Επισκέπτης
Εγώ έχω forthnet εδώ και καιρό και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Το ιντερνετ είναι το καλύτερο που είχα ποτέ. Αντίθετα παλαιότερα είχα τεράστιο πρόβλημα με το internet τόσο με wind, όσο και με ote adsl. Μάλλον είναι θέμα περιοχής
εμένα από την φόρθνετ ακόμα να με συνδέσουν εδώ και 3 βδομάδες όλο μαλακίες δικαιολογίες μου λένε σήμερα ξανάρχισε από την αρχή η διαδικασία οπότε στον κώλο άλλη τόση καθυστέρηση και πάει λέγοντας, στο μεταξύ δεν έχουν κάνει διακοπή ακόμα στον προηγούμενο πάροχο και έτσι εξακολουθώ να τον πληρώνω τσάμπα για υπηρεσίες που δεν έχω καθ'ότι έχω μετακομίσει, κάνω υπομονή ακόμα γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η υπομονή είναι αρετή όμως έχω κακό προαίσθημα, στο τέλος κάποιος θα γαμήσει και κάποιος θα γαμηθεί απ'όλο αυτό ελπίζω να φάω συνολικά τις λιγότερες ψωλιές και να τους ξηλώσω τον κώλο αντίστοιχα
εμένα από την φόρθνετ ακόμα να με συνδέσουν εδώ και 3 βδομάδες όλο μαλακίες δικαιολογίες μου λένε σήμερα ξανάρχισε από την αρχή η διαδικασία οπότε στον κώλο άλλη τόση καθυστέρηση και πάει λέγοντας, στο μεταξύ δεν έχουν κάνει διακοπή ακόμα στον προηγούμενο πάροχο και έτσι εξακολουθώ να τον πληρώνω τσάμπα για υπηρεσίες που δεν έχω καθ'ότι έχω μετακομίσει, κάνω υπομονή ακόμα γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η υπομονή είναι αρετή όμως έχω κακό προαίσθημα, στο τέλος κάποιος θα γαμήσει και κάποιος θα γαμηθεί απ'όλο αυτό ελπίζω να φάω συνολικά τις λιγότερες ψωλιές και να τους ξηλώσω τον κώλο αντίστοιχα
O Καλύτερος είναι ο Ο.Τ.Ε. Ρωτάς κάτι τηλεφωνικά , καί μετά σου χρεώνουν 95,- ευρώ γαμησάτικα.κατα καιρους εχω εξηγησει στους διαφορους φιλους εδω μεσα οτι στην Ελλαδα οι Τηλεπικοινωνιακοι παροχοι ειναι κοινοι απατεωνες οιι οποιοι εχουν στησει μαγαζακια σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου δηλαδη του ΟΤΕ τοτε (κυριος μετοχος το κρατος) αλλα και τωρα (10% στο κρατος κατω απο την ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΣΥΛΙΑ που τους προσφερει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
οι εταιρειες αυτες αγοραζουν στην χονδρικη , αποκτουν τσαμπα προσβαση στο διαδικτυο και πωλουν σε εμας κατα το δοκουν.
πιο εξιδεικευμενα.
1. δεν διαθετουν δικο τους δικτυο (πλην της HOL)
2. εξαρτωνται απο το δικτυο του ΟΤΕ στο οποιο και δεν εχουν καμμια προσβαση. ετσι οταν αναγγελεις βλαβη , διακοπη , συνδεση πρεπει να περιμενεις την σειρα σου ΔΗΛΑΔΗ ,και πολυ σωστα , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
αν στην κατσει και καμμια καλωδιακη , ζησε μαη μου να φας τριφυλι.
3. πολλοι απο τους παροχους δεν εξωφλουν τις υποχρεωσεις τους στον ΟΤΕ και μετα απο πoλυ χρονο και δικαστικους αγωνες (ιδιοτυπη ασυλια που λεγαμε) τους αφαιρειται η σχετικη αδεια λειτουργιας.
συνεπως.
στις περιπτωσεις που γραφεις ακριβως ΜΟΝΟ η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μπορει να σε σωσει.
στειλε τους τωρα ενα mail με στοιχεια των καθυστερησεων και γραψε τους απλα οτι το mail αυτο σε 10 ημερες θα κατατεθει στον εισαγγελεα υπηρεσιας και στην υπηρεσια προστασια καταναλωτη για να δεις αποτελεσμα.
και γραψε μας σχετικα.
Πρέπει να ζητήσεις από τον πάροχο το νούμερό σου να είναι απόρρητο.Όλες οι εταιρίες ενημερώνουν για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση που αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό τους τηλεφωνικούς καταλόγους όπως το 11880,11888,11831 κτλ.Ότι έχουν δώσει προσωπικά στοιχειά κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο
ηholχρεωνει τελη επανασυνδεσης,αισχος >Εντέλει πρέπει να παίζει σε τι περιοχή είσαι.Έχω forthnet για πολλά χρόνια και δεν έχω παράπονο ούτε στα σταθερά ούτε στα κινητά.Με το double play έχω δωρεάν αστικά, υπεραστικά ,6 ώρες προς κινητά , διαδίκτυο και nova το βασικό πακέτο + ανοικτά τα 4 nova cinema (μου είχαν προτείνει ή τα σίνεμα ή τα αθλητικάσε αντάλλαγμα με τα απεριόριστα εξωτερικού που είχα).Επίσης μου είχαν δώσει και δωρεάν το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή της Nova + δώρο ένα ασύρματο τηλέφωνο της σήμενς με χαμηλή ακτινοβολία.Αυτό που σε παίρνει κάποιος και το κλείνει , μου είχε συμβεί κάποτε στο κινητό , όταν τους είχα αναφέρει ένα πρόβλημα και είπαν ότι θα με πάρουν πίσω.Μάλλον κακή συνενόηση ή θέλαν να πάρεις εσύ πίσω μην χρεωθούν.Το μόνο σπαστικό που έχει είναι ότι αφού πάρεις το πακέτο της nova σου στέλνουν το λογαριασμό ανά μήνα και όχι ανά δύο.Ενώ το κόβουν πολύ γρήγορα 15 ημέρες νομίζω αν δεν πληρώνεις).Πάντως δεν χρεώνουν τέλη επανασύνδεσης.
Στη ΗΟL μου φερθήκαν πολύ άσχημα.Είχαν παραπλανητική διαφήμιση ότι αν κάνεις εγγραφή μέσω διαδικτύου είχες εξάμηνο δωρεάν.Έκανα την αίτηση και μια πουτάνα από το τηλέφωνο με δούλευε ένα μήνα ότι δεν έκανα σωστά την αίτηση και ότι έχασσ το δώρο της προσφοράς και να περάσω από εκεί.Την έβρισα και τους είπα ότι από εδώ και πέρα θα συκοφαντώ το μπουρδέλο τους!
Πάντως η forthnet είναι η πιο φθηνή ως προς το πακέτο που έχω.
Μια χαρά είναι. Με το πακέτο όλα μαζί με NOVA κλπ. δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην έχει Forthnet κάποιος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
ναι! με τελη επανασυνδεσης 7,5 ευρω ευχαριστω δεν ειμαι κοροιδο!OTE TV
ναι! με τελη επανασυνδεσης 7,5 ευρω ευχαριστω δεν ειμαι κοροιδο!
δε μου το κοβουν πια ειμαι σε αλλη εταιρεια τωρα αλλα ναι καθε μηνα το εκοβαν και τους εστειλα απο κει που ηρθαν 2 χρονια τωρα!μετανιωσα που δεν εφυγα νωριτερα!τόσο σημαντικά είναι τα τέλη επανασύνδεσης ρε παιδιά;
κάθε μήνα σας το κόβουν;
Δηλαδη τι εννοεις? Οτι τωρα εισαι σε αλλη εταιρια στην οποια αφηνεις απληρωτους λογαριασμους 2-3 μηνες και δεν τρεχει τιποτα?δε μου το κοβουν πια ειμαι σε αλλη εταιρεια τωρα αλλα ναι καθε μηνα το εκοβαν και τους εστειλα απο κει που ηρθαν 2 χρονια τωρα!μετανιωσα που δεν εφυγα νωριτερα!
αυτη τη στιγμη χρωσταω 3 μηνες ακριβως θα πληρωσω τον εναν και δε μου το κοβουν!ειμαι στον τριτο μηνα!Δηλαδη τι εννοεις? Οτι τωρα εισαι σε αλλη εταιρια στην οποια αφηνεις απληρωτους λογαριασμους 2-3 μηνες και δεν τρεχει τιποτα?
ναι! με τελη επανασυνδεσης 7,5 ευρω ευχαριστω δεν ειμαι κοροιδο!
και μετα σου λενε νοικοκυρες τυπε :SΔηλαδη τι εννοεις? Οτι τωρα εισαι σε αλλη εταιρια στην οποια αφηνεις απληρωτους λογαριασμους 2-3 μηνες και δεν τρεχει τιποτα?
πληρωνει οταν εχει,μπορει και μηνες,και οταν της το κοβουν παει και το επανασυνδεειδεν σε καταλαβαίνω...