Επισκέπτης
οι πουστηδες δεν δικαιουνται να εχουν παιδια(ακομη)..Όχι ακριβώς - έχω καταλάβει ότι τα εννοεί αυτά που λέει. Αναρωτιέμαι αν έχει παιδιά, σε τι περιβάλλον μεγαλώνουν όμως.
οι πουστηδες δεν δικαιουνται να εχουν παιδια(ακομη)..Όχι ακριβώς - έχω καταλάβει ότι τα εννοεί αυτά που λέει. Αναρωτιέμαι αν έχει παιδιά, σε τι περιβάλλον μεγαλώνουν όμως.
Όοοοχι. Το δούλεμα θα πέσει στο τέλος όταν θα χουμε πάρει το πρωτάθλημα.
Τώρα που σε βρήκα και το θυμήθηκα, τι θα γίνει με το warning μου? >
Βαρέθηκα το πράσινοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Έτσι εκεί όλα θα πρασινήσουν φέτος! ΠΑΣΟΚΑΡΑ, Πανάθα, Βγενό!
Τώρα που σε βρήκα και το θυμήθηκα, τι θα γίνει με το warning μου? >
Βαρέθηκα το πράσινοοοοοοοοοοοοοοοοοο
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Έτσι εκεί όλα θα πρασινήσουν φέτος! ΠΑΣΟΚΑΡΑ, Πανάθα, Βγενό!
Και στο Ικα και στον ΟΣΕ
λαλακη τα ρουφας ή τα φτυνεις???Ξέχασα!
Γενικο συμπερασμα και γενικως ορθο συμπερασμα.ο λάκης είναι ένας καλοβολεμένος ακροδεξιός που με τις άκρες του πατέρα του έχει λύσει όλα του τα προβλήματα και το παίζει μάγκας.
Ωπα,δεν καταλαβα...εσυ δλδ.,ξερεις τον Λαλακη εξ οψεως και τα λες αυτα?Πιθανώς εάν τον πετύχεις στο δρόμο μόνο του με το τριτούρμπο εργαλείο του να τον δεις και να βάλεις τα γέλια......
Να'σαι καλα ρε παιδι,γελασαμε κι αποψε...με τις μαλακιες που ποσταρεις.Μπροστά μου στον δρόμο , δεν γελάει κανείς , ούτε με κοροιδεύει , γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να τον στείλω στο ΚΑΤ ή στο Ασκληπιείο της Βούλας (ανάλογα που θα με πετύχει) . Το μόνο θετικό είναι ότι αν έχει μαζί του γυναίκα , αυτή θα το ευχαριστηθεί , γιατί θα νοιώσει για πρώτη φορά τι σημαίνει να τρώει αληθινό πούτσο στον κώλο ........
boobie, μαλακία το νέο avatar. Too busy to fuck έπρεπε να λέει άλλωστε. ;)
Εσύ τι εισαι τελικά;
Το amg το πήρες δουλεύοντας σερβιτόρος;
Στο εξωτερικό πήγες να πάρεις πτυχίο ψήνοντας fish&chips ;
Γιατί συνήθως όσοι σπουδάζουν έξω είναι κάτι λελέδες του Ψυχικού , που πάνε με τα λεφτά του μπαμπά να αγοράσουν πτυχίο και γυρνάνε κάθε 3 και λίγο φορτωμένοι με ... ralph lauren & tiberland από τα ... duty free .....
Μπροστά μου στον δρόμο , δεν γελάει κανείς , ούτε με κοροιδεύει , γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να τον στείλω στο ΚΑΤ ή στο Ασκληπιείο της Βούλας (ανάλογα που θα με πετύχει) . Το μόνο θετικό είναι ότι αν έχει μαζί του γυναίκα , αυτή θα το ευχαριστηθεί , γιατί θα νοιώσει για πρώτη φορά τι σημαίνει να τρώει αληθινό πούτσο στον κώλο ........
Γενικο συμπερασμα και γενικως ορθο συμπερασμα.Ωπα,δεν καταλαβα...εσυ δλδ.,ξερεις τον Λαλακη εξ οψεως και τα λες αυτα?
Καταλαβαίνω ότι τα πήρες επί προσωπικού, αλλά δίνεις αξία σε κάτι που χρειάζεται περιφρόνηση μια και είναι ανίατη περίπτωση. Άλλο ημι-ακροδεξιός τύπου Καρατζαφέρης κι άλλο Λάκης που είναι μια κατηγορία μόνος του.αρχιδούλη.
Υ.Γ. 1
στο δρόμο άμα σε πετύχω και αρχίσεις τις μαγκιές, όπως έχω πει και στον πλε καθαρίζω αλλιώς. Μια κι όξω στο δόξα πατρί.
Υ.Γ 2
αει γαμήσου τώρα.
μολις γυρισε απο gangbang με πακιστανους & του εχουν κανει την σουφρα ταλαρα..αει γαμήσου τώρα.
ο ριμπερι κανει απλα ενα μπου στο ελαφακι..έχω λαμπρά παραδείγματα της κάστας του.... Μεγάλωσα ανάμεσά τους...
κλασομπανιέρες χέστρες. Με ένα "τσου ρε λάκη" βάνουν τα κλάματα.
Καταλαβαίνω ότι τα πήρες επί προσωπικού, αλλά δίνεις αξία σε κάτι που χρειάζεται περιφρόνηση μια και είναι ανίατη περίπτωση. Άλλο ημι-ακροδεξιός τύπου Καρατζαφέρης κι άλλο Λάκης που είναι μια κατηγορία μόνος του.
ο ριμπερι κανει απλα ενα μπου στο ελαφακι..
εσυ θα πεις 3 λεξεις στον λαλακη???
σιγα ρε..
σε πολυ εκτιμηση τον εχεις τελικα..
Το διαμερισμα εφυγε επιπλωμενο προκειμενου ο Λαλακης να αποκτησει PhD στις βιζιτες...Καλα,αυτο αμα θεμε το πιστευουμε δλδ.
Αν λεω,αν εισαι αυτος ο λουλης,ΛΑΛΑΚΗ μαλλον για πουτσο ψαχνεις στο bourdela.tv...για αυτο εισαι και τοσο προκλητικα μαλακας...υπαρχουν και δονητες ξερεις...δεν κληρονομησες κανενα μαζι με το διαμερισμα?