Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 3.007
- Πόντοι
- 456
Έχεις πολύ ωραία πόδια κ δε σου φαινόταν!Τα πόδια ναι αλλά η φώτο είναι παλιά. Την βρήκα πρόσφατα στην συλλογή μου και είπα να την μοιραστώ
Έχεις πολύ ωραία πόδια κ δε σου φαινόταν!Τα πόδια ναι αλλά η φώτο είναι παλιά. Την βρήκα πρόσφατα στην συλλογή μου και είπα να την μοιραστώ
Το καλοκαίρι που ήμουν κουρελι από την δουλειά και δεν προλάβαινα όχι νύχια να κάνω αλλά ούτε καν να κοιμηθώ που να μου φανεί ?Έχεις πολύ ωραία πόδια κ δε σου φαινόταν!
Το καλοκαίρι που ήμουν κουρελι από την δουλειά και δεν προλάβαινα όχι νύχια να κάνω αλλά ούτε καν να κοιμηθώ που να μου φανεί ?
Τώρα σιγά σιγά θα ξαναρχίσουν τα πεδιλα και φέτος θα είναι όλα καλύτερα χαχαχα
το ματι ομως παει κατευθιαν κωλοΜύστες καλησπέρα
αυτές είναι οι φίλες σου;Να σου κάνουν footjob και δύο μαζί και να τα χυσεις!!
Εδώ είναι και οι υπόλοιπες φίλες.αυτές είναι οι φίλες σου;
Είναι σκρινσοτ. Από παλιά φωτογραφία. Το είπα ήδη ότι είναι παλιά. Βαριόμουν να κάνω όλη την διαδικασία να την βγάλω και να την ξαναβάλω στον κρυφό φάκελο. Απλά κάνω σκριν, την στέλνω και μετά την σβήνωΑυτό φαίνεται σαν screenshot
Είναι σκρινσοτ. Από παλιά φωτογραφία. Το είπα ήδη ότι είναι παλιά. Βαριόμουν να κάνω όλη την διαδικασία να την βγάλω και να την ξαναβάλω στον κρυφό φάκελο. Απλά κάνω σκριν, την στέλνω και μετά την σβήνω
και περιβαλλοντική συνείδηση χαχχαχαχαΜύστες καλησπέρα