celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.189
- Πόντοι
- 6.056
Για να ειμαι πιο ηρεμος ε?Κούμπωσε και 5-6 red bull και ξαναμιλάμε την Δευτέρα...
Για να ειμαι πιο ηρεμος ε?Κούμπωσε και 5-6 red bull και ξαναμιλάμε την Δευτέρα...
Εχουν πλακωσει σ αυτο το σαιτ ενα καρο φεμινιστες και φεμινιστριες φαντασου εξω τι γινεται σε αλλα σαιτ με γυναικουλιστικα θεματα.Να δω τι θα κάνετε εδώ μέσα όταν όλους εμάς που γαμάμε μπορδέλα μας βγάλουν βιαστές;
Θα συνεχίσετε τις ίδιες φεμινιστομαλακίες;
Μερικοί μερικοί εδώ μέσα θα πάρουν το μέρος των φεμινιστριών είμαι σίγουρος.
Και θα αποδειχθεί ότι πολλά προφίλ εδώ μέσα δεν είναι μπουρδελιάρηδες αλλά τρολ.
Για να ειμαι πιο ηρεμος ε?
Eβριντει ενα πραγμα?Το αντίθετο μάλλον, αλλά τουλάχιστον θα βγάλεις ... φτερά ...
ποιος πυρφορος ρε γιδι?Ουστ πυρφορε
Γιαυτό οι Άραβες εξαπλώνονται παντού.Εχουν πλακωσει σ αυτο το σαιτ ενα καρο φεμινιστες και φεμινιστριες φαντασου εξω τι γινεται σε αλλα σαιτ με γυναικουλιστικα θεματα.
Ζωαρα να εισαι αντρας ειναι να εισαι στη μεση ανατολη,θυμαμαι στο καταρ και στην αιγυπτο που εχω παει,οι γυναικες σεμνες δεν μιλαγαν,εσκυβαν το προσωπο οταν εβλεπαν αντρα.
Και εκει οι αντρες παντρευονται 2 3 εως 4 ταυτοχρονα λογο θρησκειας.
Αυτη ειναι ζωη ειδικα αν ειχες λεφτα τις εχωνες μεσα σ ενα σπιτι η καθε μια στο δωματιο της και καθε μερα οπου γουσταρεις πηγαινες.
Ηξερα εναν καταριανο τον ελεγαν σαιντ ερχοταν στο ξενοδοχειο και επινε ουισκι μπλακ τζονι καθε δευτερη μερα,μιλαγε καλα αγγλικά και μιλαγαμε καλο παιδι.
Ηταν 28 χρονων και ειχε παντρευτει ηδη τρεις και πήγαινε για τεσσερις,ηθελε η τεταρτη να ειναι ευρωπαια αλλα δεν εβρισκε.
Μου λεγε οτι παρτουζα απαγορευεται δεν κανει γιατι θα ζηλευονται,αλλα μια την πηδαει πιο πολυ απο της αλλες δυο ειναι η νεοτερη 18 χρονων αυτη τοτε φρεσκια μηνες την ειχε.
Ειχε 4 παιδια απο τη πρωτη 3 απο τη δευτερη εως τα 28 του.
Καθιστε εσεις να κοιτατε τις φεμινιστριες
Τώρα είδα το μήνυμα σου.Mην ασχολείσαι με αγάμητα ναυάγια γιατί θα σε πουν white night..
Ο άλλος εξισώνει μία που δε φοράει σουτιέν και δεν μπορεί να του κάνει τίποτα,
με έναν που πήρε στο κατόπι την άλλη με την πούτσα έξω..
Γαμημένα ναυάγια που το παίζεται και σκληροί άντρες του pc,
τις μαλακίες που πιστεύουν τα μουσλίμια αναπαράγετε,
αλλά στην περίπτωσή σας ο λόγος είναι ότι είστε ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΝΑΥΑΓΙΑ
Δεν ξαναμπαίνω στο thread και μη με παραθέσει κανένα ΝΑΥΑΓΙΟ,
μην έρθω με την πούτσα έξω και τον κυνηγάω εγώ στο τέλος
Ξεχειλίζει τεστοστερόνη το νήμα. Τσουτσούριασα.
Δεν ξέρω αν έχεις δει τοΕσείς οι 21 που ρίξατε την Τρίτη επιλογή,να υποθέσω κατηγορείτε τις γυναίκες για το ντύσιμο τους,αλλά κατά βάθος κοιτάτε όσες ντύνονται σαν ξεκωλα Ε?
Όχι,δεν το έχω δει.Δεν ξέρω αν έχεις δει το
The Purge: Anarchy
Απλά σκέψου τι θα έκαναν όλοι αυτοί αν καταργούνταν οι νόμοι έστω για μια μέρα και ο καθένας ήταν ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.
Εδω ρε τυπε οταν εσκασε η βρωμα για τους παιδοφιλους της σοουμπιζ,βγηκε μια κυρατσα στο σκουαι(αηδια προκαλει η μαπα της και μονο)μαζι με τον πορδοσαλτα και ελεγε οτι προκαλουν τα παιδια,και τι δουλεια εχουν να γυρνανε εξω βραδυατικαΌχι,δεν το έχω δει.
Δεν χρειάζεται να σκεφτώ τι θα γινόταν,μπαμ κάνει.
Αλλά η δικαιολογία περί ντυσίματος,είναι εντελώς ηλίθια.
Τι λαμπρά μυαλά (νοτ)Εδω ρε τυπε οταν εσκασε η βρωμα για τους παιδοφιλους της σοουμπιζ,βγηκε μια κυρατσα στο σκουαι(αηδια προκαλει η μαπα της και μονο)μαζι με τον πορδοσαλτα και ελεγε οτι προκαλουν τα παιδια,και τι δουλεια εχουν να γυρνανε εξω βραδυατικα
Αν ητανε συγγενεις γνωστων τζακιων τα θυματα,θα αλλαζε βεβαια το τροπαρι.Αλλα δε βαριεσαι ψιλα γραμματα ειναι αυταΤι λαμπρά μυαλά (νοτ)
24 άτομα υπάρχουν (εριξαν την 3η επιλογή)Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια γιατι ειναι πολλα,αλλα αν υπαρχουν μελη εδω μεσα που υποστηριζουν οτι φταιει το ντυσιμο της κοπελας που ο ψυχακιας την κυνηγουσε με το τσουτσουνι εξω ειναι τουλαχιστον τραγικοι!
Καλα πολλοι μπορει και να τρολαρουν,για τα σχολια εγω λεω.24 άτομα υπάρχουν (εριξαν την 3η επιλογή)