Ο οτε σε κοβει σε 17 μερες και χρεωνει 7,5 και αναγνωριση 2 ευρω!δεν σε καταλαβαίνω...
γιατι να μαι εκει σας μοιαζω οτι ειμαι κοροιδο η τα λεφτα μου φυτρωνουν καθε μερα στο δεντρο;Ο οτε ειναι για πλουσιους
Ο οτε σε κοβει σε 17 μερες και χρεωνει 7,5 και αναγνωριση 2 ευρω!δεν σε καταλαβαίνω...
Δεν ειμαι στη φορθνετ εγω!Ημουν ομως πολλα χρονια και σε μια βλαβη ο οτε εκανε να το φτιαξει 20 μερες!Σαν τον οτε κανεις.Ειναι ακριβως ναι, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.Η φορθνετ απλα ειναι φολα.
Ο οτε σε κοβει σε 17 μερες και χρεωνει 7,5 και αναγνωριση 2 ευρω!
γιατι να μαι εκει σας μοιαζω οτι ειμαι κοροιδο η τα λεφτα μου φυτρωνουν καθε μερα στο δεντρο;Ο οτε ειναι για πλουσιους
οτε αδελφε.μακραν με διαφωρα.λιγο τσιμπαει αλλα ολα τζετ.Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 2111019600<<εξωτερικός συνεργάτης forthnet>> χωρίς να μιλάει κανένας σε σταθερό και κινητό...
Το internet πέφτει συνέχεια και το τηλεφωνικό τους κέντρο υπολειτουργεί
αν εσυ εισαι μαλακασ και δεν πληρωνεισ λογαριασμο και τηεσ και ανγνωριση ο οτε εχει θεμα?τωρα 3 ευρο εχει η επανασινδεσηΟ οτε σε κοβει σε 17 μερες και χρεωνει 7,5 και αναγνωριση 2 ευρω!
Τα ίδια πάθαινα κ εγώ μέχρι που δεν άντεξα άλλο,κ πήγα στη HOL..
Μέχρι στιγμής εδώ κ 2 χρόνια όλα οκ..Ούτε τηλ δεν έχει χρειαστεί να τους πάρω..
τι παιχνιδι παιζεις;και εγω με hol είμαι κανενα πρόβλημα και ειδικα με το gaming που ασχολουμαι ...
αυτο με το αρθρο 11 μου το λενε απο τη wind που τους λεω οτι δεν θελω να με παιρνουν καθε μερα για προσφορες! δηλαδη αυτοι δεν σταματανε τις ενοχλησεις και πρεπει να ψαξω εγω τι ειναι αυτο το αρθρο και να κανω μετα την διαδικασια.τους πλακωνω κι εγω στα μπινελικια καθε φορα που παιρνουν,τους μπινελικωνω και στη σελιδα τους στο fb και ολα καλα!Για εσάς που σας σπάνε τ' αρχίδια με τις κλήσεις από διάφορες εταιρίες: Καλείται τον πάροχό σας (κινητής ή σταθερής) και του λέτε ότι θέλετε να ενταχθείτε στο "Μητρώο του άρθρου 11". Παίρνει περίπου 10-15 ημέρες απ' την πλευρά τους αλλά μετά...τέλος. Το έκανα γιατί μου είχαν σπάσει τα αρχίδια με "νέες προσφορές" κτλ κτλ. Από τότε που το έκανα, τέλος τα τηλεφωνήματα.
Για το θέμα της ρουφιανιάς: Απ' τον Σεπτέμβριο του 2011 η εμπορική προώθηση μέσω κλήσεων με ανθρώπινη παρέμβαση επιτρέπεται και χωρίς την πρότερη συγκατάθεση του συνδρομητή
αυτο με το αρθρο 11 μου το λενε απο τη wind που τους λεω οτι δεν θελω να με παιρνουν καθε μερα για προσφορες! δηλαδη αυτοι δεν σταματανε τις ενοχλησεις και πρεπει να ψαξω εγω τι ειναι αυτο το αρθρο και να κανω μετα την διαδικασια.τους πλακωνω κι εγω στα μπινελικια καθε φορα που παιρνουν,τους μπινελικωνω και στη σελιδα τους στο fb και ολα καλα!
Δυστυχως στο κινητο δεν γινεται.... και στο σταθερο ειπανε οτι θα το κανουν αλλα δεν ξερουν κατα ποσο θα το τηρησουν