Επισκέπτης
17 ειναι η βαση και για τις στρατοσχολες νομιζω...γιατι πουλακια μου δεν επιλεγατε ΠΝ και επιλεξατε ΕΛΑΣ?Λεω ΠΝ γιατι ειτε Κρητη,ειτε Αθηνα θα βρισκοσασταν,τι σας χαλαγε?
ρε υπερποντικα δεν εχεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα, αστο καλυτερα μην το παιδευεις!17 ειναι η βαση και για τις στρατοσχολες νομιζω...γιατι πουλακια μου δεν επιλεγατε ΠΝ και επιλεξατε ΕΛΑΣ?Λεω ΠΝ γιατι ειτε Κρητη,ειτε Αθηνα θα βρισκοσασταν,τι σας χαλαγε?
Εγω σχεση με ΜΑΤ και λιτες δεν εχω,ουτε και θελω,με την πραγματικοτητα μια χαρα τα παω.ρε υπερποντικα δεν εχεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα, αστο καλυτερα μην το παιδευεις!
Είτε σε κανά παπόρι17 ειναι η βαση και για τις στρατοσχολες νομιζω...γιατι πουλακια μου δεν επιλεγατε ΠΝ και επιλεξατε ΕΛΑΣ?Λεω ΠΝ γιατι ειτε Κρητη,ειτε Αθηνα θα βρισκοσασταν,τι σας χαλαγε?
Των αξιωματικών είναι γύρω στο 18, αλλά των αστυφυλάκων είναι γύρω στο 13.Οταν καποιος ειναι ικανος να γραψει 17 στις Πανελληνιες εχει και αλλες επιλογες.
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου το πρόβλημα είναι από που θα πρέπει να ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα.. από το κράτος και την αστυνομία ή από το παρακράτος και τους αναρχικούς?
τι τους λες βρε μαλακα???Φιλήμων
τι τους λες βρε μαλακα???
θ' αρχισουν να σε ρωτανε για τον σχεδιαστη..
γιατι συνδιαλεγεσαι με αμοιβαδες???
ΤΕΛΟΣ..
καμια ανοχη..
μονο http://[URL unfurl="true"]www.made-in-china.com/image/2f0j00geCQtGTPBUbrM/Gun-Scorpion-Vz61-Well-R2-WA21326-.jpg[/img[/URL]] στους τελειωμενους..
[/quote]
ένα ΑΚ-47 παρακαλώ.
Τα πιστόλια είναι για έξω.
Τα αυτόματα είναι μη-χρηστικά για οπουδήποτε.
Για κλειστούς χώρους και μέσα στο σπίτι όμως η καλύτερη επιλογή είναι αυτή !!!!
Απλά είναι λίγο δύσκολο να βρει κανείς δίκαννο αδήλωτο.
Προσωπικά ήμουν τυχερός , ο παππούς μου άφησε ένα και μια ... μέγγενη!!!!
Βρήκα μόνος μου και μερικά σιδεροπρίονα , δίσκους και λίμες ...
Τα πιστόλια είναι για έξω.
Τα αυτόματα είναι μη-χρηστικά για οπουδήποτε.
Για κλειστούς χώρους και μέσα στο σπίτι όμως η καλύτερη επιλογή είναι αυτή !!!!
http://[URL unfurl="true"]www.elmatador-game.com/images/Gallery/EM_weapons/26_lupara.jpg[/img[/URL]]
Απλά είναι λίγο δύσκολο να βρει κανείς δίκαννο αδήλωτο.
Προσωπικά ήμουν τυχερός , ο παππούς μου άφησε ένα και μια ... μέγγενη!!!!
Βρήκα μόνος μου και μερικά σιδεροπρίονα , δίσκους και λίμες ...
Με σκάγια νούμερο 1 , στα 5-10 μέτρα με μία , ξαπλώνεις κάτω ολόκληρη παρέα!
Αν είναι αναρχικοί των 50κιλών , βάζεις και ψιλότερα για περισσότερους!
[/quote]
εμενα ο θειός μου απ τη Σπαρτη μου είπε να χρησιμοποιώ μόνο σκάγια για αγριογούρουνα. Οπου και να σε πετύχουν δεν έχεις ελπίδα επιβίωσης.
Πάλι αδιάβαστος είσαι.....
Καλά, έχω ψοφήσει στο γέλιο με τούτο το θρεντ Μπαίνει ο Λαλάκης, λέει τη μαλακία του και τον πάτε κολοφεράντζα εδώ και τρεις μέρες, pleasure και persona. Τι άτομα είστε εσείς;
εμενα ο θειός μου απ τη Σπαρτη μου είπε να χρησιμοποιώ μόνο σκάγια για αγριογούρουνα. Οπου και να σε πετύχουν δεν έχεις ελπίδα επιβίωσης.
κακο σκυλι,ψοφο δεν εχει..χαχαχαχα μαλακα πλε τα ακους?Θα ψαχνουμε ενα ενα απο χαμο τα κοματακια σου απο τα χερια ποδια σου κτλ...
παλι θεωρια???Αν είναι να βάλεις μονόβολα , τότε δεν έχει νόημα η κοντή κάννη.
Τα ρίχνεις και με κανονικό , άκοπο , κυνηγετικό και έχεις μεγαλύτερο βεληνεκές.
Αν βάλεις 9βολα , τότε σαφώς κάθε σκάγι είναι θανατηφόρο.
Αλλά είναι λίγα τα 9.
Ενώ με τα νούμερο 1 , ανάλογα το μήκος του φυσιγγίου , μπορείς να έχεις μέχρι και 50 σκάγια , ίσως όχι θανατηφόρα , αλλά σίγουρα το κάθε ένα προκαλεί σοβαρό τραύμα.
Οπότε οι αντίπαλοι είναι ουτως ή άλλως εκτός μάχης!
Και αυτό είναι που μετράει.
Να τους ξαπλώσεις .
Μπορείς να δοκιμάσεις σε στόχους.
Με τα νούμερο 1 , στα 10 μέτρα έχεις τρελή διασπόρά!!
Έλα ρε τώρα - άστο, εντάξει.παλι θεωρια???
ελα μωρη γαμιολα να μας τα δειξεις στην πραξη..
ποσο λουγκρα εισαι τελικα???
Αν είναι να βάλεις μονόβολα , τότε δεν έχει νόημα η κοντή κάννη.
Τα ρίχνεις και με κανονικό , άκοπο , κυνηγετικό και έχεις μεγαλύτερο βεληνεκές.
Αν βάλεις 9βολα , τότε σαφώς κάθε σκάγι είναι θανατηφόρο.
Αλλά είναι λίγα τα 9.
Ενώ με τα νούμερο 1 , ανάλογα το μήκος του φυσιγγίου , μπορείς να έχεις μέχρι και 50 σκάγια , ίσως όχι θανατηφόρα , αλλά σίγουρα το κάθε ένα προκαλεί σοβαρό τραύμα.
Οπότε οι αντίπαλοι είναι ουτως ή άλλως εκτός μάχης!
Και αυτό είναι που μετράει.
Να τους ξαπλώσεις .
Μπορείς να δοκιμάσεις σε στόχους.
Με τα νούμερο 1 , στα 10 μέτρα έχεις τρελή διασπόρά!!