Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
Η forthnet ειναι απο τις χειροτερες εταιριες τηλεφωνιας. Οταν ειχα βαλει, ξαφνικα μια μερα σταματησε να δουλευει το τηλεφωνο. Τους επαιρνα καθε μερα επι ενα μηνα και μου ελεγαν μπουρδες, οτι εχει προβλημα η γραμμη και οτι πρεπει να επικοινωνισω με τεχνικο του οτε. Τελικα αναγκαστηκα να αλλαξω αριθμο. Εχω βαλει HoL και δεν εχω κανενα θεμα. Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ειναι να εχεις οτε. Τωρα ειδικα εχει σχεδον ιδιες τιμες/προγραμματα με την HOL.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Από internet χάλια μαύρα ήταν n  forthnet σε μένα, χώρια τα προβλήματα.  :S
Είχαν όντως ένα ενδιαφέρον πακετάκι μαζί με NOVA αλλά τι να το κάνεις.

Κράτησα την NOVA και έβαλα ΟΤΕ VDSL  πακέτο μαζί με ΟΤΕ TV μέσω Conn-x και σφυρά!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τα ίδια πάθαινα κ εγώ μέχρι που δεν άντεξα άλλο,κ πήγα στη HOL..
Μέχρι στιγμής εδώ κ 2 χρόνια όλα οκ..Ούτε τηλ δεν έχει χρειαστεί να τους πάρω..
Ακριβως ιδια εμπειρια κι εγω. Forthnet επεφτε καθε 5 λεπτα και δεν αντεξα και πηγα HOL. Δεν τους εχω παρει ποτε τηλεφωνο...  :thumbsup:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
έβαλα ΟΤΕ VDSL  πακέτο μαζί με ΟΤΕ TV μέσω Conn-x και σφυρά!

Και εγώ το ίδιο έχω κάνει από το καλοκαίρι.
Ευχαριστημένος είμαι εν μέρει να πω την αλήθεια.
Αλλά όταν πέρασε το εξάμηνο που ήταν δώρο το ΟΤΕ ΤV, μου ήρθε ο λογαριασμός και έπαθα ένα ψιλοσοκ!
Είναι ακριβός ο ΟΤΕ στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Επισκέπτης
το οτε τβ δεν εχει εληνικο πρωταθλημα ομως δεν εχει τσοθ λοθ γιοθροπα τα αλλα κλαιν μαιν και γιοθρολιγκα δεν εχει

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Επειδή γράφετε ασάφειες :
1. Στο συμβόλαιο που υπογράψατε υπάρχει πεδίο που αναφέρει αν δίνετε το δικαίωμα στην forthnet ή οποιαδήποτε "forthnet" να κοινοποιεί το τηλέφωνό σας σε 3ους, αν δεν το προσέξατε, υπογράψατε...και τώρα σας τα πρήζουν....ΔΕΝ φταίνε αυτοί αλλά εσεις !
2. Ενοείται πως ο ΟΤΕ έχει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, αφού ακόμη όλες οι άλλες εταιρίες "νοικιάζουν" τις εγκαταστάσεις του. Σχετικά όμως με τις ταχύτητες, όπως κάποιος ανέφερε "απο 22mps πήγα στα 12" υπάρχουν 10άδες άλλοι παράγοντες που διαμορφώνουν αυτή τη κατάσταση όπως απόσταση απο κέντρο του οτε, ποιότητα υποδομών περιοχής, ποιότητα υποδομής της οικοδομής, ακόμη και σωστής συνδεσμολογίας της καλωδίωσης...
3. Ποιός είναι καλυτερος...ο ΟΤΕ ή η forthnet ή η CYTA ή η HOL κλπ ? Πάνω κάτω τα ίδια χάλια...! Που όμως δεν ευθύνονται και 100% γι αυτό οι ίδιες οι εταιρίες αλλά οι κάκιστη ποιότητα υποδομών και η έλλειψη συντήρησης .
4. Τέλος σίγουρα σ`αυτού του τύπου υπηρεσίες ισχύει απόλυτα το "ότι δίνεις εκείνο πέρνεις !!!"

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχει αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό και κύπελλο. Εχει και β εθνική.
Οντως ΤσουΛου και ευρωλίγκα δεν έχει, αλλά τα έχουν τόσα και τόσα άλλα δορυφορικά πακέτα.
Τον Παναθηναϊκό που θέλω να βλέπω στο πρωτάθλημα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τον δεις...

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ο οτε ειναι πανακριβος τι λετε στον κοσμο!απαραδεκτος!

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η φορθεντ με χρεωνε 2 μηνες για υπηρεσιες που δεν ειχα.Σηκωθηκα και εφυγα και πηγα στην ΧΟΛ  περιμενω να δω τι θα γινει και με αυτη οταν συνδεθω.Παντως τον τελευταιο λογαριασμο δεν θα τους το πληρωσω.Θα πεσει πιστολι :uzi:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
4. Τέλος σίγουρα σ`αυτού του τύπου υπηρεσίες ισχύει απόλυτα το "ότι δίνεις εκείνο πέρνεις !!!"
Δεν νομίζω...
Εγώ δίνω τα λιγότερα λεφτά(Doule play forthnet) και παίρνω τις καλύτερες υπηρεσίες!!

Για το 2ο σκέλος, το έχω τεσταρει με γειτονες που ειχαν αλλες εταιριες και ειχαν παραπονα, ενω εγω δεν εχω ποτε προβλημα εδω και χρονια.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η φορθεντ με χρεωνε 2 μηνες για υπηρεσιες που δεν ειχα.Σηκωθηκα και εφυγα και πηγα στην ΧΟΛ  περιμενω να δω τι θα γινει και με αυτη οταν συνδεθω.Παντως τον τελευταιο λογαριασμο δεν θα τους το πληρωσω.Θα πεσει πιστολι :uzi:

Η HOL όταν έφυγα μου ζητούσε να της πληρώσω ένα μήνα (παρόλο που είχα φύγει νωρίτερα) και να της δώσω και τέλη αποσύνδεσης, αν θυμάμαι καλά 25 ευρώ.
Πήραν ένα @ και ησύχασαν.
Επειδή ο ΟΤΕ είναι ακριβός όντως, αν δεν μου κάνουν κάποια προσφορά το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο, θα πάω στη φορθνετ που είχα πριν 3-4 χρόνια και ήμουν ευχαριστημένος να πω την μαύρη αλήθεια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πλεον η wind και φανταζομαι ολες οι εταιριες χρεωνουν 5 ευρω τελη επανασυνδεσης ΕΑΝ τυχων μπει φραγη απο ανεξοφλητο λογαριασμο

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 2111019600<<εξωτερικός συνεργάτης forthnet>>  χωρίς να μιλάει κανένας σε σταθερό και κινητό...
Το internet πέφτει συνέχεια και το τηλεφωνικό τους κέντρο υπολειτουργεί

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τη forthnet και δεν έχει υπάρξει κανένα απλύτως πρόβλημα!Ίσως να παίζουν ρόλο και οι περιοχές,τι να πω 

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βάλτε Cyta....δεν είναι ελληνική, οπότε η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη.... :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εμένα από την φόρθνετ ακόμα να με συνδέσουν εδώ και 3 βδομάδες όλο μαλακίες δικαιολογίες μου λένε σήμερα ξανάρχισε από την αρχή η διαδικασία οπότε στον κώλο άλλη τόση καθυστέρηση και πάει λέγοντας, στο μεταξύ δεν έχουν κάνει διακοπή ακόμα στον προηγούμενο πάροχο και έτσι εξακολουθώ να τον πληρώνω τσάμπα για υπηρεσίες που δεν έχω καθ'ότι έχω μετακομίσει, κάνω υπομονή ακόμα γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η υπομονή είναι αρετή όμως έχω κακό προαίσθημα, στο τέλος κάποιος θα γαμήσει και κάποιος θα γαμηθεί απ'όλο αυτό ελπίζω να φάω συνολικά τις λιγότερες ψωλιές και να τους ξηλώσω τον κώλο αντίστοιχα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom