Τις υπερπτησεις στο αιγαιο τις ανεφερα σαν παραδειγμα γιατι το ακουσαμε και αυτο εδω μεσα.Βλεπω οτι η ταση ισοπεδωσης καθε εθνικης και οχι μονο αξιας δεν στηλιτευεται τοσο οσο καποιος εθνικισμος.Το οτι κυκλοφορουν 1-2 χουντοσκυλα εδω μεσα και εχουν και μουτρα να λενε τις μαλακιες τους και να πετανε μερικες εθνοκορωνες δεν σημαινει οτι αντιπροσωπευουν και τον περισσοτερο λαο...
Εγω?Τι να κανω για το κεντρο της Αθηνας.Τι λυσεις να δωσω?...Αυτο ειναι θεμα πολιτικο.ΑΝ θελουν δεν αφηνουν να ειναι ξεφραγο αμπελι τα συνορα.Και συμφωνεις πιστευω οτι δεν ειναι καθολου ωραιο και ασφαλες να ειναι ετσι το κεντρο της Αθηνας.Και ουτε ειναι ανθρωπινο για τους ιδιους τους μεταναστες να ειναι σε τετοια κατασταση.Αυτα τα χει σκεφτει αραγε κανεις φιλανθρωπος αριστερος?Φυσικα οταν ομως θετει κανεις τετοιο θεμα διαμαρτυριας πανευκολα λιντσαρετε ως ρατσιστης η φασιστας.
Μ' αρέσει που μου μίλησες επί προσωπικού ότι είμαι υπερόπτης κλπ όταν σου έχω απαντήσει (θέλω να πιστεύω με επιχειρήματα) και σε άλλα topics.
1. Τα χουντόσκυλα δεν είναι 1-2 όπως λες, αλλά πολύ περισσότερα από τη στατιστική αναλογία που τους αναλογεί με βάση προηγούμενα εκλογικά αποτελέσματα στην επικράτεια. Άρα πέρα από το cloning (που σαφώς υπάρχει), για κάποιο λόγο έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο site για μαύρη προπαγάνδα. Πέρα από τις βάρδιες δηλ που κάποιοι κάνουν εδώ για τους δικούς τους λόγους, υπάρχει ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης σε current affairs από ένα συγκεκριμένο όμως κοινωνικό μόρφωμα.
2. Είδες που δεν προτείνεις τίποτα? Στο συγκεκριμένο έχω αναφερθεί διεξοδικά (όταν ένα βράδυ με είχε ρωτήσει ο Fidele για τη γνώμη μου στο τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική), οπότε δε μπορώ να λέω τα ίδια - sorry. Aπλά και σύντομα θα σου πω ότι δε σε παίρνει να κάνεις μαλακίες με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί θα σε γαμίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα πρέπει να μην είσαι καφενείο και να αποφασίσεις πως και τι πρέπει να κάνεις. Κάτι που αυτή η αστεία χώρα (όπως για όλα τα σοβαρά προβλήματα όπως και με την Τουρκία), θέλει να βάζει το κεφάλι στο χώμα σα να μην υπάρχει.
Υπάρχει ένας γείτονας πιο μπερδεμένος από μας και μια πύλη εισόδου ανθρώπων από χώρες απολύτως εξαθλιωμένες - καιρός είναι να το πάρουμε απόφαση ότι δε συνορεύουμε με το Benelux.