Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Θα είναι ναι.Και θα είναι ηθικό και νόμιμο αν στ’ αρπάξουνε;
Αν είσαι τόσο ηλίθιος, καλά σου κάνανε.
Αυτό είναι το θέμα.
Θα είναι ναι.Και θα είναι ηθικό και νόμιμο αν στ’ αρπάξουνε;
α, για αυτο διαλεξες το μπαζουκα!Εγω θα τυλιξω με πεντακοσαευρα την πουτσα μου και σαν γνησιο μελος του μπου θα χρειαστουν τρια χιλιαρικα να την τυλιξουν!
δε ξερω τι κανεις εσυ εγω τα δινω σε βενζιναδες δε τους ρωτανε τιποτα! :ΡΔεν ειμαι καθολου υπερβολικος.
Πηγαινε ενα 500αρικο στην τραπεζα να το καταθεσεις και τα λεμε.
¨εξασφαλισμενα και προσημειωμενα" δεν ξερω τι σημαινει
ειχε γινει ενας βιασμος στον αυλειο χωρο του ΑΠΘ. Τρεις πακιστανοι ειχαν ακινητοποιησει το αγορι και βιασαν την κοπελα. Επισης ηταν του αριστερου χωρου το ζευγαρακι. Το συμβαν πνιγηκε. Οπως πολλα παρομοια απο λαθρο η γυφτουςαυτο που το βρηκες τυπε, δεν το εχω δει στις ειδησεις
α, για αυτο διαλεξες το μπαζουκα!
απο αποτυχημενους ζωης και υπερατλαντικα ναυαγια τι περιμενεις ?Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια γιατι ειναι πολλα,αλλα αν υπαρχουν μελη εδω μεσα που υποστηριζουν οτι φταιει το ντυσιμο της κοπελας που ο ψυχακιας την κυνηγουσε με το τσουτσουνι εξω ειναι τουλαχιστον τραγικοι!
Θα μπορούσε λέω εγώ να αντιμετωπιζόταν ως ένας ανώμαλος επιδειξίας που πέταγε την πούτσα του έξω και αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες.Ρε τυποι τι ακριβός θέλετε, να περάσουμε ως κατι φυσιολογικο το να πεταμε την πουτσα μας ετσι χυμα μπροστά στις γυναίκες;;; Μηπως θελετε να μην καταδικαστεί κιόλας;;
Ειμαι καινουργιος στο σαιτ αλλα απο αυτο το λιγο εχω καταλαβει τι "ανθρωποι" ειναι πολλοι απο τα μελη εδω.Ποστ σαν το δικο σου και του Luka ειναι ο λογος που γυροφερνω ακομα εδω μεσα.Αδιαφορο θα μου πεις αλλα ειπα να το γραψω.απο αποτυχημενους ζωης και υπερατλαντικα ναυαγια τι περιμενεις ?
ας ειναι καλα το site μεσω του οποιου, αποκτουν καμποσηλικι της πουτσας.
Στις τσόντες πάντως έτσι γίνεται, απ τη ζωή δεν είναι βγαλμένες?Ρε τυποι τι ακριβός θέλετε, να περάσουμε ως κατι φυσιολογικο το να πεταμε την πουτσα μας ετσι χυμα μπροστά στις γυναίκες;;; Μηπως θελετε να μην καταδικαστεί κιόλας;;
Οποίος το γράψεποιος πυρφορος ρε γιδι?
απο κατι τετοια threadακια αναδυονται οι φελοι και λοιποι αποτυχημενοι ζωης.Ειμαι καινουργιος στο σαιτ αλλα απο αυτο το λιγο εχω καταλαβει τι "ανθρωποι" ειναι πολλοι απο τα μελη εδω.Ποστ σαν το δικο σου και του Luka ειναι ο λογος που γυροφερνω ακομα εδω μεσα.Αδιαφορο θα μου πεις αλλα ειπα να το γραψω.
Δεν ηταν πολύ ξεβρακωτη η γκόμεναΔεν εχω διαβασει ολα τα σχολια γιατι ειναι πολλα,αλλα αν υπαρχουν μελη εδω μεσα που υποστηριζουν οτι φταιει το ντυσιμο της κοπελας που ο ψυχακιας την κυνηγουσε με το τσουτσουνι εξω ειναι τουλαχιστον τραγικοι!
τραβα σαπερα ρε γιδι λεμε, αλλιως μαθε να κανεις παραθεση.Οποίος το γράψε
Εσύ ήσουνα? Τότε εσύ, τι ρωτάς
Ελβετία αγοράζω η πουλάω τα αυ τοκινητα μου μόνο με χιλιοφραγκαΔεν ειμαι καθολου υπερβολικος.
Πηγαινε ενα 500αρικο στην τραπεζα να το καταθεσεις και τα λεμε.
¨εξασφαλισμενα και προσημειωμενα" δεν ξερω τι σημαινει
Καλά κατάλαβα.. Κανεις μπαμτραβα σαπερα ρε γιδι λεμε, αλλιως μαθε να κανεις παραθεση.
πισω στη στανη γιδι ειπαμε, μαζι με το υπολοιπο κοπαδι.Καλά κατάλαβα.. Κανεις μπαμ
Βλακας φτωχός κομπλεξικος
Πυρφορος δηλαδή
Ουστ
Τραβε ρε πεθαμένε αφραγκεπισω στη στανη γιδι ειπαμε, μαζι με το υπολοιπο κοπαδι.