Νέα

ΦΟΙΤΗΤΕΣ οι συλληφθέντες τρομοκράτες!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bixlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
πες μας τώρα τι σχέδιο έχετε που ο Παπαντρέας θα βάλει στην κυβέρνηση την αριστερά...

ο Παπαντρεας δε θα βάλει την αριστερά στην κυβέρνηση ρε περσονα. Δεν εχει καμία σχέση με την αριστερά το πασοκ. Ενα τσούρμο λαμογιαριδων ειναι που κατακλέβει και βοηθάνε ο ενας τον αλλο. Ο παπαντρεου ειναι γιεσμαν των αμερικανων δικο τους παιδι, με εντολες κατ ευθειαν απο το σορο και το μπρεζινσκι. Μη ζειτε σε αν κοσμο ονειρων και μεσα σε ροζ τσιχλοφουσκες ρε γαμωτο, ενηληκες ανθρωποι ειστε, δε μπορειτε να καταλαβετε τι γινετε μπροστα στα ματια σας?
Οσο για το σχεδιο μας που ρωτησες, θα συνεχισουμε την εθνικιστικη μας δραση στο δρομο, στις πλατειες για αυτα που κρίνουμε οτι ειναι υπερ ολων των Ελλήνων.
 

Επισκέπτης
θα συνεχισουμε την εθνικιστικη μας δραση στο δρομο, στις πλατειες για αυτα που κρίνουμε οτι ειναι υπερ ολων των Ελλήνων.
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πουστροφασιστακο αει γαμησου με κανα μαυρο ψωλαρα..
δεν γαμαμε πουστρακια..
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
που ο Παπαντρέας θα βάλει στην κυβέρνηση την αριστερά...

Και γιατί να την βάλει στην κυβέρνηση την "αριστερά" Ο Γιωργάκης, για να του κάνει τη ζωή ποδήλατο; Είπαμε πως είναι λίγο "λειψός" αλλά όχι και τόσο!
Άμα δεν πιάσει αυτοδυναμία με την πρώτη ξαναπάει δεύτερη φορά οπότε με το νόμο Παυλόπουλου την πιάνει και με 38,5%
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
όχι ίσιε οι προφυλακίσεις ΔΕΝ έγιναν με πολιτικό περιεχόμενο........

Χου ρε τα χετε καταλύσει όλα καριόληδες άχρηστοι.....Φαντάσου να μην τους παρακολουθούσαν και μήνες........
Αμα πέρναγες απ όξω βουρ στο μεταγωγών...
Αει σιχτίρ σας σιχάθηκε η ψυχή μου ρε πουσταράδες....

«Δείχνουν» τους καταζητούμενους
[size=14pt]Δεν ταυτοποιούνται με τα ευρήματα της γιάφκας τα αποτυπώματα των «4» συλληφθέντων[/size]

Δεν ταυτοποιούνται τελικώς τα αποτυπώματα των τεσσάρων συλληφθέντων για τη γιάφκα του Χαλανδρίου με τα αποτυπώματα στα ευρήματα της οικίας.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις, πάντως, έδειξαν ότι χρησιμοποιήθηκαν όμοια υλικά και ίδιες τεχνικές συναρμολόγησης στις επιθέσεις στην οικία του πρώην υφυπουργού Π. Χηνοφώτη και στο γραφείο της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Λούκας Κατσέλη.

Σύμφωνα με το Βήμα, τα αποτυπώματα ταυτοποιούνται με ορισμένους από τους έξι καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Στην αναφορά των διωκτικών αρχών σημειώνεται για τη χύτρα που βρέθηκε στην ντουλάπα της κατοικίας στο Χαλάνδρι ότι το σκεύος και το καπάκι ήταν συγκολλημένα με ανθεκτική κόλλα, που καθιστούσε αδύνατη τη διάνοιξή της, ενώ στο εσωτερικό της υπήρχαν εννέα κιλά πυρίτιδας.

Στις απολογίες τους οι τέσσερις συλληφθέντες -τρεις εκ των οποίων προφυλακίστηκαν- αρνούνται τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, υποστηρίζοντας ότι αγνοούσαν ακόμα και την ύπαρξή της.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Και γιατί να την βάλει στην κυβέρνηση την "αριστερά" Ο Γιωργάκης, για να του κάνει τη ζωή ποδήλατο; Είπαμε πως είναι λίγο "λειψός" αλλά όχι και τόσο!
Άμα δεν πιάσει αυτοδυναμία με την πρώτη ξαναπάει δεύτερη φορά οπότε με το νόμο Παυλόπουλου την πιάνει και με 38,5%

δεν τον παίρνει να κάνει ξανά εκλογές. θα γυρίσει εναντίον του και ο λαός θα τον γράψει στ αρχίδια του. Δεν υπάρχουν λεφτά για πολιτικά περίπτερα και φέιγ βολάν.
 
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πουστροφασιστακο αει γαμησου με κανα μαυρο ψωλαρα..
δεν γαμαμε πουστρακια..

ναι οτι πεις, μπες να βαλεις καμια τσοντα και μην ασχολεισαι με πραματα που δεν ειναι για σενα.
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96

Υλικά που μπορούν να βρεθούν εύκολα στην αγορά και αυτοσχέδια πυρίτιδα που πρέπει να φτιάχνεται από το χημικό της οργάνωσης χρησιμοποιούταν από τα μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Το περίεργο όμως είναι ότι ούτε στη χύτρα ούτε στο τάπερ που αποτελούσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό του Χαλανδρίου δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα κανενός εκ των προφυλακισθέντων νεαρών.

Αντίθετα, από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τα μοναδικά «ύποπτα» αποτυπώματα που βρέθηκαν εντοπίζονται σε κινητά αντικείμενα, όπως σακούλες και φύλλο εφημερίδας, κι ανήκουν σε τρεις από τους συνολικά έξι καταζητούμενους. Ο ένας από αυτούς είχε προσαχθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που είχε γίνει στα γραφεία του υπουργείου Πολιτισμού, μετά την επίθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε διμοιρία των ΜΑΤ, όπου τραυματίστηκε ο Διαμαντής Μαντζούνης.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την έκθεση που έχει συνταχθεί από το τμήμα Εξερευνήσεων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας, ένα δακτυλικό αποτύπωμα που ανήκει σε ένα από τα δυο καταζητούμενα αδέρφια βρέθηκε σε πλαστική σακούλα, δύο αποτυπώματα του επίσης καταζητούμενου νεαρού αλλοδαπού βρέθηκαν σε φύλλο εφημερίδας και σακούλα, ενώ το τρίτο αποτύπωμα ανήκει σε 18χρονη καταζητούμενη και βρέθηκε στην εξωτερική επιφάνεια πλαστικής σακούλας.

Ωστόσο, χαρακτηριστική είναι η απάντηση των εργαστηρίων σε ερώτηση όπως φαίνεται των ανακριτικών αρχών για τα ευρήματα αποτυπωμάτων στον εκρηκτικό μηχανισμό. Αναφέρεται συγκεκριμένα: «Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής, σας γνωρίζουμε ότι κατά την εξερεύνηση που έγινε στον αναφερόμενο σε αυτή μηχανισμό, αποτυπώματα κατάλληλα για παραβολή δεν βρέθηκαν».

Οπως προκύπτει επίσης από τις εργαστηριακές εξετάσεις του μηχανισμού που βρέθηκε στη γιάφκα της οδού 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι και τουςς μηχανισμούς που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις κατά του υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη (11/7/2009), στο υπουργείο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (2/9/2009) και στο σπίτι της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκας Κατσέλη (23/9/2009), χρησιμοποιήθηκαν επιτραπέζια ρολόγια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ΙΚΕΑ και μπαταρίες που αγοράζεις από οποιοδήποτε περίπτερο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά των πυροτεχνουργών της αστυνομίας προς την Αντιτρομοκρατική για την εξέταση που έκαναν στη 10λιτρη χύτρα που βρέθηκε στη γιάφκα, από την οποία προεξείχε στο σημείο επαφής του σώματος και του σκεπάσματος ένα διπολικό καλώδιο μήκους 15 εκατοστών. Καπάκι και σώμα, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κολλημένα με κόλλα που χρησιμοποιείται για συγκόλληση μαρμάρων, έτσι ώστε να είναι αδύνατη η διάνοιξή της. Στο εσωτερικό, αφού αφαιρέθηκε η βαλβίδα του σκεπάσματος, βρέθηκαν εννιά κιλά σε μορφή πούδρας «υλικού το οποίο παραπέμπει σε πυρίτιδα». Εικάζεται ότι στα καλώδια θα συνδεόταν ο μηχανισμός που υπήρχε μέσα στο τάπερ και η βόμβα η οποία θα δημιουργούταν θα προκαλούσε ισχυρή έκρηξη.


«Ηταν ένα καθαρά φοιτητικό σπίτι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μυρτώ Παντέλογλου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με όρους μετά την απολογία της, περιγράφει στην ανακρίτρια λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Μανόλη Γιόσπα. Υποστηρίζει ότι δεν είχε προσωπικές επαφές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του Χαλανδρίου Χαρίλαο Χατζημιχελάκη, καθώς τον έβλεπε πάντα μέσω του Γιόσπα.

Σχετικά με τη «γιάφκα», τη χαρακτηρίζει «ένα καθαρά φοιτητικό σπίτι», μια και κάθε φορά που το επισκεπτόταν υπήρχε πολύς κόσμος μέσα και είχαν ανοιχτά τα παράθυρα, γιατί καπνίζανε. Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Γιόσπα ότι δεν είχε κλειδιά του σπιτιού του ξαδέρφου του. «Η μόνη μου σχέση με την υπόθεση είναι ο συναισθηματικός, ερωτικός δεσμός με τον Μάνο.

- Ανακρίτρια: Αυτό το χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του Μάνου πώς ήταν;
- Μυρτώ: Απότομος δεν ήταν ποτέ. Με έπαιρνε 1-2 φορές την ημέρα απαραίτητα. Μου είχε συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οι μόνες φορές που δεν ήταν τόσο εκδηλωτικός και τρυφερός ήταν στην αρχή της σχέσης μας, διότι ήταν φοβισμένος από τα έντονα συναισθήματα που ένιωθε για πρώτη φορά.

Ο Μανόλης Γιόσπας ανέφερε κι αυτός με τη σειρά του λεπτομέρειες σχετικά με τη γνωριμία του και τη σχέση του με τη Μυρτώ, την οποία χαρακτηρίζει αρκετά στενή κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ κλειδιά του σπιτιού του ξαδέρφου του, ενώ όσες φορές το επισκεπτόταν, ποτέ δεν υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι ύποπτο στις συζητήσεις των παρευρισκομένων που να αφορά σε εκρηκτικούς μηχανισμούς ή σύσταση τρομοκρατικών οργανώσεων. Παραδέχτηκε ότι ο Μασούρας με τον Χατζημιχελάκη γνωρίστηκαν μέσω αυτού, αγνοούσε όμως ότι ο πρώτος είχε τα κλειδιά του σπιτιού του δεύτερου.


Δήλωσαν άγνοια για τους  εκρηκτικούς μηχανισμούς

Πλήρη άρνηση των κατηγοριών που τους βαρύνουν εξέφρασαν στην ανακρίτρια οι Παναγιώτης Μασούρας και Χαρίλαος Χατζημιχελάκης. Ο πρώτος υποστήριξε ότι τα 3.800 ευρώ που βρήκε η αστυνομία κρυμμένα σπίτι του τα φύλαγε προκειμένου να αγοράσει μηχανή και του τα είχαν δώσει οι γονείς του, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε εκτοξευτήρα για τη ρίψη φωτοβολίδων, τον οποίο χρησιμοποιούσε το Πάσχα.

Από την πλευρά του, ο Χαρίλαος Χατζημιχελάκης δήλωσε πλήρη άγνοια για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε σπίτι του, ενώ όπως είπε δεν θα τον αναγνώριζε και ως τέτοιο, μια και δεν έχει γνώσεις γι’ αυτούς τους μηχανισμούς.

Χατζημιχελάκης: «Επαναλαμβάνω ότι ουδεμία σχέση έχω με οποιαδήποτε οργάνωση, όπως κι αν αυτή ονομάζεται, και ουδεμία σχέση έχω με βίαιες ενέργειες και πράξεις, τις οποίες αποκηρύσσω και καταδικάζω απ’ όποιον κι αν προέρχονται και εναντίον οποιουδήποτε και να στρέφονται».

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ
 

Επισκέπτης
στον ταφο σου..
ξαναελα σε λιγο με τους κλωνους σου..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=39510.0;attach=214100;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=250&action=dlattach;topic=46455.0;attach=214102;image[/img[/URL]]
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
yrret.

επειδή η ζωή σας είναι καταστραμμένη δε χρειάζεται να καταστρέφετε και τη ζωή άλλων πιτσιρικάδων.

το κατάλαβες;

αει σικτίρ τώρα....
Προφυλάκιση χωρίς ταυτοποιημένα αποτυπώματα και χωρίς στοιχεία κρείττωνος σημασίας.

Οπως στη χούντα....
Ησουνα κομμουνιστής άμα πήγαινες σε σπίτι κομμουνιστή.

Γαμώ τα κατακάθια της κοινωνίας γαμώ. Ακούς πλέ;
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
στον ταφο σου..
ξαναελα σε λιγο με τους κλωνους σου..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=39510.0;attach=214100;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=46455.0;attach=214102;image[/img[/URL]]
[/quote]

ΙΠΤΑΜΕΝΕ, ΠΗΡΕς ΤΟ Π.Μ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΕ Π.Μ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ "ΣΚΛΗΡΟΥΣ". επισης εαν εχεις κανενα συριζαιο γνωστο πες του να ψηφισει τσιπρα για να τον ξεφτιλιζουμε στη βουλη.
 

Επισκέπτης
Γαμώ τα κατακάθια της κοινωνίας γαμώ. Ακούς πλέ;
τελειωμενες αμοιβαδες..
δεν τρεχει καστανο..
οσονουπω θ' αρχισουν παλι την κλαψομουνιαση για την περιουσια των νοικοκυραιων..
[move][size=20pt]no justice-no peace-fuck the police & τα χρυσα αυγα[/size][/move]
τα ομορφα μαγαζια,ομορφα καιγονται..
 

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Μηνύματα
14.588
Like
0
Πόντοι
166
yrret.

επειδή η ζωή σας είναι καταστραμμένη δε χρειάζεται να καταστρέφετε και τη ζωή άλλων πιτσιρικάδων.

το κατάλαβες;

αει σικτίρ τώρα....
Προφυλάκιση χωρίς ταυτοποιημένα αποτυπώματα και χωρίς στοιχεία κρείττωνος σημασίας.

Οπως στη χούντα....
Ησουνα κομμουνιστής άμα πήγαινες σε σπίτι κομμουνιστή.

Γαμώ τα κατακάθια της κοινωνίας γαμώ. Ακούς πλέ;
Ρε μαλάκα απορώ ώρες ώρες. Νοήμονες άνθρωποι χαλάτε τζαμπα το μανικιούρ σας στα πληκτρολόγια, μπας και συνετίσετε τα ζώα. Τα σκατά θα επιπλέουν πάντα, δεν αλλάζει ο νόμος της βαρύτητας
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
ΙΠΤΑΜΕΝΕ, ΠΗΡΕς ΤΟ Π.Μ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΕ Π.Μ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ "ΣΚΛΗΡΟΥΣ". επισης εαν εχεις κανενα συριζαιο γνωστο πες του να ψηφισει τσιπρα για να τον ξεφτιλιζουμε στη βουλη.

ουστ ρε καθιζήματα της κοινωνίας.
φασίστα καταντάτε έναν νορμάλ άνθρωπο.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
τελειωμενες αμοιβαδες..
δεν τρεχει καστανο..
οσονουπω θ' αρχισουν παλι την κλαψομουνιαση για την περιουσια των νοικοκυραιων..
[move][size=20pt]no justice-no peace-fuck the police & τα χρυσα αυγα[/size][/move]
τα ομορφα μαγαζια,ομορφα καιγονται..

γαμώ τα σπίτια τους ρε.
δε μ ενδιαφέρει τι πιστεύεις. Αρκεί να μην την πληρώνουν αθώοι.....
Αει σιχτίρ πούτσα και φωτιά μόνο καταλαβαίνουν τα καθιζήματα γαμώ την κοινωνία που τους πέταγε γαμώ.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ρε μαλάκα απορώ ώρες ώρες. Νοήμονες άνθρωποι χαλάτε τζαμπα το μανικιούρ σας στα πληκτρολόγια, μπας και συνετίσετε τα ζώα. Τα σκατά θα επιπλέουν πάντα, δεν αλλάζει ο νόμος της βαρύτητας

ρε μαλάκα μη με τρελλαίνεις και συ.....

ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ....
Οι σφαίρες εξοστρακίζονται οι εν ψυχρώ δολοφόνοι αθωώνονται και πιτσιρικάδες προφυλακίζονται επειδή σουλατσάρουν σε ένα γαμώσπιτο. Ούτε τους τύπους δεν κρατάνε πλέον τα μουνιά.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom