Νέα

Φορολογία από το στοίχημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 3K
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Αν έχεις εταιρεία υπηρεσιών, ετοιμάσου στον φορολογικό έλεγχο των πελατών σου να σου χαρακτηρίσουν τα τιμολόγιά σου εικονικά και να τρέχεις εσύ ΑΝ μπορείς, να αποδείξεις ότι ερχόσουν από την Κύπρο για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου...... 

χρηματιστηριακη εταιρεια ειναι

μονος μου δουλευω ετσι και αλλιως

δεν εχω πελατες
απλα επρεπε να βρω εναν τροπο να μην μου σκιζουνε τον κωλο αλλο εδω περα χωρις να αναγκαστω να φυγω απο την χωρα

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Νικ,
Ούτε αυτό το ξέρει.
Εγώ του το είπα (πολύ σπάνια βρίζω, ίσως είναι η πρώτη φορά εδώ μέσα), αλλά ούτε τώρα το καταλαβαίνει.
Άσ' τα φίλε, το δράμα μας είναι ότι κάτι τέτοια άτομα ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
Και οι αποφάσεις (περί φορολογίας, όπως και πολλές άλλες) που βγαίνουν, βγαίνουν από "εκπροσώπους μας" που έχουν εκλεγεί από τέτοιους.
Δεν είναι ο μόνος, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Αλλά επειδή όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου (και βγάζουν αυτούς που βγάζουν), γι' αυτό εγώ:
εδώ υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν πόσα εκατομμύρια έχει το δισεκατομμύριο και έχουν και πολιτική άποψη (εκτός από την οικονομική) !!!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Επειδή επέμενες στην βλακεία σου, δες ΚΑΙ εδώ, λες και δεν μπορούσες να το βρεις μόνος σου

Με άτομα που αρχίζουν με το επιχείρημα ότι το κατά κεφαλή ΑΕΠ στην Ελλάδα είναι και πολύ μεγαλύτερο του Κατάρ, τι συζήτηση να κάνεις;
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τη μαλακία, είπα ότι το ποσό προστίθεται και στα έσοδα, και στα έξοδα, συν τους όποιους τόκους, οφείλει να εμφανίζεται στον προϋπολογισμό γιατί πολύ απλά το ορίζει το Σύνταγμα, ξέρετε, αυτό το κουρελόχαρτο που έχουν κάνει εκεί στην Αθήνα, αν δεν σας αρέσει, αίτηση στη βουλή να το συζητήσουν. Το ότι δανείζεται π.χ. 10 φορές από 60 δις, και τα πληρώνει/ανακυκλώνει, προφανώς το εμφανίζει ταμειακά και προφανώς καταγράφεται σαν έσοδο & έξοδο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ούτε το ΑΕ(γ)Π ούτε το ΑΕ(θ)Π αλλάζει. 

Από κει και πέρα, μέχρι να ξεπληρωθεί το μπουρδέλο, είναι έξοδο, και προφανώς απαιτητό, άρα όποιο ποσό κι αν είναι, πρέπει να πληρωθεί.  Δεν δήλωσα ούτε οικονομολόγος, ούτε λογιστής για να ξέρω γιατί και πως το κάνουν, βλέπω νούμερα, κάνω διαίρεση, plain and simple, σωστό/λάθος δεν ξέρω, ξέρω μόνο τι μου λένε τα νούμερα. 

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Αυτό μπορεί να απαντηθεί ΜΟΝΟ όταν πραγματικά θα πληρώσουν όλοι όλα όσα πρέπει.  Αν το πάμε με την απλή αναλογική, τότε το ποσό είναι:
€620.785.430.000,00/3.727.633 =  €166.536,09. Αν δεν το κατάλαβες, είναι 166μισι χιλιάρικα περίπου το άτομο ανά χρόνο, τόσο μας κοστίζει το χρόνο το κράτος στον ενεργό πληθυσμό (ενήλικες εργαζόμενοι) σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ και την τελευταία απογραφή.  Αν πούμε ότι αύριο πρέπει να δώσουμε Χ χρήματα, τόσα είναι αυτά που πρέπει να δώσει ο καθένας μας που εργάζεται, για να ζήσουν οι συνταξιούχοι, ο μη ενεργός πληθυσμός, και το κράτος.
€166.536,09 το άτομο.   

Αυτό έγραψες και μην τα γυρίζεις.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895

Αυτό έγραψες και μην τα γυρίζεις.
Ωραία, να στο πω πιο απλά:
Έξοδα (πρόσθεση ΌΛΩΝ των εξόδων του κράτους - ΌΛΩΝ σημαίνει ΚΑΙ των REPOS, όχι χωρίς τα REPOS)/αριθμό ενεργού οικονομικά πληθυσμού, δεν έχει σημασία πόσα είναι τα επί μέρους ποσά, έχει σημασία πόσο είναι το σύνολο.  Τόσο λοιπόν μας κοστίζει το κράτος, κι αν δεν βάλουμε αυτά (δλδ τον βραχυχρόνιο δανεισμό έστω κ μερικών ημερών), τότε το αποτέλεσμα σίγουρα αλλάζει, αλλά όταν σε ρωτάει ο άλλος αν ξέρεις πόσο κοστίζει ανά άτομο, η απάντηση είναι αυτή που σου έδωσα, ακριβώς γιατί δανείζεσαι έστω κ 10 φορές κάποιο ποσό το οποίο μετά εσύ το βρίσκεις και το πληρώνεις.  Με την ίδια λογική, να μη βάλουμε τα δάνεια του ΔΝΤ και της ΕΕ, γιατί θα μας χαριστούν. Το λέω από το πρωί, ο προϋπολογισμός εμφανίζει ΌΛΑ τα έσοδα και ΌΛΑ τα έξοδα, και αυτήν τη στιγμή είναι πλεονασματικός λόγω φόρων.  Από κει και πέρα, αν δε σου αρέσει, κάνε Greek statistics.  Δανείστηκες για 3 ημέρες, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα το εμφανίσεις βάσει του Συντάγματος.  Δε μασάω τίποτα, ούτε γυρνάω, σου λέω τι νούμερα βλέπω, δε σου αρέσει, πάνε στην Καραγιώργη Σερβίας και κάνε παράπονα. 

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ωραία, να στο πω πιο απλά:
Έξοδα (πρόσθεση ΌΛΩΝ των εξόδων του κράτους - ΌΛΩΝ σημαίνει ΚΑΙ των REPOS, όχι χωρίς τα REPOS)/αριθμό ενεργού οικονομικά πληθυσμού, δεν έχει σημασία πόσα είναι τα επί μέρους ποσά, έχει σημασία πόσο είναι το σύνολο.  Τόσο λοιπόν μας κοστίζει το κράτος, κι αν δεν βάλουμε αυτά (δλδ τον βραχυχρόνιο δανεισμό έστω κ μερικών ημερών), τότε το αποτέλεσμα σίγουρα αλλάζει, αλλά όταν σε ρωτάει ο άλλος αν ξέρεις πόσο κοστίζει ανά άτομο, η απάντηση είναι αυτή που σου έδωσα, ακριβώς γιατί δανείζεσαι έστω κ 10 φορές κάποιο ποσό το οποίο μετά εσύ το βρίσκεις και το πληρώνεις.  Με την ίδια λογική, να μη βάλουμε τα δάνεια του ΔΝΤ και της ΕΕ, γιατί θα μας χαριστούν. Το λέω από το πρωί, ο προϋπολογισμός εμφανίζει ΌΛΑ τα έσοδα και ΌΛΑ τα έξοδα, και αυτήν τη στιγμή είναι πλεονασματικός λόγω φόρων.  Από κει και πέρα, αν δε σου αρέσει, κάνε Greek statistics.  Δανείστηκες για 3 ημέρες, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα το εμφανίσεις βάσει του Συντάγματος.  Δε μασάω τίποτα, ούτε γυρνάω, σου λέω τι νούμερα βλέπω, δε σου αρέσει, πάνε στην Καραγιώργη Σερβίας και κάνε παράπονα. 

Δεν παίζεσαι και νομίζεις ότι έχεις ςπιχειρήματα. 
Συμφωνούμε λοιπόν ότι ΚΑΘΕ Χρόνο το κράτος μας κοστίζει 166Κ ανά ενήλικα.  Άρα με προσδόκιμο ενήλικης ζωής 60 έτη, το κράτος μου κοστίζει 10 εκ. €. Πςςςςςςς

Τι να κλάσουν Κατάρ και Λουξεμβούργο τώρα.

Α και τα 600 δις του Σώρα για ένα χρόνο φτάνουν, μετά κάθε χρόνο θα χρειαζόμαστε 600δις.
ΛΣΤΑ.....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μην  κουραζεστε ασκοπα με το ΓΙΔΙ.
Τουλαχιστιν το γιδι ξερει να βοσκει!!!
Εξηγείς πολυ απλα οτι στα τυχερα παιχνιδια με ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ο φορος παρακράτηση απο ΠΡΙΝ παρεις τα λεφτα στο χερι.
Αντι να παραδεχτεί οτι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου προς την εφορια.κρατος εχει γινει πριν πάρεις τα λεφτα στο χερι.
Θα ψαχνει η εφορια το 50ρικο που σου εδωσε η γιαγιά να παιξεις!!!!!!!!!!!
Λες κ πονταρες 100 χιλιαρικα σε μονο παιχνιδι.
Εχω κανει ΛΑΘΗ.
εχω ζητησει συγνώμη σε μερικους οταν το παράκανα κ στην ζωη εξω κ εδω.
Αλλα πχ να το παιξω ξερολας στα λογιστικά δεν γινεται απλα δεν το ΚΑΤΕΧΩ..
ο καθε βλαξ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Ο ρεαλιστής για αυτα που ξερει μονο

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Μην  κουραζεστε ασκοπα με το ΓΙΔΙ.
Τουλαχιστιν το γιδι ξερει να βοσκει!!!
Εξηγείς πολυ απλα οτι στα τυχερα παιχνιδια με ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ο φορος παρακράτηση απο ΠΡΙΝ παρεις τα λεφτα στο χερι.
Αντι να παραδεχτεί οτι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου προς την εφορια.κρατος εχει γινει πριν πάρεις τα λεφτα στο χερι.
Θα ψαχνει η εφορια το 50ρικο που σου εδωσε η γιαγιά να παιξεις!!!!!!!!!!!
Λες κ πονταρες 100 χιλιαρικα σε μονο παιχνιδι.
Εχω κανει ΛΑΘΗ.
εχω ζητησει συγνώμη σε μερικους οταν το παράκανα κ στην ζωη εξω κ εδω.
Αλλα πχ να το παιξω ξερολας στα λογιστικά δεν γινεται απλα δεν το ΚΑΤΕΧΩ..
ο καθε βλαξ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Ο ρεαλιστής για αυτα που ξερει μονο

Κουβανος τυπε?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
--
ΟΧΙ ΤΥΠΕ...
ΣΕ 14 ΜΗΝΕΣ...
+2600
-1300= 1300ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...
ΑΝ αφηνα 2 στοιχηματα....χωρις cash out θα ειχα 9 χιλιαρικα...
το μαξιμουμ αποδοση 1/980....αλλα ο μαλα!!! τα πηρα πολυ πριν...
με 10ρικο 9800!!!
θα δουμε το 17-18 πως θα παει....σεζον μετραω απο ιουλιο.-απριλη.
εως τωρα λιγο συν.
αν επαιζα μεγαλα ποσα θα μπορουσα ανετα να ζησω απο στοιχημα,
αλλα ΔΕΝ ΤΟ εχω το ρισκο στις φλεβες μου τυπε.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
--
ΟΧΙ ΤΥΠΕ...
ΣΕ 14 ΜΗΝΕΣ...
+2600
-1300= 1300ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...
ΑΝ αφηνα 2 στοιχηματα....χωρις cash out θα ειχα 9 χιλιαρικα...
το μαξιμουμ αποδοση 1/980....αλλα ο μαλα!!! τα πηρα πολυ πριν...
με 10ρικο 9800!!!
θα δουμε το 17-18 πως θα παει....σεζον μετραω απο ιουλιο.-απριλη.
εως τωρα λιγο συν.
αν επαιζα μεγαλα ποσα θα μπορουσα ανετα να ζησω απο στοιχημα,
αλλα ΔΕΝ ΤΟ εχω το ρισκο στις φλεβες μου τυπε.

Ωραιος ελπιζω ομως να κερδιζεις οντως γιατι οσους ξερω παμε κουβα αλλα δε το λενε, το παιζουν κερδισμενοι

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ωραιος ελπιζω ομως να κερδιζεις οντως γιατι οσους ξερω παμε κουβα αλλα δε το λενε, το παιζουν κερδισμενοι
---------
με πηγε 1διμηνο που επαιξα το 16...+500....επεσα...-700
πηγα + 2300....σημερα νομιζω ειμαι +1300-1500 σε 16 μηνες που αρχισα....
εχω μερικους κανονες ποτε σχεδον πανω απο 20ευρω...οσα κ να κερδισω...
κ προσπαθω να μην παιζω ασκοπα(καθε μερα).
με 2 cash out θα χα +9 χιλιαρικα....αλλα κ τα 700 ευρω εκεινη την στιγμη ΤΑ ΗΘΕΛΑ..
+ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΟΡ 980 ΑΠΟΔΟΣΗ 7 ΜΑΤΣ...ξερη 7αδα....-----το χα συστημα πηρα μια 600αρα μονο αντι 1400--ξερο με 10 ευρω κοντα ενα 10χιλιαρο. γαμωτη
ΔΕΝ νομιζω να το ξαναπιασω...
----------------------
αν βρεις πειθαρχια μεσα σου...- την απληστια....κ δεν ακους κανενα θα κερδισεις.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
---------
με πηγε 1διμηνο που επαιξα το 16...+500....επεσα...-700
πηγα + 2300....σημερα νομιζω ειμαι +1300-1500 σε 16 μηνες που αρχισα....
εχω μερικους κανονες ποτε σχεδον πανω απο 20ευρω...οσα κ να κερδισω...
κ προσπαθω να μην παιζω ασκοπα(καθε μερα).
με 2 cash out θα χα +9 χιλιαρικα....αλλα κ τα 700 ευρω εκεινη την στιγμη ΤΑ ΗΘΕΛΑ..
+ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΟΡ 980 ΑΠΟΔΟΣΗ 7 ΜΑΤΣ...
ΔΕΝ νομιζω να το ξαναπιασω...
----------------------
αν βρεις πειθαρχια μεσα σου...- την απληστια....κ δεν ακους κανενα θα κερδισεις.

δε λες και σε μας να παιξουμε μηπως παμε ταμειο?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δε λες και σε μας να παιξουμε μηπως παμε ταμειο?
-------
1. TYPE ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ...
ΕΙΔΙΚΑ εφημεριδες +πολυ "διαβασμα" τελικα σε μπερδευει....
2.μην παιζεις το τι ποσο θα ηθελες , αλλα στο τι βλεπεις....
3.φυσικα μην παιζεις λεφτα που θα σου λειψουν(ετσι πιεζεσαι ψυχολογικα), εστω κ αν βγει.
4.ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ 2,20 Κ ΑΝΩ....
5.αποφυγε 1,70,1,60....κ μεγαλες ομαδες....
6.βρες το πολυ 3-4 πρωταθληματα....
-----------------------------------------------------------------------
βαρα την επνευση σου ,οτι κ ναναι...
αν παιζεις ιντερνετ τα λεφτα σου χ 10-15 να τα παιρνεις ανεξαρτητα τι θα ερθει.
πχ το δεκαρικο στα 150 το τραβας...ασχετα αν περιμενεις 800.
η μοιραζεις το ρισκο....τραβας τα 75...κ αφηνεις τα μισα μπας κ παρεις 800/2=400....
αυτα φιλε...
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
περισυ αν δεις το τοπικ στοιχημα...
με εφτιαξε η μιλαν επαιζε με 9 παιχτες...στο 0-0 εκτος εδρας.
τειλικα νικησε στο 82...
εχω χασει ομως στο 83-92....χιλιαδες ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom