για τη  ρουφιανια  το επιβεβαιώνω
Παλιά  η forthnet λάδωνε  υπαλληλους  των multirama  να ασκουν πειρατεια  κατά των άλλων εταιρειών
Αν  ήσουν   εκει και  πριν λήξει  εκανες  αίτηση  για αλλη εταιρεία -  το καρφωναν  στη  forthnet  και σου εκοβε  την σύνδεση  και το μεηλ
ενώ είχες ακομα πληρωμένη συμβαση / σύνδεση 
Προφανως δεν εφαγαν αρκετες μηνύσεις  και  συνεχιζουν-   τα   multirama   παντως εκλεισαν   . :).
ολα οκ ,αλλα το mail που κολαει?τι σχεση εχει το μαιλ?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρος ότι έκλεισαν;  :think:

το εκλεισαν ειναι σχετικο ... την αλυσιδα την αγορασε η εταιρεια που εχει τα public και απο οσο ξερω πλεον δουλευει κατα βαση το ιντερνετικο καταστημα με κουριερ και 1 καταστημα ανα πολη σε διαφορα σημεια στην επαρχια, στην Αθηνα/Θεσ κλπ νομιζω οτι τα καταστηματα τα εκλεισαν ολα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
το εκλεισαν ειναι σχετικο ... την αλυσιδα την αγορασε η εταιρεια που εχει τα public και απο οσο ξερω πλεον δουλευει κατα βαση το ιντερνετικο καταστημα με κουριερ και 1 καταστημα ανα πολη σε διαφορα σημεια στην επαρχια, στην Αθηνα/Θεσ κλπ νομιζω οτι τα καταστηματα τα εκλεισαν ολα
ψωνίζεις από το ιντερνετ και ή στα φέρνει κούριερ ή πας σατ σημεία παραλαβής-σταθμούς της Speedex

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως στην πόλη μου υπάρχει και λειτουργεί κανονικά κατάστημα Multirama.
Βέβαια από όσο έχω δει δεν πρέπει να πηγαίνει και πολύ καλά.
Από την μία η κρίση και από την άλλη οι αγορές μέσω διαδικτύου, πρέπει να έχουν γονατίσει αυτά τα μαγαζιά.

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
FORTHNET=ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πιστεύω οτι σε άλλη χωρα θα την ειχαν κλείσει την εταιρεία

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ελα μωρέ. Γιατί οι άλλες εταιρείες είναι καλύτερες;
Τα ίδια χάλια είναι όλες.
Απλά κοιτάμε ποια μας συμφέρει περισσότερο και καταλήγουμε σ΄ αυτήν.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
FORTHNET=ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πιστεύω οτι σε άλλη χωρα θα την ειχαν κλείσει την εταιρεία

Αυτές οι γενικότες μας έφαγαν φιλε

ΦΟρνετ ειναι απατεώνες
ΟΤΕ ειναι κλεφτες
Wind ειναι καραγκιόζηδες
HOL ειναι μ...κες κτλ

Και φυσικά τις περισσότερες φορές φταιμε εμείς γιατι έχουμε επιλεκτική μνήμη του συμβολαιου που υπογράψαμε

Καμμία τέτοιου μεγέθους εταιρεία δεν παρανομεί..τον αν παρανομουν (κι αυτό θέλει συζητηση) κάποιοι "συνεργάτες" της εκάστοτε δεν θα πρεπει να τις παιρνει μπάλα συλληβδην

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δύσκολο ...γιατί στα p.o. χρειάζεται εμπειρία !
τυπε και εγω δεν σας κοβω για κουπα
η καλυτερη αμυνα 5 εναντιον 5 αλλα απο επιθεση κλαφτα
λες και σας προπονει ο αρτζι της αμερικης :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σχετικά με Multirama που ειπώθηκε...
Δεν αγοράστηκε...απλώς ήταν/είναι η ίδια εταιρία με την public και φυσικά ανοίκει στην ίδιο ιδιοκτήτη (Π.Γερμανός), το 99% των καταστημάτων της multirama ή έκλεισαν ή ανακαινίστηκαν-μετατράπηκαν σε Public, όσα πάλι λειτουργούν είναι υπό καθεστώς franchise και αργά ή γρήγορα θα "κατεβάσουν ταμπέλες", η εταιρία εξακολουθεί και λειτουργεί ως e-shop και οι ελάχιστες πλέον παραγγελίες ακτελούνται-εξυπηρετούνται απο τη public, όπου μάλιστα έχει πάρει μεγάλο μερίδιο και η Wind !
Για την άναφορά στη σχέση της με τη forthnet, αυτό που ανέφερε ο φίλος πιό πάνω δεν αποκλείεται να είχε συμβεί αλλά γενικά δεν ήταν πολιτική της εταιρίας αλλά ίσως μεμονομένη "χαζή" ιδέα του υπεύθυνου (ίσως και ιδιοκτήτη" του συγκεκριμένου καταστήματος !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom