Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε καταλαβαίνω...
Ο οτε σε κοβει σε 17 μερες και χρεωνει 7,5 και αναγνωριση 2 ευρω!
γιατι να μαι εκει σας μοιαζω οτι ειμαι κοροιδο η τα λεφτα μου φυτρωνουν καθε μερα στο δεντρο;Ο οτε ειναι για πλουσιους

morisonhotel

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σαν τον οτε κανεις.Ειναι ακριβως ναι, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.Η φορθνετ απλα ειναι φολα.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σαν τον οτε κανεις.Ειναι ακριβως ναι, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.Η φορθνετ απλα ειναι φολα.
Δεν ειμαι στη φορθνετ εγω!Ημουν ομως πολλα χρονια και σε μια βλαβη ο οτε εκανε να το φτιαξει 20 μερες!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
γιατι να μαι εκει σας μοιαζω οτι ειμαι κοροιδο η τα λεφτα μου φυτρωνουν καθε μερα στο δεντρο;Ο οτε ειναι για πλουσιους

υπερβολική σε βρίσκω...

Επισκέπτης
Με τη Forthnet , στο σταθερό , έχω 720' το μήνα σε κινητά
και από εκεί και πέρα ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,
δηλαδή 0,03€/λεπτό ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ.
Και φυσικά απεριόριστα υπεραστικά και αστικά.
Και ίντερνετ.
Με 30€ το μήνα.

Συγκρίνετε με τους άλλους μαλάκες που δίνουν .... 1000' μικτά .....
Δεν υπάρχει ανταγωνιστής σε αυτή την τιμή.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 2111019600<<εξωτερικός συνεργάτης forthnet>>  χωρίς να μιλάει κανένας σε σταθερό και κινητό...
Το internet πέφτει συνέχεια και το τηλεφωνικό τους κέντρο υπολειτουργεί
οτε αδελφε.μακραν με διαφωρα.λιγο τσιμπαει αλλα ολα τζετ.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αν εσυ εισαι μαλακασ και δεν πληρωνεισ λογαριασμο και τηεσ και ανγνωριση ο οτε εχει θεμα?τωρα 3 ευρο εχει η επανασινδεση

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Τα ίδια πάθαινα κ εγώ μέχρι που δεν άντεξα άλλο,κ πήγα στη HOL..
Μέχρι στιγμής εδώ κ 2 χρόνια όλα οκ..Ούτε τηλ δεν έχει χρειαστεί να τους πάρω..

και εγω με hol είμαι κανενα πρόβλημα και ειδικα με το gaming που ασχολουμαι ...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Για εσάς που σας σπάνε τ' αρχίδια με τις κλήσεις από διάφορες εταιρίες: Καλείται τον πάροχό σας (κινητής ή σταθερής) και του λέτε ότι θέλετε να ενταχθείτε στο "Μητρώο του άρθρου 11". Παίρνει περίπου 10-15 ημέρες απ' την πλευρά τους αλλά μετά...τέλος. Το έκανα γιατί μου είχαν σπάσει τα αρχίδια με "νέες προσφορές" κτλ κτλ. Από τότε που το έκανα, τέλος τα τηλεφωνήματα.

Για το θέμα της ρουφιανιάς: Απ' τον Σεπτέμβριο του 2011 η εμπορική προώθηση μέσω κλήσεων με ανθρώπινη παρέμβαση επιτρέπεται και χωρίς την πρότερη συγκατάθεση του συνδρομητή

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αυτή είναι η καλύτερη λύση.....

Υπάρχει όμως ακόμη πολύ μικρή κάλυψη....

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Για εσάς που σας σπάνε τ' αρχίδια με τις κλήσεις από διάφορες εταιρίες: Καλείται τον πάροχό σας (κινητής ή σταθερής) και του λέτε ότι θέλετε να ενταχθείτε στο "Μητρώο του άρθρου 11". Παίρνει περίπου 10-15 ημέρες απ' την πλευρά τους αλλά μετά...τέλος. Το έκανα γιατί μου είχαν σπάσει τα αρχίδια με "νέες προσφορές" κτλ κτλ. Από τότε που το έκανα, τέλος τα τηλεφωνήματα.

Για το θέμα της ρουφιανιάς: Απ' τον Σεπτέμβριο του 2011 η εμπορική προώθηση μέσω κλήσεων με ανθρώπινη παρέμβαση επιτρέπεται και χωρίς την πρότερη συγκατάθεση του συνδρομητή
αυτο με το αρθρο 11 μου το λενε απο τη wind που τους λεω οτι δεν θελω να με παιρνουν καθε μερα για προσφορες! δηλαδη αυτοι δεν σταματανε τις ενοχλησεις και πρεπει να ψαξω εγω τι ειναι αυτο το αρθρο και να κανω μετα την διαδικασια.τους πλακωνω κι εγω στα μπινελικια καθε φορα που παιρνουν,τους μπινελικωνω και στη σελιδα τους στο fb και ολα καλα!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αυτο με το αρθρο 11 μου το λενε απο τη wind που τους λεω οτι δεν θελω να με παιρνουν καθε μερα για προσφορες! δηλαδη αυτοι δεν σταματανε τις ενοχλησεις και πρεπει να ψαξω εγω τι ειναι αυτο το αρθρο και να κανω μετα την διαδικασια.τους πλακωνω κι εγω στα μπινελικια καθε φορα που παιρνουν,τους μπινελικωνω και στη σελιδα τους στο fb και ολα καλα!

Εντάξει τύπε, δεν είπα να το κάνετε, είπα τι έκανα και ηρέμησα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μια χαρα ειναι η φορθνετ ! Εχουμε σπιτι τα τελευταια 5-6 χρονια και ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισα προβλημα!
Ποτε δεν κοπηκε το ιντερνετ ποτε δεν ειχαμε προβλημα στο τηλεφωνο και ΠΟΤΕ δεν ειχαμε περετερω χρεωσεις !
Κολητος μου πηγε και τσακωθηκε με τον ΟΤΕ για περετερω χρεωσεις (περιπου στα 2.50 Ε) που δεν ξεραν ουτε οι υπαληλλοι να του εξηγησουν ! ! !
Και στισ κινητες τηλεφωνιες τις περισσοτερες παπαριες τις εχω ακουσει απο Vodafone - Wind ! !

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Δυστυχως στο κινητο δεν γινεται.... και στο σταθερο ειπανε οτι θα το κανουν αλλα δεν ξερουν κατα ποσο θα το τηρησουν

Βάλε το BlackList Application (αν έχεις Android)
και μόλις σε πάρουν τηλέφωνο πρόσθεσέ τους στη λίστα αγνόησης κλήσεων,

εγώ το έχω και 'μπλοκάρω' αριθμούς με απόκρυψη για να μην μου τα πρήζουν
οι 'πρώην' πουτανοκαψουρίτσες...χεχεχε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το novago δεν παίζει... φταίει η forthnet;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.736
Πόντοι
1.756
Εγω παντως συνδεω 2-3 λαπτοπ και παιζει και ο αδερφος μου PlayStation online και δεν εχουμε κανενα προβλημα... παει σφαιρα το ιντερνετ... μονο αν χτυπησει το σταθερο (αραια κ που) κοβεται το ιντερνετ για 15 δευτ. περιπου... κατα τα αλλα ολα καλα με Forthnet...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom