Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ έχω forthnet εδώ και καιρό και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Το ιντερνετ είναι το καλύτερο που είχα ποτέ. Αντίθετα παλαιότερα είχα τεράστιο πρόβλημα με το internet τόσο με wind, όσο και με ote adsl. Μάλλον είναι θέμα περιοχής   

Επισκέπτης
εμένα από την φόρθνετ ακόμα να με συνδέσουν εδώ και 3 βδομάδες όλο μαλακίες δικαιολογίες μου λένε σήμερα ξανάρχισε από την αρχή η διαδικασία οπότε στον κώλο άλλη τόση καθυστέρηση και πάει λέγοντας, στο μεταξύ δεν έχουν κάνει διακοπή ακόμα στον προηγούμενο πάροχο και έτσι εξακολουθώ να τον πληρώνω τσάμπα για υπηρεσίες που δεν έχω καθ'ότι έχω μετακομίσει, κάνω υπομονή ακόμα γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η υπομονή είναι αρετή όμως έχω κακό προαίσθημα, στο τέλος κάποιος θα γαμήσει και κάποιος θα γαμηθεί απ'όλο αυτό ελπίζω να φάω συνολικά τις λιγότερες ψωλιές και να τους ξηλώσω τον κώλο αντίστοιχα :)

που πήγες τύπε;

σε καλύτερες συνοικίες η χειρότερες;  :rockon: :rockon: :rockon:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
εμένα από την φόρθνετ ακόμα να με συνδέσουν εδώ και 3 βδομάδες όλο μαλακίες δικαιολογίες μου λένε σήμερα ξανάρχισε από την αρχή η διαδικασία οπότε στον κώλο άλλη τόση καθυστέρηση και πάει λέγοντας, στο μεταξύ δεν έχουν κάνει διακοπή ακόμα στον προηγούμενο πάροχο και έτσι εξακολουθώ να τον πληρώνω τσάμπα για υπηρεσίες που δεν έχω καθ'ότι έχω μετακομίσει, κάνω υπομονή ακόμα γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η υπομονή είναι αρετή όμως έχω κακό προαίσθημα, στο τέλος κάποιος θα γαμήσει και κάποιος θα γαμηθεί απ'όλο αυτό ελπίζω να φάω συνολικά τις λιγότερες ψωλιές και να τους ξηλώσω τον κώλο αντίστοιχα :)

κατα καιρους εχω εξηγησει στους διαφορους φιλους εδω μεσα οτι στην Ελλαδα οι Τηλεπικοινωνιακοι παροχοι ειναι κοινοι απατεωνες οιι οποιοι εχουν στησει μαγαζακια σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου δηλαδη του ΟΤΕ τοτε (κυριος μετοχος το κρατος) αλλα και τωρα (10% στο κρατος κατω απο την ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΣΥΛΙΑ που τους προσφερει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
οι εταιρειες αυτες αγοραζουν στην χονδρικη , αποκτουν τσαμπα προσβαση στο διαδικτυο και πωλουν σε εμας κατα το δοκουν.
πιο εξιδεικευμενα.
1. δεν διαθετουν δικο τους δικτυο (πλην της HOL)
2. εξαρτωνται απο το δικτυο του ΟΤΕ στο οποιο και δεν εχουν  καμμια προσβαση. ετσι οταν αναγγελεις βλαβη , διακοπη , συνδεση πρεπει να περιμενεις την σειρα σου ΔΗΛΑΔΗ ,και πολυ σωστα , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
αν στην κατσει και καμμια καλωδιακη , ζησε μαη μου να φας τριφυλι.
3. πολλοι απο τους παροχους δεν εξωφλουν τις υποχρεωσεις τους στον ΟΤΕ και μετα απο πoλυ χρονο και δικαστικους αγωνες (ιδιοτυπη ασυλια που λεγαμε) τους αφαιρειται η σχετικη αδεια λειτουργιας.
συνεπως.
στις περιπτωσεις που γραφεις ακριβως ΜΟΝΟ η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μπορει να σε σωσει.
στειλε τους τωρα ενα mail με στοιχεια των καθυστερησεων και γραψε τους απλα οτι το mail αυτο σε 10 ημερες θα κατατεθει στον εισαγγελεα υπηρεσιας και στην υπηρεσια προστασια καταναλωτη για να δεις αποτελεσμα.
και γραψε μας σχετικα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
κατα καιρους εχω εξηγησει στους διαφορους φιλους εδω μεσα οτι στην Ελλαδα οι Τηλεπικοινωνιακοι παροχοι ειναι κοινοι απατεωνες οιι οποιοι εχουν στησει μαγαζακια σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου δηλαδη του ΟΤΕ τοτε (κυριος μετοχος το κρατος) αλλα και τωρα (10% στο κρατος κατω απο την ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΣΥΛΙΑ που τους προσφερει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
οι εταιρειες αυτες αγοραζουν στην χονδρικη , αποκτουν τσαμπα προσβαση στο διαδικτυο και πωλουν σε εμας κατα το δοκουν.
πιο εξιδεικευμενα.
1. δεν διαθετουν δικο τους δικτυο (πλην της HOL)
2. εξαρτωνται απο το δικτυο του ΟΤΕ στο οποιο και δεν εχουν  καμμια προσβαση. ετσι οταν αναγγελεις βλαβη , διακοπη , συνδεση πρεπει να περιμενεις την σειρα σου ΔΗΛΑΔΗ ,και πολυ σωστα , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
αν στην κατσει και καμμια καλωδιακη , ζησε μαη μου να φας τριφυλι.
3. πολλοι απο τους παροχους δεν εξωφλουν τις υποχρεωσεις τους στον ΟΤΕ και μετα απο πoλυ χρονο και δικαστικους αγωνες (ιδιοτυπη ασυλια που λεγαμε) τους αφαιρειται η σχετικη αδεια λειτουργιας.
συνεπως.
στις περιπτωσεις που γραφεις ακριβως ΜΟΝΟ η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μπορει να σε σωσει.
στειλε τους τωρα ενα mail με στοιχεια των καθυστερησεων και γραψε τους απλα οτι το mail αυτο σε 10 ημερες θα κατατεθει στον εισαγγελεα υπηρεσιας και στην υπηρεσια προστασια καταναλωτη για να δεις αποτελεσμα.
και γραψε μας σχετικα.
O  Καλύτερος είναι ο Ο.Τ.Ε.  Ρωτάς κάτι τηλεφωνικά , καί μετά σου χρεώνουν 95,- ευρώ γαμησάτικα.   

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Έχω σύνδεση στη Forthnet 7 χρόνια.Για τεχνικό πρόβλημα έχω τηλεφωνήσει συνολικά περίπου 3 φορές,κι έχω να πάρω 2 χρόνια.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σοβαρό

Όσον αφορά το τηλεφώνημα που του έκαναν στο κινητό,σίγουρα σε κάποια αίτηση που υπέγραψε δέχθηκε να του τηλεφωνούν για προσφορές.Συνήθως δε διαβάζουμε τους όρους και την πατάμε.Μια επίσκεψη σε κατάστημα της εταιρεία και θα λυθεί το πρόβλημα.Εγώ είχα απηυδήσει με τα τηλεφωνήματα από διαφημιστικές εταιρείες.Με έβρισκαν τυχαία από καταλόγους κλπ.Πήγα έκανα μια αίτηση ότι δε θέλω να μου τηλεφωνούν,και δέχθηκα μόνο να μου τηλεφωνούν από τον όμιλο forthnet.Ηρέμησα...Ζήτημα αν μου τηλεφωνούν 2 φορές το μήνα.

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Ότι έχουν δώσει προσωπικά στοιχειά κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο 
Πρέπει να ζητήσεις από τον πάροχο το νούμερό σου να είναι απόρρητο.Όλες οι εταιρίες ενημερώνουν για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση που αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό τους τηλεφωνικούς καταλόγους όπως το 11880,11888,11831 κτλ.
Αυτό ΔΕΝ είναι παράνομο.Αν θες κάνε μια δοκιμή ρωτώντας πληροφορίες για το νούμερο ενός γνωστού σου.
Βέβαια ακόμα και να ζητήσεις να είναι απόρρητο το νούμερό σου κάποιος μπορεί να μάθει τα στοιχεία σου αν ξέρει κάποιον απλό υπάλληλο σε κάποιο κατάστημα της εταιρίας(καθως αυτοί έχουν πρόσβαση στα αρχεία) ή δίνοντάς του ένα <<δωράκι>> αν και αυτό ΕΙΝΑΙ παράνομο.

gpap59

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
1.560
Πόντοι
3.130
Να ενημερώσω κι εγώ με την σειρά μου τους φίλους,πως έχω Forthnet εδω και τρια χρόνια περίπου.Δεν έχω παράπονο.Εγινε όμως από τον Δεκέμβριο μια σημαντική αλλαγή στην πολιτική της εταιρείας και σκέφτηκα να την μοιραστώ μαζί σας για να μην την πατήσουν κι αλλοι.Εχω τα πακέτο proffesional economy με δυο γραμμές τηλέφωνου για το γραφειο και το σπίτι.Πλήρωνα 36 ευρώ το μήνα.Ολα καλά με απεριόριστα αστικά,υπεραστικά.Τον Δεκέμβριο έβγαλε τα νέα proffesional new age που με 34 ευρώ το μήνα προσφέρει και κινητά με αστική χρέωση.Οποιος θέλει μπορεί να μπεί στο site της να τα δει.Ειπα κι εγώ να επωφεληθώ και να πληρώνω λιγότερα και να εχω και φτηνές κλήσεις σε κινητά...Ποιά είναι η παγίδα? Το απεριόριστα αστικά-υπεραστικά σημαίνει πολιτική ορθής χρήσης 1500 λεπτά το μήνα (25 ώρες) και για τις δύο γραμμές μου . Αποτέλεσμα στον πρώτο λογαριασμό 23 ευρώ παραπάνω χρέωση μιας και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ των δυο μου γραμμών έτρωγε και αυτή χρόνο από τον...απεριόριστο... ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν να κοιτάξετε από εδώ και πέρα. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεν σημαίνει πια απεριόριστα...σημαίνει όπως και στα κινητά πολιτική ορθής χρήσης....λες και υπάρχει ορθή χρήση σε γραμμή τηλεφώνου μέσω ιντερνετ που δεν κοστίζει στην εταιρεία τίποτε παραπανω....Αυτά τα λίγα..απο ένα παθόντα που κάτι μου λέει πως θα υπάρξουν και άλλοι....

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Εντέλει πρέπει να παίζει σε τι περιοχή είσαι.Έχω forthnet για πολλά χρόνια και δεν έχω παράπονο ούτε στα σταθερά ούτε στα κινητά.Με το double play έχω δωρεάν αστικά, υπεραστικά ,6 ώρες προς κινητά , διαδίκτυο και nova το βασικό πακέτο + ανοικτά τα 4 nova cinema (μου είχαν προτείνει ή τα σίνεμα ή τα αθλητικάσε αντάλλαγμα με τα απεριόριστα εξωτερικού που είχα).Επίσης μου είχαν δώσει και δωρεάν το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή της Nova + δώρο ένα ασύρματο τηλέφωνο της σήμενς με χαμηλή ακτινοβολία.Αυτό που σε παίρνει κάποιος και το κλείνει , μου είχε συμβεί κάποτε στο κινητό , όταν τους είχα αναφέρει ένα πρόβλημα και είπαν ότι θα με πάρουν πίσω.Μάλλον κακή συνενόηση ή θέλαν να πάρεις εσύ πίσω μην χρεωθούν.Το μόνο σπαστικό που έχει είναι ότι αφού πάρεις το πακέτο της nova σου στέλνουν το λογαριασμό ανά μήνα και όχι ανά δύο.Ενώ το κόβουν πολύ γρήγορα 15 ημέρες νομίζω αν δεν πληρώνεις).Πάντως δεν χρεώνουν τέλη επανασύνδεσης.
Στη ΗΟL μου φερθήκαν πολύ άσχημα.Είχαν παραπλανητική διαφήμιση ότι αν κάνεις εγγραφή μέσω διαδικτύου είχες εξάμηνο δωρεάν.Έκανα την αίτηση και μια πουτάνα από το τηλέφωνο με δούλευε ένα μήνα ότι δεν έκανα σωστά την αίτηση και ότι  έχασσ το δώρο της προσφοράς και να περάσω από εκεί.Την έβρισα και τους είπα ότι από εδώ και πέρα θα συκοφαντώ το μπουρδέλο τους!
Πάντως η forthnet είναι η πιο φθηνή ως προς το πακέτο που έχω.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εφω εχω forthnet 8 χρονια και εκτος απο μικροπροβληματακια στην αρχη σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Με 29,90 τηλ+ιντ+νοβα μαζι με σπορτ 1 το θεωρω μια χαρα.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εντέλει πρέπει να παίζει σε τι περιοχή είσαι.Έχω forthnet για πολλά χρόνια και δεν έχω παράπονο ούτε στα σταθερά ούτε στα κινητά.Με το double play έχω δωρεάν αστικά, υπεραστικά ,6 ώρες προς κινητά , διαδίκτυο και nova το βασικό πακέτο + ανοικτά τα 4 nova cinema (μου είχαν προτείνει ή τα σίνεμα ή τα αθλητικάσε αντάλλαγμα με τα απεριόριστα εξωτερικού που είχα).Επίσης μου είχαν δώσει και δωρεάν το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή της Nova + δώρο ένα ασύρματο τηλέφωνο της σήμενς με χαμηλή ακτινοβολία.Αυτό που σε παίρνει κάποιος και το κλείνει , μου είχε συμβεί κάποτε στο κινητό , όταν τους είχα αναφέρει ένα πρόβλημα και είπαν ότι θα με πάρουν πίσω.Μάλλον κακή συνενόηση ή θέλαν να πάρεις εσύ πίσω μην χρεωθούν.Το μόνο σπαστικό που έχει είναι ότι αφού πάρεις το πακέτο της nova σου στέλνουν το λογαριασμό ανά μήνα και όχι ανά δύο.Ενώ το κόβουν πολύ γρήγορα 15 ημέρες νομίζω αν δεν πληρώνεις).Πάντως δεν χρεώνουν τέλη επανασύνδεσης.
Στη ΗΟL μου φερθήκαν πολύ άσχημα.Είχαν παραπλανητική διαφήμιση ότι αν κάνεις εγγραφή μέσω διαδικτύου είχες εξάμηνο δωρεάν.Έκανα την αίτηση και μια πουτάνα από το τηλέφωνο με δούλευε ένα μήνα ότι δεν έκανα σωστά την αίτηση και ότι  έχασσ το δώρο της προσφοράς και να περάσω από εκεί.Την έβρισα και τους είπα ότι από εδώ και πέρα θα συκοφαντώ το μπουρδέλο τους!
Πάντως η forthnet είναι η πιο φθηνή ως προς το πακέτο που έχω.
ηholχρεωνει τελη επανασυνδεσης,αισχος >:(

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τόσο σημαντικά είναι τα τέλη επανασύνδεσης ρε παιδιά;  :think:

κάθε μήνα σας το κόβουν;  :think:
δε μου το κοβουν πια ειμαι σε αλλη εταιρεια τωρα αλλα ναι καθε μηνα το εκοβαν και τους εστειλα απο κει που ηρθαν 2 χρονια τωρα!μετανιωσα που δεν εφυγα νωριτερα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δε μου το κοβουν πια ειμαι σε αλλη εταιρεια τωρα αλλα ναι καθε μηνα το εκοβαν και τους εστειλα απο κει που ηρθαν 2 χρονια τωρα!μετανιωσα που δεν εφυγα νωριτερα!
Δηλαδη τι εννοεις? Οτι τωρα εισαι σε αλλη εταιρια στην οποια αφηνεις απληρωτους λογαριασμους 2-3 μηνες και δεν τρεχει τιποτα?

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ασε που υπαρχουν ακομη κοροιδα που πληρωνουν αναγνωριση κλησης 2 ευρω!στο οτε :2funny: :2funny:

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη τι εννοεις? Οτι τωρα εισαι σε αλλη εταιρια στην οποια αφηνεις απληρωτους λογαριασμους 2-3 μηνες και δεν τρεχει τιποτα?
αυτη τη στιγμη χρωσταω 3 μηνες ακριβως θα πληρωσω τον εναν και δε μου το κοβουν!ειμαι στον τριτο μηνα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και μετα σου λενε νοικοκυρες τυπε :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom