Δυο μερες τα καναλια ασχολουνται με εναν αρρωστο/ανωμαλο πιτσιρικα του οποιου οι πραξεις ηταν εξαιρετικα κακογουστες/αθλιες.
Η διασταση που εχει δωθει στο θεμα ειναι για 2 λογους:
1)Υπαρχει υλικο μεσω καμερας. Οποτε δινεται μια εικονα στην ολη πραξη
2)Ειναι Ελληνας
Ο λογος που το λεω αυτο ειναι πολυ απλος. Εχω γραψει για την περιοχη που μενω (κατω Πατησια). Εκει λοιπον, η ξαδερφη μου ενω πηγαινε στη δουλεια της, (πριν κανα 2 χρονια) πετυχαινε καθε τοσο πακιστανους, μερα μεσημερι που την παιζανε, εξω στο δρομο. Μιλαω για την περιοχη μεταξυ του σταθμου και πιο κατω, προς ΚΤΕΛ. Αυτο το θεαμα ηταν συχνο φαινομενο για οποιον κατοικο της περιοχης εμενε εκει. Αστυνομια μια φορα ηρθε, δεν εκανε κατι.
Η παραπανω πραξη αν και αρρωστημενη, ειναι καθημερινη συνηθεια για οσους μενουν κεντρο. Μην αναφερω αν περπατησεις απο το Πολυτεχνειο, στην Ομονοια το τι μπορει να δουν τα ματια σου το βραδυ.
Αυτο που εκανε ο τυπος, δεν ηταν επικινδυνο. Προσοχη, δε λεω αν ο ιδιος ειναι επικινδυνος η οχι, δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω, αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με οτι διαβασα σε αυτο το λινκ που μου παρεθεσε καποιος πιο πανω
https://www.protothema.gr/greece/ar...-malaka-tous-viastes-tis-foititrias-sto-apth/
Τετοια θεματα ειναι πολιτικως ευαισθητα, γιατι απο τη μια η αριστερα στην ελλαδα υποστηριζει τους "προσφυγες" ακομα και αν μεινουμε αστεγοι, ενω η δεξια δε θελει να ταισει την ακροδεξια.
Τωρα σχολια στο αν το ηθελε ο κωλος της η οχι, η οτι φταιει το ΘΥΜΑ και οχι ο θυτης ειναι απαραδεκτα και παραλογα. Κανενας δε πρεπει να φοβαται να κυκλοφορησει το βραδυ.
Προφανως και υπαρχουν γυναικες που κυκλοφορουν σαν τσολια, αλλα αυτο δε νομιζω οτι κανει καποιον να τις βιασει εκτος αν ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ η προερχεται απο χωρες τυπου Πακισταν.
Δε νομιζω οτι το να ηταν ανοιχτα τα σπιτια θα αλλαζε κατι στην ψυχοσυνθεση των 2 πανω κατηγοριων.
Τα καναλια ισως θα επρεπε να εστιαζουν στο οτι καποτε ο Ελληνας εβριζε τους Αλβανους και πλεον χαιρεται/παρακαλαει οταν εχει γειτονα Αλβανο και οχι Πακιστανο. και στο τι οδηγησε σε τετοια αλλαγη, οταν ακομα και 90 κιλα μαντραχαλοι σαν εμενα, φυλαγονται σε ορισμενες περιοχες. Και οχι στο καθε αρρωστακι/βλακα που μολις κατεστρεψε τη ζωη του.