Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Αυτό όντως είναι πολύ δελεαστικό...
:jerking: για κανε πως φευγεις να δεις τι θα σου κανουν  :pipa1: θα σου παρουν
Τους εχω βαρεθει ΟΛΟΥΣ (ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ MAS BAZOYN NA ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μαγκες σαν το ιντερνετ της βουλγαριας δν εχει με 5 ευρω το μηνα και δεσμευση μονο 6 μηνες κ ταχυτητες 8-10mb
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Απο παντου φευγεις τυπε..ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Ναι φευγεις αφου το πχ 24μηνο συμβολαιο γινει 28μηνο η 30μηνο και εννοητε οτι τα πληρωνεις ολα γιατι αλλιως δε σε αφηνει να κανεις φορητοτητα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Ναι φευγεις αφου το πχ 24μηνο συμβολαιο γινει 28μηνο η 30μηνο και εννοητε οτι τα πληρωνεις ολα γιατι αλλιως δε σε αφηνει να κανεις φορητοτητα.
To 12μηνο ειναι 12μηνο το 18μηνο ειναι 18μηνο το 24μηνο ειναι 24μηνο οτι υπογραφεις ισχυει !!!
Τον ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ λογαριασμο γιατι να ΜΗΝ "εξασφαλίσουν" πως θα τον πληρωθούν...διακαιωμα τους ειναι (ολων των εταιρειων)
Οταν έχεις πληρωσει τον ληγμενο λογαρισμό φευγεις -το αν θα σου βρουν προσχήματα είναι άλλο θεμα..
Ολες δεν θελουν να φυγεις και βρισκουν προσκομματα η δυναμη μας είναι να κραταμε αρχειο σε ολα
1η Ιουνίου 2014 ενεργοποιουμαι στη Forthnet/Hol/Wind για 24μηνο συμβολαιο?
1η Ιουνίου 2015 μπορω να ενεργοποιηθω σε οποιαδηποτε ΑΛΛΗ εταιρεία χωρις καμμια υποχρεωση
Θέλω να το κοψω ακριβως στους 12 μηνες ?Αιτημα διακοπης 1η Μαιου 2015 αν λέει το συμβολαιο 30 μερες ΠΡΙΝ
Η δυναμη μας ειναι η γνώση των όρων που υπογραφουμε κι όχι ότι μας "λενε" προσφορικα ή "θυμομαστε"

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
To 12μηνο ειναι 12μηνο το 18μηνο ειναι 18μηνο το 24μηνο ειναι 24μηνο οτι υπογραφεις ισχυει !!!
Τον ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ λογαριασμο γιατι να ΜΗΝ "εξασφαλίσουν" πως θα τον πληρωθούν...διακαιωμα τους ειναι (ολων των εταιρειων)
Οταν έχεις πληρωσει τον ληγμενο λογαρισμό φευγεις -το αν θα σου βρουν προσχήματα είναι άλλο θεμα..
Ολες δεν θελουν να φυγεις και βρισκουν προσκομματα η δυναμη μας είναι να κραταμε αρχειο σε ολα
1η Ιουνίου 2014 ενεργοποιουμαι στη Forthnet/Hol/Wind για 24μηνο συμβολαιο?
1η Ιουνίου 2015 μπορω να ενεργοποιηθω σε οποιαδηποτε ΑΛΛΗ εταιρεία χωρις καμμια υποχρεωση
Θέλω να το κοψω ακριβως στους 12 μηνες ?Αιτημα διακοπης 1η Μαιου 2015 αν λέει το συμβολαιο 30 μερες ΠΡΙΝ
Η δυναμη μας ειναι η γνώση των όρων που υπογραφουμε κι όχι ότι μας "λενε" προσφορικα ή "θυμομαστε"
Τυπε η wind δεν ειναι ετσι ειχαν φιλοι μου και σταθερα και κινητα και μεχρι να την κανουν τους βγηκε ο πατος αμα μπεις και facebook στην σελιδα τους υπαρχουν κ αλλα ατομα που χουν φαει ακριβως την ιδια φολα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Τυπε η wind δεν ειναι ετσι ειχαν φιλοι μου και σταθερα και κινητα και μεχρι να την κανουν τους βγηκε ο πατος αμα μπεις και facebook στην σελιδα τους υπαρχουν κ αλλα ατομα που χουν φαει ακριβως την ιδια φολα.
Κατι λαθος κάνανε! 4 φορές εχω φυγει απο  Wind χωρις προβλημα μεσα σε μια βδομαδα
Ενεργώντας ομως  έλεγε η σύμβαση μου και χωρις να περιμενω
Φυσικα και η αιτηση φορητότητας ΜΟΥ εγινε ΣΩΣΤΑ οχι να απορρίπτεται και να ρωτώ ρε γυναικα το σταθερό στο ονομα της μάνας σου το χουμε τελικα θυμάσαι; Κτλ κτλ
Δεν λεω πως ΟΛΕΣ δεν κάνουν πουστιες αλλα αμα ξερεις τι σκατα εχεις και εχεις πληρώσει έφυγες!!!
Τωρα αν απο  wind σε vodafone και απο vodafone σε wind σου λένε πιπες ειναι για τους γνωστούς λόγους !
Εμεις ομως ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ και δεν μασαμε

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Πάντως στην τιμή για 12 μηνο συμβόλαιο η Wind είναι ακριβότερη από τη Forthnet. Και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα 12μηνα γιατι στο 24μηνο μπορεί οι προσφορές των ανταγωνιστών να είναι σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο και ουσιαστικά εσύ να είσαι εγκλωβισμένος. 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Κατι λαθος κάνανε! 4 φορές εχω φυγει απο  Wind χωρις προβλημα μεσα σε μια βδομαδα
Ενεργώντας ομως  έλεγε η σύμβαση μου και χωρις να περιμενω
Φυσικα και η αιτηση φορητότητας ΜΟΥ εγινε ΣΩΣΤΑ οχι να απορρίπτεται και να ρωτώ ρε γυναικα το σταθερό στο ονομα της μάνας σου το χουμε τελικα θυμάσαι; Κτλ κτλ
Δεν λεω πως ΟΛΕΣ δεν κάνουν πουστιες αλλα αμα ξερεις τι σκατα εχεις και εχεις πληρώσει έφυγες!!!
Τωρα αν απο  wind σε vodafone και απο vodafone σε wind σου λένε πιπες ειναι για τους γνωστούς λόγους !
Εμεις ομως ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ και δεν μασαμε
Εγω δε μιλησα για φορητοτητα τυπε διακοπη θελαν να κανουνε και ολο αλλαζε η ημερομηνια διακοπης τιποτα δε κανανε λαθος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μαγκες εγω προτιμω το γειτονεξ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
μαγκες εγω προτιμω το γειτονεξ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Και νομίζω μπορείς και να το αλλάζεις ανά τακτικά διαστήματα με Γείτονεξ2, Γείτονεξ3 κλπ χωρίς καν καποια επιβάρυνση φορητότητας.. :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αυτο με το αρθρο 11 μου το λενε απο τη wind που τους λεω οτι δεν θελω να με παιρνουν καθε μερα για προσφορες! δηλαδη αυτοι δεν σταματανε τις ενοχλησεις και πρεπει να ψαξω εγω τι ειναι αυτο το αρθρο και να κανω μετα την διαδικασια.τους πλακωνω κι εγω στα μπινελικια καθε φορα που παιρνουν,τους μπινελικωνω και στη σελιδα τους στο fb και ολα καλα!

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κάνεις άπαξ τη διαδικασία για να εγγραφείς στο "Μητρώο του άρθρου 11" για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ησυχάζεις.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Εγω δε μιλησα για φορητοτητα τυπε διακοπη θελαν να κανουνε και ολο αλλαζε η ημερομηνια διακοπης τιποτα δε κανανε λαθος.
Έγραψες να φυγεις και θεώρησα φορητοτητα
Ισχυει αυτο που λες αλλα τους γκάμας τα πρεκια αν το κανουν(αρκεί να εχεις το έντυπο διακοπής )

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106

Κάνεις άπαξ τη διαδικασία για να εγγραφείς στο "Μητρώο του άρθρου 11" για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ησυχάζεις.
Αρχδια νομίζεις η γκομενιτσα στο κατάστημα της γειτονιάς κάθεται και εχει τετοια λιστα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αρχδια νομίζεις η γκομενιτσα στο κατάστημα της γειτονιάς κάθεται και εχει τετοια λιστα

Τέλος πάντων έτσι είναι η νομοθεσία.

Ο νόμος που οφείλουν να ακολουθήσουν όλοι οι πάροχοι αφού κάνεις αίτηση για ένταξη στο άρθρο 11 του μητρώου. Διασφαλίζεσαι επειδή ενημερώνονται για την αίτησή σου εντός 10μέρου ΟΛΕΣ οι εταιρίες παροχής σταθερών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Έγραψες να φυγεις και θεώρησα φορητοτητα
Ισχυει αυτο που λες αλλα τους γκάμας τα πρεκια αν το κανουν(αρκεί να εχεις το έντυπο διακοπής )
Φορητοτητα δε μπορουν να κανουν τιποτα γιατι εμπλεκετε και η αλλη εταιρια αλλα στη διακοπη σε γαμανε ασχημα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μια πιστολα αν δε σε νοιαζει ο αριθμος.

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1

Θεωρητικα εχεις δικιο αν και ειναι πολλοι αυτοι που σχολιαζουν στη wind οτι παρ' οτι γραφτηκαν στο αρθρο 11,εξακολουθουν και τους καλουν! ειναι πολλα τα νουμερα απο τα οποια καλουν,κινητα σταθερα και με αποκρυψη!
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι πρεπει να κανω εγω διαδικασιες για να αποφυγω κατι που δεν εχω ζητησει ποτε! στη cyta αντιθετως σου λενε να τους στειλεις με μηνυμα στο fb το νουμερο σου και να σε διαγραψουν απο τις λιστες τους? αν λοιπον ειναι τοσο δυσκολο για τη wind,θα συνεχισουν να ακουνε μπινελικια οι αγενεστατοι υπαλληλοι της!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.179
Πόντοι
1.106
Θεωρητικα εχεις δικιο αν και ειναι πολλοι αυτοι που σχολιαζουν στη wind οτι παρ' οτι γραφτηκαν στο αρθρο 11,εξακολουθουν και τους καλουν! ειναι πολλα τα νουμερα απο τα οποια καλουν,κινητα σταθερα και με αποκρυψη!
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι πρεπει να κανω εγω διαδικασιες για να αποφυγω κατι που δεν εχω ζητησει ποτε! στη cyta αντιθετως σου λενε να τους στειλεις με μηνυμα στο fb το νουμερο σου και να σε διαγραψουν απο τις λιστες τους? αν λοιπον ειναι τοσο δυσκολο για τη wind,θα συνεχισουν να ακουνε μπινελικια οι αγενεστατοι υπαλληλοι της!
Tυπε δεν ειναι θέμα Wind/Cyta/Hol κτλ κτλ Στο αρθρο πραγματι σε "εντασουν"
Όμως όπως καταλαβαινεις ένας dealer/call center/καταστημα βάζει τον υπαλληλο κι αρχιζει και βαραει τηλεφωνα μεσημεριατικα στην τυχη χωρις να έχει τέτοια λίστα!Γιατι φυσικά η Wind/Cyta όντως την λίστα την τηρεί Η ΙΔΙΑ ομως.
Ο καταστημας της γιετονιας ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η WIND/CYTA αλλα ο κυρ-Μανωλης οποτε και για αυτόν ετσι κι αλλιως δεν ισχυει η λίστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom