Νέα

Φοιτητής Πολυτεχνείου πήρε στο κυνήγι γκόμενα με την πούτσα έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 795
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φταίει που έχουν κλείσει τα μπουρδελα;

• Φυσικά, τους έχει βαρέσει τους περισσότερους η αγαμία.

Ψήφοι: 45 19,4%
  • Μπα, πάντα υπάρχουν αυτοί οι ψυχάκιες

Ψήφοι: 147 63,4%
  • Φταίει η γκόμενά που βγαίνει σα το ξεκωλο κ προκαλεί

Ψήφοι: 40 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Δυο μερες τα καναλια ασχολουνται με εναν αρρωστο/ανωμαλο πιτσιρικα του οποιου οι πραξεις ηταν εξαιρετικα κακογουστες/αθλιες.

Η διασταση που εχει δωθει στο θεμα ειναι για 2 λογους:

1)Υπαρχει υλικο μεσω καμερας. Οποτε δινεται μια εικονα στην ολη πραξη
2)Ειναι Ελληνας

Ο λογος που το λεω αυτο ειναι πολυ απλος. Εχω γραψει για την περιοχη που μενω (κατω Πατησια). Εκει λοιπον, η ξαδερφη μου ενω πηγαινε στη δουλεια της, (πριν κανα 2 χρονια) πετυχαινε καθε τοσο πακιστανους, μερα μεσημερι που την παιζανε, εξω στο δρομο. Μιλαω για την περιοχη μεταξυ του σταθμου και πιο κατω, προς ΚΤΕΛ. Αυτο το θεαμα ηταν συχνο φαινομενο για οποιον κατοικο της περιοχης εμενε εκει. Αστυνομια μια φορα ηρθε, δεν εκανε κατι.

Η παραπανω πραξη αν και αρρωστημενη, ειναι καθημερινη συνηθεια για οσους μενουν κεντρο. Μην αναφερω αν περπατησεις απο το Πολυτεχνειο, στην Ομονοια το τι μπορει να δουν τα ματια σου το βραδυ.

Αυτο που εκανε ο τυπος, δεν ηταν επικινδυνο. Προσοχη, δε λεω αν ο ιδιος ειναι επικινδυνος η οχι, δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω, αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με οτι διαβασα σε αυτο το λινκ που μου παρεθεσε καποιος πιο πανω

https://www.protothema.gr/greece/ar...-malaka-tous-viastes-tis-foititrias-sto-apth/

Τετοια θεματα ειναι πολιτικως ευαισθητα, γιατι απο τη μια η αριστερα στην ελλαδα υποστηριζει τους "προσφυγες" ακομα και αν μεινουμε αστεγοι, ενω η δεξια δε θελει να ταισει την ακροδεξια.

Τωρα σχολια στο αν το ηθελε ο κωλος της η οχι, η οτι φταιει το ΘΥΜΑ και οχι ο θυτης ειναι απαραδεκτα και παραλογα. Κανενας δε πρεπει να φοβαται να κυκλοφορησει το βραδυ.

Προφανως και υπαρχουν γυναικες που κυκλοφορουν σαν τσολια, αλλα αυτο δε νομιζω οτι κανει καποιον να τις βιασει εκτος αν ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ η προερχεται απο χωρες τυπου Πακισταν.

Δε νομιζω οτι το να ηταν ανοιχτα τα σπιτια θα αλλαζε κατι στην ψυχοσυνθεση των 2 πανω κατηγοριων.

Τα καναλια ισως θα επρεπε να εστιαζουν στο οτι καποτε ο Ελληνας εβριζε τους Αλβανους και πλεον χαιρεται/παρακαλαει οταν εχει γειτονα Αλβανο και οχι Πακιστανο. και στο τι οδηγησε σε τετοια αλλαγη, οταν ακομα και 90 κιλα μαντραχαλοι σαν εμενα, φυλαγονται σε ορισμενες περιοχες. Και οχι στο καθε αρρωστακι/βλακα που μολις κατεστρεψε τη ζωη του.
Αλβανοί η οακκστανοι
Ιδού το διλημα
Γαμω το σπίτι σας κουλοτσιπρες

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
316
Πόντοι
1
300άρα φάγανε και οι δύο που ήταν έξω 12:30 τη νύχτα; Απο κεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αλλιώς είμαστε μαλάκες εμείς οι υπόλοιποι που 11 η ώρα είμαστε μέσα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261

Συνημμένα

• 500.jpg
    500.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 33

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
300άρα φάγανε και οι δύο που ήταν έξω 12:30 τη νύχτα; Απο κεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αλλιώς είμαστε μαλάκες εμείς οι υπόλοιποι που 11 η ώρα είμαστε μέσα.
Η γκόμενα αΠοκλειετε
Το μαλακιστηρι θα φαει
Αλλά μπροστά στα 20χιλιαρα που θα του φαν οι δικηγόροι είναι πταισματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παρε 500 και τα ρεστα βαλτα στο κωλο σου παιξοπουλη αρχι(μι)δα
Τι να βαλεις ρε αφραγκε πυρφιρε
Τραβά ΨΟΦΑ
Πολύ ασχολήθηκα
Πυρφορε
Ουστ

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Συμφωνώ ειδικά στο θέμα του διαδικτύου.
Από την μία θετικό γιατί βγήκαν και άλλες που υπήρξαν θύματά του και έτσι το Δικαστήριο θα έχει πιό όλοκληρωμένη εικόνα για το τί είναι ικανός να κάνει.
Τραγελαφικό πως αποδείχθηκε πως κοπέλα τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, δίνοντας κ αριθμό πινακίδων του και δεν είχαν κάνει τίποτα :2funny:

Και βέβαια το αρνητικό του ότι ξαφνικά δημοσιεύονται επιλεκτικά γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να μην αναταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να διασύρονται λάθος άτομα (παράδειγμα Ν. Σμύρνη και αυτός που έριξε τον αστυνομικό).

Συνδυάζοντας τα ανωτέρω και συνοψίζοντας το πρόβλημα για άλλη μία φορά είναι η αναλγησία Κράτους/Κρατικού οργάνου και η έλλειψη εμπιστοσύνης του κόσμου σε αυτό.
Αν τον είχαν μπουσουριάσει οι αστυνομικοί με τις πινακίδες δεν θα είχε συμβεί, Και αν η κοπέλα εμπιστευόταν την ΕΛΑΣ θα τον είχε καταγγείλει και θα αντιμετωπιζόταν όπως ορίζει η Δικαιοσύνη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ ειδικά στο θέμα του διαδικτύου.
Από την μία θετικό γιατί βγήκαν και άλλες που υπήρξαν θύματά του και έτσι το Δικαστήριο θα έχει πιό όλοκληρωμένη εικόνα για το τί είναι ικανός να κάνει.
Τραγελαφικό πως αποδείχθηκε πως κοπέλα τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, δίνοντας κ αριθμό πινακίδων του και δεν είχαν κάνει τίποτα :2funny:

Και βέβαια το αρνητικό του ότι ξαφνικά δημοσιεύονται επιλεκτικά γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να μην αναταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να διασύρονται λάθος άτομα (παράδειγμα Ν. Σμύρνη και αυτός που έριξε τον αστυνομικό).

Συνδυάζοντας τα ανωτέρω και συνοψίζοντας το πρόβλημα για άλλη μία φορά είναι η αναλγησία Κράτους/Κρατικού οργάνου και η έλλειψη εμπιστοσύνης του κόσμου σε αυτό.
Αν τον είχαν μπουσουριάσει οι αστυνομικοί με τις πινακίδες δεν θα είχε συμβεί, Και αν η κοπέλα εμπιστευόταν την ΕΛΑΣ θα τον είχε καταγγείλει και θα αντιμετωπιζόταν όπως ορίζει η Δικαιοσύνη.
Με τόσο Εγκλημα στην χώρα δεν μπορεί η αστυνομία να ασχολείται με τέτοιες μλκιες
Ειδικά σε μια χώρα γεμάτη μαφία ντριγκια κ λαθρο
Επίσης έτσι είναι η ζωή
Αν πας στην ζούγκλα κινδυνεύεις να σε δαγκώσει κάνα φίδι
Πάντως ο νεαρός καμένος εντελώς
Χαστούκια θέλει μπόλικα κι όχι δικαστήρια

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ρε τυποι τι ακριβός θέλετε, να περάσουμε ως κατι φυσιολογικο το να πεταμε την πουτσα μας ετσι χυμα μπροστά στις γυναίκες;;; Μηπως θελετε να μην καταδικαστεί κιόλας;;
Οι γυναίκες όταν πετάνε το μουνί τους έξω παίρνουν εύσημα και πρωτοσέλιδα σε περιοδικά.
Οι άντρες όταν πετάνε την πούτσα είναι ανώμαλοι και μπαίνουν φυλακή.
Μήπως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;:think:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Με τόσο Εγκλημα στην χώρα δεν μπορεί η αστυνομία να ασχολείται με τέτοιες μλκιες
Ειδικά σε μια χώρα γεμάτη μαφία ντριγκια κ λαθρο
Επίσης έτσι είναι η ζωή
Αν πας στην ζούγκλα κινδυνεύεις να σε δαγκώσει κάνα φίδι
Πάντως ο νεαρός καμένος εντελώς
Χαστούκια θέλει μπόλικα κι όχι δικαστήρια
Εμ επειδή μία εμπειρία την έχω, θα πω ότι η Αστυνομία δεν ασχολείται, fullstop. Ανάλογα την περιοχή, τα στελέχη κτλπ.

Για την δική μου, έχω κάκιστη εντύπωση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Εμ επειδή μία εμπειρία την έχω, θα πω ότι η Αστυνομία δεν ασχολείται, fullstop. Ανάλογα την περιοχή, τα στελέχη κτλπ.

Για την δική μου, έχω κάκιστη εντύπωση.
Νταξει ρε τυπε στην Ελλάδα είσαι
Τι περιμένεις οι μισοί είναι βύσματα και οι άλλοι μισοί τρέχουνε για δέκα
Δεν τους πάω τους μπάτσους Ελλάδα, αλλά δεν θα θελα να μαι κ στην δύσκολη θέση τους
Γαι τους μάχιμος μιλάω όχι κάτι χοντρόυς στα γραφεία

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Νταξει ρε τυπε στην Ελλάδα είσαι
Τι περιμένεις οι μισοί είναι βύσματα και οι άλλοι μισοί τρέχουνε για δέκα
Δεν τους πάω τους μπάτσους Ελλάδα, αλλά δεν θα θελα να μαι κ στην δύσκολη θέση τους
Γαι τους μάχιμος μιλάω όχι κάτι χοντρόυς στα γραφεία
Εγώ είπα αστυνομικούς, όχι μπάτσους. Το λειτούργημα το έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
Απλά γίνεται κάτι συγκεκριμένο στην περιοχή μου που απαιτεί όχι Εσωτερικές Υποθέσεις αλλά ΕΥΠ κ έχω σπαστεί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Εγώ είπα αστυνομικούς, όχι μπάτσους. Το λειτούργημα το έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
Απλά γίνεται κάτι συγκεκριμένο στην περιοχή μου που απαιτεί όχι Εσωτερικές Υποθέσεις αλλά ΕΥΠ κ έχω σπαστεί.
Κωλοχανειο η χώρα
Αλλά κ τι να κάνεις
Άσχετο αλλα
Ο σώζων εαυτόν σωθειτω

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Οι γυναίκες όταν πετάνε το μουνί τους έξω παίρνουν εύσημα και πρωτοσέλιδα σε περιοδικά.
Οι άντρες όταν πετάνε την πούτσα είναι ανώμαλοι και μπαίνουν φυλακή.
Μήπως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;:think:
"Ναι 100, είναι μία που δαχτυλιάζεται μπροστά μου! Νομίζω θέλει να μου πάρει πίπα!!!"

Αυτά βέβαια σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η πραγματικότητα είναι πως οι γυναίκες είναι το -σωματικά- αδύναμο φύλο και αξίζουν την προστασίας μας.
Αυτές μπορεί να πέσουν θύμα βιασμού, για εμάς κομματάκι δύσκολο.

Αυτό στο οποίο υπάρχουν δύο σταθμά είναι η εικόνα και εμπορευματοποίηση της σάρκας και η ενοχοποίηση της απόλυτα φυσιολογικής σεξουαλικής επιθυμίας,
Στοιχείο απαραίτητο της Φύσης αφού αποσκοπεί στην αναπαραγωγή.

Εκεί είναι που λέω για την πίπα που λένε τώρα οι γυναίκες "Έχουμε το δικαίωμα να φοράμε ό,τι θέλουμε, να απενοχοποιηθεί το γυναικείο σώμα και να μην το βλέπουν σεξουαλικά".

Προσοχή δεν λέω για τον ανώμαλο (μην με γαμ***τε πάλι όπως χθες) αλλά για οποιονδήποτε που βλέπει μία κωλάρα σε κολλάν στον δρόμο κ "καυλώνει".
Αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται ανώμαλο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
"Ναι 100, είναι μία που δαχτυλιάζεται μπροστά μου! Νομίζω θέλει να μου πάρει πίπα!!!"

Αυτά βέβαια σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η πραγματικότητα είναι πως οι γυναίκες είναι το -σωματικά- αδύναμο φύλο και αξίζουν την προστασίας μας.
Όχι αν έχεις δίπλα Πακιστανός αφγανους κλπ επενδυτές

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Γελάς αλλά εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα σε στούντιο.
Ήταν μια περίοδος που ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά με αγωγές και γαμησέ τα.
Πήγα σε ένα στούντιο έδωσα τα λεφτά, μπήκα στο δωμάτιο και το μετάνιωσα.
Ήθελα να φύγω, δεν ήθελα να γαμήσω.
Ήμουν πολύ χάλια απλά ήθελα να πάω σπίτι.

Μπήκε η πουτάνα της λέω κοίτα πάμε να φύγουμε κράτα τα λεφτά αλλά δεν θέλω να γαμήσω γιατί δεν είμαι καλά.
Μου λέει "Θέλω όμως εγώ".
Και με βίασε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γελάς αλλά εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα σε στούντιο.
Ήταν μια περίοδος που ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά με αγωγές και γαμησέ τα.
Πήγα σε ένα στούντιο έδωσα τα λεφτά, μπήκα στο δωμάτιο και το μετάνιωσα.
Ήθελα να φύγω, δεν ήθελα να γαμήσω.
Ήμουν πολύ χάλια απλά ήθελα να πάω σπίτι.

Μπήκε η πουτάνα της λέω κοίτα πάμε να φύγουμε κράτα τα λεφτά αλλά δεν θέλω να γαμήσω γιατί δεν είμαι καλά.
Μου λέει "Θέλω όμως εγώ".
Και με βίασε.
ετσι τρολαρε οσο θες

και το κυριοτερο μην κοβεις τα ψυχοφαρμακα μονος σου

ειδες ο πικερ πως ξεφυγε

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
ετσι τρολαρε οσο θες

και το κυριοτερο μην κοβεις τα ψυχοφαρμακα μονος σου

ειδες ο πικερ πως ξεφυγε
Εσένα ότι δε σου κάθεται στον παραμυθόκοσμό σου είναι τρολ.
Αυτό που λέω είναι αληθινή ιστορία.
Μπορώ να πω και όνομα ποιάς ήτανε αλλά δε θέλω για να μην την εκθέσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom