Νέα

Φοιτητής Πολυτεχνείου πήρε στο κυνήγι γκόμενα με την πούτσα έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 795
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φταίει που έχουν κλείσει τα μπουρδελα;

• Φυσικά, τους έχει βαρέσει τους περισσότερους η αγαμία.

Ψήφοι: 45 19,4%
  • Μπα, πάντα υπάρχουν αυτοί οι ψυχάκιες

Ψήφοι: 147 63,4%
  • Φταίει η γκόμενά που βγαίνει σα το ξεκωλο κ προκαλεί

Ψήφοι: 40 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232
OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Κι άλλος με το πουλί στο χέρι πήρε τους δρόμους..

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δυο μερες τα καναλια ασχολουνται με εναν αρρωστο/ανωμαλο πιτσιρικα του οποιου οι πραξεις ηταν εξαιρετικα κακογουστες/αθλιες.

Η διασταση που εχει δωθει στο θεμα ειναι για 2 λογους:

1)Υπαρχει υλικο μεσω καμερας. Οποτε δινεται μια εικονα στην ολη πραξη
2)Ειναι Ελληνας

Ο λογος που το λεω αυτο ειναι πολυ απλος. Εχω γραψει για την περιοχη που μενω (κατω Πατησια). Εκει λοιπον, η ξαδερφη μου ενω πηγαινε στη δουλεια της, (πριν κανα 2 χρονια) πετυχαινε καθε τοσο πακιστανους, μερα μεσημερι που την παιζανε, εξω στο δρομο. Μιλαω για την περιοχη μεταξυ του σταθμου και πιο κατω, προς ΚΤΕΛ. Αυτο το θεαμα ηταν συχνο φαινομενο για οποιον κατοικο της περιοχης εμενε εκει. Αστυνομια μια φορα ηρθε, δεν εκανε κατι.

Η παραπανω πραξη αν και αρρωστημενη, ειναι καθημερινη συνηθεια για οσους μενουν κεντρο. Μην αναφερω αν περπατησεις απο το Πολυτεχνειο, στην Ομονοια το τι μπορει να δουν τα ματια σου το βραδυ.

Αυτο που εκανε ο τυπος, δεν ηταν επικινδυνο. Προσοχη, δε λεω αν ο ιδιος ειναι επικινδυνος η οχι, δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω, αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με οτι διαβασα σε αυτο το λινκ που μου παρεθεσε καποιος πιο πανω

https://www.protothema.gr/greece/ar...-malaka-tous-viastes-tis-foititrias-sto-apth/

Τετοια θεματα ειναι πολιτικως ευαισθητα, γιατι απο τη μια η αριστερα στην ελλαδα υποστηριζει τους "προσφυγες" ακομα και αν μεινουμε αστεγοι, ενω η δεξια δε θελει να ταισει την ακροδεξια.

Τωρα σχολια στο αν το ηθελε ο κωλος της η οχι, η οτι φταιει το ΘΥΜΑ και οχι ο θυτης ειναι απαραδεκτα και παραλογα. Κανενας δε πρεπει να φοβαται να κυκλοφορησει το βραδυ.

Προφανως και υπαρχουν γυναικες που κυκλοφορουν σαν τσολια, αλλα αυτο δε νομιζω οτι κανει καποιον να τις βιασει εκτος αν ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ η προερχεται απο χωρες τυπου Πακισταν.

Δε νομιζω οτι το να ηταν ανοιχτα τα σπιτια θα αλλαζε κατι στην ψυχοσυνθεση των 2 πανω κατηγοριων.

Τα καναλια ισως θα επρεπε να εστιαζουν στο οτι καποτε ο Ελληνας εβριζε τους Αλβανους και πλεον χαιρεται/παρακαλαει οταν εχει γειτονα Αλβανο και οχι Πακιστανο. και στο τι οδηγησε σε τετοια αλλαγη, οταν ακομα και 90 κιλα μαντραχαλοι σαν εμενα, φυλαγονται σε ορισμενες περιοχες. Και οχι στο καθε αρρωστακι/βλακα που μολις κατεστρεψε τη ζωη του.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τυπάρες μου δείτε ένα γεγονός
Πόσες απαντήσεις έχει το θέμα του φοιτητή και πόσες το θέμα του βιαστή ταξιτζή
Γιατι στο ενα θεμα δεν ασχοληθηκαμε τοσο και δεν υπεστη τοσο εντονη κατακραυγη ο εγκληματιας ταριφας;
Αποψη μου επειδη δε φανηκε το προσωπο του και δεν εκτεθηκε.
Θεωρω φαουλ που δωθηκε στα media το προσωπο και το ονοματεπωνυμο του πιτσιρικα οσο κι αν -ξαναλεω- καταδικαζω την πραξη του.
Θελουμε δικαιοσυνη;Που ειναι η μουρη του ταριφα του παλιοπουστα;

Συνημμένα

• 20210507_180313.jpg
    20210507_180313.jpg
    584,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τα πήραν οι μορφωμένοι του Μπου επειδή γράφτηκε ότι ήταν ΑΕΙ ενώ ήταν ΤΕΙ. Αφού ολα ίδια είναι τωρα, ολοι μορφωμενοι είμαστε. Ολοι στις παρυφες της μορφωσης κινουμαστε.
λιγα τα λογια για το μετσοβιο.

εμεις οι μηχανικοι ειμαστε Ν1.

Του ΤΕΙ ειναι αυτοι που ξεβουλωνουν βρυσες

• Like
Αντιδράσεις: ub45

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τυπάρες μου δείτε ένα γεγονός
Πόσες απαντήσεις έχει το θέμα του φοιτητή και πόσες το θέμα του βιαστή ταξιτζή
Γιατι στο ενα θεμα δεν ασχοληθηκαμε τοσο και δεν υπεστη τοσο εντονη κατακραυγη ο εγκληματιας ταριφας;
Αποψη μου επειδη δε φανηκε το προσωπο του και δεν εκτεθηκε.
Θεωρω φαουλ που δωθηκε στα media το προσωπο και το ονοματεπωνυμο του πιτσιρικα οσο κι αν -ξαναλεω- καταδικαζω την πραξη του.
Θελουμε δικαιοσυνη;Που ειναι η μουρη του ταριφα του παλιοπουστα;
τα προσωπα ολων των σεξουαλικα αρρωστων πρεπει να δινονται στη δημοσιοτητα. για να κανουν και αλλα θυματα να μιλησουν.

οχι ομως απο βιντεο καναλιων, αλλα απο την αστυνομια.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
τα προσωπα ολων των σεξουαλικα αρρωστων πρεπει να δινονται στη δημοσιοτητα. για να κανουν και αλλα θυματα να μιλησουν.

οχι ομως απο βιντεο καναλιων, αλλα απο την αστυνομια.
1.Αποψη μου ειναι πως ο διασυρμος ειναι λαθος και εξισου ανηθικος
Για πολλους λογους
Η κοινωνια εχει μαθει να στοχοποιει πταισματα και να κουκουλωνει εγκληματα
Ωστοσο επειδη εδω το θεμα δεν ειναι η αποψη σου και η αποψη μου αλλα τι ισχυει αντικειμενικα,αν εχεις καποια εγκυρη πηγη που να αναφερει με αξιοπιστο τροπο πως η αστυνομια εχει δικαιοδοσια να δημοσιοποιησει τα στοιχεια του εν λογω εγκληματια η τη φατσα του,παρακαλω να το παραθεσεις
2.Ακομη κι αν δεχτω οτι εχεις δικιο που ειναι η φατσα του πουτανας γιου του ταριφα να τον λιθοβολησουμε και αξια;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606
Μεσημεριατικα,1-2.Ασε χαλασα,δεν εχω μουτρα να κυκλοφορησω :cry: :confused: :confused: :confused:

Εντάξει, προλαβαίνεις 2-3 ακόμη μέχρι τα μεσάνυχτα.
2 σφηνάκισ εσπρέσσο σκέτα και ότι άλλο θες.
Και θα είσαι ξύπνιος όλο το σκ...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.914
Πόντοι
6.056
Εντάξει, προλαβαίνεις 2-3 ακόμη μέχρι τα μεσάνυχτα.
2 σφηνάκισ εσπρέσσο σκέτα και ότι άλλο θες.
Και θα είσαι ξύπνιος όλο το σκ...
Υπερβαλλεις νομιζω,αυτα θα φτασουν ισα ισα για να μπορεσω να κοιμηθω :grin::confused::confused::confused:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τωρα σχολια στο αν το ηθελε ο κωλος της η οχι, η οτι φταιει το ΘΥΜΑ και οχι ο θυτης ειναι απαραδεκτα και παραλογα. Κανενας δε πρεπει να φοβαται να κυκλοφορησει το βραδυ.
Τα είπες πραγματικά εξαιρετικά, συμφωνώ σε όλα στο έπακρο.

Μόνη υποσημείωση, να τονίσω κ για τούς άλλους που διαφωνούσαν μαζί μου, πως κανείς δεν *θα έπρεπε* να φοβάται αλλά η πραγματικότητα όπως έχει δημιουργηθεί είναι πως πρέπει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Να δω τι θα κάνετε εδώ μέσα όταν όλους εμάς που γαμάμε μπορδέλα μας βγάλουν βιαστές;
Θα συνεχίσετε τις ίδιες φεμινιστομαλακίες;
Μερικοί μερικοί εδώ μέσα θα πάρουν το μέρος των φεμινιστριών είμαι σίγουρος.
Και θα αποδειχθεί ότι πολλά προφίλ εδώ μέσα δεν είναι μπουρδελιάρηδες αλλά τρολ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.593
Πόντοι
606
Kατσε,τα μελη του μπου δεν μπορουν να περασουν ουτε πολυτεχνειο? :coffee::confused:
Χα,νομιζεις.Τα μελη του μπου ειναι,οικονομολογοι,μηχανικοι,γιατροι,δικηγοροι,γεωπονοι,προγραμματιστες κλπ χωρις να σπουδασουν ουτε μια ωρα.Αν μπορουν αυτοι με 1-2 πτυχια να σταθουν απεναντι στα λαμπρα μελη,πολυ αμφιβαλλω. :confused: :confused: :confused:
τυπε προσωπικα ειμαι γενετιστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom