ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γυναικα εισαι μωρη καριολα???
τωρα το καταλαβα..
λοιπον..
τραβα μια μαλακια με την χοντροψωλαρα μου & αμα γουσταρεις να χυνεις απο τα αυτια,στειλε pm..
ρε κουλη ακαποτο με το μαυρακι? Ελεος, προσεχε και λιγο!
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γυναικα εισαι μωρη καριολα???
τωρα το καταλαβα..
λοιπον..
τραβα μια μαλακια με την χοντροψωλαρα μου & αμα γουσταρεις να χυνεις απο τα αυτια,στειλε pm..
Γενικά όσοι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν σε διάλογο, κάποια στιγμή - οι καλύτεροι αργότερα, οι χειρότεροι αμέσως - καταλήγουν να αναφέρονται στις προεκτάσεις του σώματος τους. Αναφέρομαι, πάντοτε βέβαια, στη μακρύτερη προέκταση - τη μύτη τους.
ρε κουλη ακαποτο με το μαυρακι? Ελεος, προσεχε και λιγο!
αμα συνεχισει ετσι δεν τον βλεπω να προλαβαινει να σκοτωνεται στη μαχη!στις μαύρες ειδικότητα ο πουράκος......
αααααχααχααχαχαχα
Έχεις απόλυτο δίκιο.Γενικά όσοι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν σε διάλογο, κάποια στιγμή - οι καλύτεροι αργότερα, οι χειρότεροι αμέσως - καταλήγουν να αναφέρονται στις προεκτάσεις του σώματος τους. Αναφέρομαι, πάντοτε βέβαια, στη μακρύτερη προέκταση - τη μύτη τους.
ετσι-ετσι..Γενικά όσοι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν σε διάλογο, κάποια στιγμή - οι καλύτεροι αργότερα, οι χειρότεροι αμέσως - καταλήγουν να αναφέρονται στις προεκτάσεις του σώματος τους. Αναφέρομαι, πάντοτε βέβαια, στη μακρύτερη προέκταση - τη μύτη τους.
το μαυρακι μαλακοφασιστακο ειναι ομηρος & οχι της πιατσας..ρε κουλη ακαποτο με το μαυρακι? Ελεος, προσεχε και λιγο!
εχει απαντηθει το ερωτημα..Παρά το μένος σας, εγώ επιμένω στο ωραίο αυτό θέμα και ξαναγράφω την ερώτηση μου:
Απέναντι στη πανίσχυρη αντιτρομοκρατική, το πανίσχυρο πολιτικό σύστημα και το πανίσχυρο κράτος ... με μία χύτρα. Πιτσιρικαρία. Εντελώς μουρλοί ή ήρωες?
Εντάξει, δεν την ξέρω. Πάρτε εδώ ρε μαλάκες Χατζηχρήστο - δε σταματάω να γελάω ούτε ms λέμε....Pristine απλά έχει ένα υφάκι τελείως για τον πούτσο.Σνομπαρία και τα ρέστα.
ααα καταλαβα!τοχεις καβατζα για να κανεις ανταλλαγη πλυθησμων?το μαυρακι μαλακοφασιστακο ειναι ομηρος & οχι της πιατσας..
χαρτακια μοιραζει ο συντεκνος..σαλτα και γαμησου ρε παλιογαμημενο κατακαθι.
παλιο μπινε της δεκαρας μη σοτ γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις μουνοπανο
καθόλου διαβασμένος στον Froyd (
Ειχανε τελειωσει ρε τα μπρικια στο ικεα, εσυ τι ζορι τραβας?Παρά το μένος σας, εγώ επιμένω στο ωραίο αυτό θέμα και ξαναγράφω την ερώτηση μου:
Απέναντι στη πανίσχυρη αντιτρομοκρατική, το πανίσχυρο πολιτικό σύστημα και το πανίσχυρο κράτος ... με μία χύτρα. Πιτσιρικαρία. Εντελώς μουρλοί ή ήρωες?
χαρτακια μοιραζει ο συντεκνος..
στησου στην ουρα & κατι μπορει να κανω & μ' εσενα..
μονο πες μου,που εισαι & τι κανεις???
εισαι ατριχος???
καυλωσε η σουφρα σου με τις φωτο μου???
μην μπερδευεσαι με τα ι-η-υ-οι-ει..ααα καταλαβα!τοχεις καβατζα για να κανεις ανταλλαγη πλυθησμων?
Καλου κακου προσεχε παντως που υπογραφεις ;)
φιλικα
Freud γαμώτο, τι το γράφετε λατινικά άμα δεν είστε σίγουροι...
αφου λεμε οτι δεν τον τρωει η κυρια..Freud γαμώτο, τι το γράφετε λατινικά άμα δεν είστε σίγουροι...