Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Για τη  ρουφιανια  το επιβεβαιώνω
Παλιά  η forthnet λάδωνε  υπαλληλους  των multirama  να ασκουν πειρατεια  κατά των άλλων εταιρειών
Αν  ήσουν   εκει και  πριν λήξει  εκανες  αίτηση  για αλλη εταιρεία -  το καρφωναν  στη  forthnet  και σου εκοβε  την σύνδεση  και το μεηλ
ενώ είχες ακομα πληρωμένη συμβαση / σύνδεση 
Προφανως δεν εφαγαν αρκετες μηνύσεις  και  συνεχιζουν-   τα   multirama   παντως εκλεισαν   . :).

Παλιά  η forthnet λάδωνε  υπαλληλους  των multirama
Έβγαιναν στη γύρα δηλαδή μ ενα πακο χαρτονομίσματα και μοίραζαν λεφτα!!!Κι οι άλλοι φοβόντουσαν να υποθέσω και επικρατουσε ομερτα και δεν την πείραζε κανείς..Στον 20ο αιώνα να ξέρεις υπάρχει κάτι το οποίο λέγεται "bonus πωλήσεων" και αμοίβονται με αυτό ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!Φυσικά είναι δικαίωμακάθε εταιρείας να ορίζει το ύψος του bonus όπως επιθυμεί.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Αν  ήσουν  εκει και  πριν λήξει  [size=10pt][size=10pt]εκανες[/size][/size]  αίτηση  για αλλη εταιρεία -  το καρφωναν  :headbang: στη  forthnet  και σου εκοβε  την σύνδεση  και το μεηλ

Αφού έκανεςτην αίτηση για άλλη εταιρεία (σημείωση:παλι στον 20ο αιώνα να ξέρεις υπάρχει κάτι το οποίο λέγεται "φορητότητα") ΗΞΕΡΕΣ πως για την αιτηση σου θα ενημερωθει ΑΜΕΣΑ λόγω διαδικασίας και ΕΕΤΤ η εταιρεία σου και η συνδεση ΣΟΥ στην Χ FORTHNEΤ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΣΤΗΝ Χ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσα σε 20 ημέρες!!!

ενώ είχες ακομα πληρωμένη συμβαση / σύνδεση
Προπληρωμένο πάγιο έχεις κι όχι προπληρωμένες υπηρεσιες εξου και η εκκαθαριση μετα τη λήξη των παρεχόμενων υπηρεσιων...

Το εύκολο είναι να το ρίχνουμε στους άλλους...τον ευατό μας δεν τον κατηγορούμε ποτέ και για τίποτα..Βαριομαστε να διαβάσουμε τι υπογράφουμε,είμαστε εξυπνακηδες και τραβαμε μια φορητότα για να παρουμε προσφορα...Α και φυσικα οι τράπεζες φταινε για τις κάρτες οχι εμεις που τις φορτώναμε....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κατα καιρους εχω εξηγησει στους διαφορους φιλους εδω μεσα οτι στην Ελλαδα οι Τηλεπικοινωνιακοι παροχοι ειναι κοινοι απατεωνες οιι οποιοι εχουν στησει μαγαζακια σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου δηλαδη του ΟΤΕ τοτε (κυριος μετοχος το κρατος) αλλα και τωρα (10% στο κρατος κατω απο την ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΣΥΛΙΑ που τους προσφερει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
οι εταιρειες αυτες αγοραζουν στην χονδρικη , αποκτουν τσαμπα προσβαση στο διαδικτυο και πωλουν σε εμας κατα το δοκουν.
πιο εξιδεικευμενα.
1. δεν διαθετουν δικο τους δικτυο (πλην της HOL)
2. εξαρτωνται απο το δικτυο του ΟΤΕ στο οποιο και δεν εχουν  καμμια προσβαση. ετσι οταν αναγγελεις βλαβη , διακοπη , συνδεση πρεπει να περιμενεις την σειρα σου ΔΗΛΑΔΗ ,και πολυ σωστα , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
αν στην κατσει και καμμια καλωδιακη , ζησε μαη μου να φας τριφυλι.
3. πολλοι απο τους παροχους δεν εξωφλουν τις υποχρεωσεις τους στον ΟΤΕ και μετα απο πoλυ χρονο και δικαστικους αγωνες (ιδιοτυπη ασυλια που λεγαμε) τους αφαιρειται η σχετικη αδεια λειτουργιας.
συνεπως.
στις περιπτωσεις που γραφεις ακριβως ΜΟΝΟ η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μπορει να σε σωσει.
στειλε τους τωρα ενα mail με στοιχεια των καθυστερησεων και γραψε τους απλα οτι το mail αυτο σε 10 ημερες θα κατατεθει στον εισαγγελεα υπηρεσιας και στην υπηρεσια προστασια καταναλωτη για να δεις αποτελεσμα.
και γραψε μας σχετικα.
Καπως ετσι εκλεισε και η altec telecoms πρωην ACN. Δεν πληρωνε τον ΟΤΕ κτλπ κτλπ

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Για εχετε το νου σας παντως γιατι τρεχει προσφορα απο οτε για 1 χρονο με 35,85 τελικη τιμη τηλεφωνια ιντερνετ και φουλ πακ οτε και δωρο το πιατο και η εγκατασταση.Με επερναν συνεχεια τηλεφωνο για να κλεισω.Παντως ειναι οντως εξαιρετικη προσφορα  και φυσικα δεχτηκα φευγοντας απο φορθνετη μετα απο 7 και χρονια.Τα 2 τελευταια ειχα και νοβα με το σπορτ 1 μονο μεσα με 29,90 μεσω κριστμας οφερ π ειχε κανει τοτε.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 2111019600<<εξωτερικός συνεργάτης forthnet>>  χωρίς να μιλάει κανένας σε σταθερό και κινητό...
Το internet πέφτει συνέχεια και το τηλεφωνικό τους κέντρο υπολειτουργεί

Καλοι  :jerking: :jerking: είναι στη forthnet. Έχω σπίτι εδώ και κάποια χρόνια ίντερνετ από τη συγκεκριμένη εταιρια...και τι να πρωτοπώ...σχεδόν κάθε βράδυ στις 23:05 έπεφτε το δίκτυο. Το ρούτερ της Thompson Tg 585V8 αν δεν λάνω λάθος είναι μακράν το ελλεεινότερο

Επισκέπτης
Με τη Forthnet , στο σταθερό , έχω 720' το μήνα σε κινητά
και από εκεί και πέρα ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,
δηλαδή 0,03€/λεπτό ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ.
Και φυσικά απεριόριστα υπεραστικά και αστικά.
Και ίντερνετ.
Με 30€ το μήνα.

Συγκρίνετε με τους άλλους μαλάκες που δίνουν .... 1000' μικτά .....
Δεν υπάρχει ανταγωνιστής σε αυτή την τιμή.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Για εχετε το νου σας παντως γιατι τρεχει προσφορα απο οτε για 1 χρονο με 35,85 τελικη τιμη τηλεφωνια ιντερνετ και φουλ πακ οτε και δωρο το πιατο και η εγκατασταση.Με επερναν συνεχεια τηλεφωνο για να κλεισω.Παντως ειναι οντως εξαιρετικη προσφορα  και φυσικα δεχτηκα φευγοντας απο φορθνετη μετα απο 7 και χρονια.Τα 2 τελευταια ειχα και νοβα με το σπορτ 1 μονο μεσα με 29,90 μεσω κριστμας οφερ π ειχε κανει τοτε.
Ναι χωρις τηλέφωνηματα δωρεαν ομως,αναγνωριση,και τελος ενεργοποίησης οποτε το 35,85 δεν ειναι τόσο τελική...
Αν ειναι ειναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ τιμη ΓΙΑ 12 μηνες ειναι καλη τιμη παντως...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Καλοι  :jerking: :jerking: είναι στη forthnet. Έχω σπίτι εδώ και κάποια χρόνια ίντερνετ από τη συγκεκριμένη εταιρια...και τι να πρωτοπώ...σχεδόν κάθε βράδυ στις 23:05 έπεφτε το δίκτυο. Το ρούτερ της Thompson Tg 585V8 αν δεν λάνω λάθος είναι μακράν το ελλεεινότερο
Η Cosmote ειναι μακραν η χειρότερη εταιρεια και το Samsung Duos ειναι το χειρότερο εβερ

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Παιρνω φιλο μου , στα κ.πατησια που εχει φορθνετ κ η γραμμη του εχει θορυβο
Για τον πουτσό

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Είχα για 2 περίπου χρόνια conn-x και κανένα παράπονο  ;)
Αυτο λεω οι γενικεύσεις δεν λένε τιποτα...
Δεν υπαρχει καμμια χωρις προβλήματα το θεμα ειναι αυτη που έχουμε γι αυτο που θελουμε να μας καλύπτει...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Για εχετε το νου σας παντως γιατι τρεχει προσφορα απο οτε για 1 χρονο με 35,85 τελικη τιμη τηλεφωνια ιντερνετ και φουλ πακ οτε και δωρο το πιατο και η εγκατασταση.Με επερναν συνεχεια τηλεφωνο για να κλεισω.Παντως ειναι οντως εξαιρετικη προσφορα  και φυσικα δεχτηκα φευγοντας απο φορθνετη μετα απο 7 και χρονια.Τα 2 τελευταια ειχα και νοβα με το σπορτ 1 μονο μεσα με 29,90 μεσω κριστμας οφερ π ειχε κανει τοτε.

Που την βρήκες αυτήν την προσφορά;
Ισχύει άραγε για παλιούς συνδρομητές ή μόνο για νέους;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

μαγκες εγω εχω κονεξ απο το 2007 μια χαρα ειναι κανενα προβλημα
ξερετε τιποτα για τα δικτυα της βονταφον?ειναι καλα?γιατι ενας φιλος θελει να βαλει η φορθνετ τον εχει ταραξει  :headbang: :headbang: :headbang:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ναι χωρις τηλέφωνηματα δωρεαν ομως,αναγνωριση,και τελος ενεργοποίησης οποτε το 35,85 δεν ειναι τόσο τελική...
Αν ειναι ειναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ τιμη ΓΙΑ 12 μηνες ειναι καλη τιμη παντως...

Δωρεαν αστικες και υπεραστικες μ ειπε οποτε δεν εχεις δικιο.Τελος ενεργοποιησης μια φορα 31 ευρω σιγα το ποσο.
Ναι ειναι για 12 μηνες σιγουρα μετα σιγουρα παιζει διαπραγματευση οποτε βλεπουμε...
Επισης 20% εκπτωση σε οσους εχουν συνδεση κοσμοτε οποτε κερδιζω και απο αυτο ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Αποτι καταλαβα μονο για συνδρομητες αλλων εταιριων.ΤΟ κανουν για να τραβηξουν κοσμο.
Οσοι ειστε αλλου για ροξτε κανενα τηλεφωνημα μπας και τσιμπησετε το πακετο.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Οι νέοι πελάτες της Forthnet όντως έχουν τις καλύτερες προσφορές (έτσι τραβάνε πελάτες).

Αλλά και τους παλιούς μόλις λήξει το πακέτο τους κάνουν καλές προσφορές. Εγώ με 58 ευρώ (τελικό με ΦΠΑ) το δίμηνο δηλαδή 29 το μήνα τελικό έχω απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά(400 ή 500 λεπτά, κάπου εκεί), 24Mbps internet (12Mps πραγματικό) και όλα κυλάνε υπέροχα και απροβλημάτιστα. Αν το πάλευα θα μου έδιναν στη ίδια τιμή και το βασικό πακέτο της Nova αλλά δεν είχα όρεξη...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
μαγκες εγω εχω κονεξ απο το 2007 μια χαρα ειναι κανενα προβλημα
ξερετε τιποτα για τα δικτυα της βονταφον?ειναι καλα?γιατι ενας φιλος θελει να βαλει η φορθνετ τον εχει ταραξει  :headbang: :headbang: :headbang:
Hol εννοεις?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Δωρεαν αστικες και υπεραστικες μ ειπε οποτε δεν εχεις δικιο.Τελος ενεργοποιησης μια φορα 31 ευρω σιγα το ποσο.
Ναι ειναι για 12 μηνες σιγουρα μετα σιγουρα παιζει διαπραγματευση οποτε βλεπουμε...
Επισης 20% εκπτωση σε οσους εχουν συνδεση κοσμοτε οποτε κερδιζω και απο αυτο ;)
Δεν σε αμφισβητω...απλα το 35,85 ΔΕΝ ειναι τελικο λοιπν γιατι σιγα το ενα σιγα το αλλο το ΤΕΛΙΚΟ εστω κι αν δεν το πλερωνεις μηνιαιως αλλα εφαπαξ αυξανει το "τελικο"
31 δια 12 μηνες σημαινει +2,58 ανα μηνα αν το δεις ετσι δηλ 35,85+2,58= 38,43 + αναγνωριση?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Οι νέοι πελάτες της Forthnet όντως έχουν τις καλύτερες προσφορές (έτσι τραβάνε πελάτες).

Αλλά και τους παλιούς μόλις λήξει το πακέτο τους κάνουν καλές προσφορές. Εγώ με 58 ευρώ (τελικό με ΦΠΑ) το δίμηνο δηλαδή 29 το μήνα τελικό έχω απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά(400 ή 500 λεπτά, κάπου εκεί), 24Mbps internet (12Mps πραγματικό) και όλα κυλάνε υπέροχα και απροβλημάτιστα. Αν το πάλευα θα μου έδιναν στη ίδια τιμή και το βασικό πακέτο της Nova αλλά δεν είχα όρεξη...
Χωρις Noba δεν ειναι και οτι πιο φθηνο
πχ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Eγω μαγκες που εχω στο σπιτι forthnet δε συμφωνω καθολου με καποιους ειχα οτε απατεωνες χρεωναν οτι να ναι 6 ωρα ξημερωματα Χριστουγενων που ολοι κοιμομασταν μας ειπαν οτι περναμε στο χαμογελο του παιδιου οτι να ναι με τη hol αλλες μαλακιες εκτος οτι το ιντερνετ της ηταν κλασης κατωτερο απο forthnet εκανα εν γνωση μου μια κληση ακριβη και μου εκλεισαν το τηλ συν οτι για να το ξανανοιξουν θελαν το ποσο αμεσα και το πηραν και βεβαια μαζι με το ποσο πηραν και τον μπουλο με τη forthnet 2 χρονια τωρα κανενα θεμα εκτος απο το γαμημενο το ρουτερ που δινει τωρα το τομσον 585v8 που εδινε πολλη καλο αυτο το zte που δινει τωρα για τον πουτσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom