Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
190
Like
12.210
Πόντοι
34.267
Σας καλωσορίζουμε στην πτήση .... της Lufthansa με προορισμό την Φρανκφούρτη. Ο καιρός αναμένεται αίθριος. Απολαύστε την πτήση μας που θα σας μεταφέρει στον ερωτικό παράδεισο OASE. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε και σας ευχόμαστε καλά γαμήσια στο Ναό!!! Ρίξτε κάνα δυό και για μας. Καλά βόλια!!!!!
Ήδη ακούω τους κινητήρες σε πλήρη ισχύ!!! Ονειρεύομαι πως μαδάω κίτρινη μαργαριτούλα... :2funny: :2funny: :2funny: 
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ήδη ακούω τους κινητήρες σε πλήρη ισχύ!!! Ονειρεύομαι πως μαδάω κίτρινη μαργαριτούλα... :2funny: :2funny: :2funny:

Επαναλαμβάνω: ".....Γερμανίδες {και άλλες} πουτάνες, στα κρεββάτια σας!"

Καμμία και σήμερα!

Χθες μου είπαν ότι έχω γλυκό σε γεύση σπέρμα. Θα κάνω δημοσκόπηση στα ξένα και θα σας ενημερώσω αρμοδίως! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Μηνύματα
17.450
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επαναλαμβάνω: ".....Γερμανίδες {και άλλες} πουτάνες, στα κρεββάτια σας!"

Καμμία και σήμερα!

Χθες μου είπαν ότι έχω γλυκό σε γεύση σπέρμα. Θα κάνω δημοσκόπηση στα ξένα και θα σας ενημερώσω αρμοδίως! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ναι, αν στο πουν και οι αλλες, οταν γυρισεις θα το κανουμε, γλυκο του κουταλιου !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
έλα αγιάνα περιμένουμε τα νέα σου
είμαι σίγουρος ότι έλιωσες  :pipa3: :pipa3: :pipa3:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
έλα αγιάνα περιμένουμε τα νέα σου
είμαι σίγουρος ότι έλιωσες  :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Από την επίσκεψη στο OASE..............

Μεγαλύτερο σε έκταση από το Mainhattan (δείτε την αναταπόκρισή μου στο σχετικό νήμα μέσα στην ενότητα της Γερμανίας), με ίδιες εγκαταστάσεις από άποψη υπηρεσιών. Κάποιες φορές τα δωμάτια δεν καθαρίζονται άμεσα μετά το τέλος της συνεύρεσης, οπότε υπάρχει περίπτωση να  :fuck2: εκεί που  :cum: ο άλλος.

Η πρόσβαση γίνεται μέσω του μετρό της πόλης, όπου ο επισκέπτης αποβιβάζεται από τον συρμό στο σταθμό Friedrichsdorf. Κατεβαίνουμε τις σκάλες και κατεθυνόμαστε δεξιά -έχοντας πίσω μας το τέλος των γραμμών- για να περάσουμε υπόγεια κάτω από τις γραμμές του τραίνου. Βγαίνουμε στο parking των ταξί, όπου επιλέγουμε κάποιο ταξί (μερικά έχουν και διαφήμιση του μαγαζιού στις πόρτες). Λέμε στον οδηγό τον προορισμό μας και προσέχουμε να έχει ενεργοποιήσει το ταξίμετρο, με την αναχώρησή μας από το σταθμό του τραίνου. Κόστος μετάβασης εκεί, περίπου 9 -και κάτι- ευρώ.

Τα πάντα εκεί ως προς τις εγκαταστάσεις, είναι σε μεγαλύτερες δόσεις από το Mainhattan, αλλά η μεγάλη Ρουμάνικη σχολή της ξεπέτας (η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 60% των κοριτσιών εκεί μέσα) έκανε και πάλι το θαύμα της ως προς την ποιότητα των ηπηρεσιών προς τον πελάτη που θέλει να περάσει κάποιες χαλαρές ώρες και να απαλλαγεί από μερικά γραμμάρια σπέρμα.

Κυκλοφορούν 4-5 απίστευτα τεμάχια, που μόνο σε ταινίες υψηλών προδιαγραφών μπορείς να βρείς.

Επέλεξα:

Αμάλια: Αρμενοιταλικός ποτσομεζές (Ρουμάνα ίσως?) 20 ετών. Ξεκινάει γρήγορα, με σκοπό να σε πουσάρει για άμεσο τέλος, αλλά αν την καθοδηγήσεις σωστά, θα κάνει αυτό που πρέπει για να ικανοποιηθείς με τον τρόπο που αρμόζει.

Στέφι: Ρώσικο απίστευτο -προσωπική άποψη- μωρό 24 ετών, με απαλό δέρμα, και υπέροχα εκφραστικά πράσινα μάτια. Αν βρισκόταν στην Ελλάδα, θα μάζευε το χαρτί με ρυθμό 250 ευρώ την ώρα. Δεκτική σε όλα, είναι πρόθυμη να κάνει ότι χρειαστεί για να φύγεις από τη συνεδρία με το χαμόγελο στο στόμα.

Τζάμιλι: Αισθησιακή Κουβανέζικη μουλάτα 28 ετών. Γλυκειά στο πρόσωπο, όχι ο σούπερ μούναρος, αλλά με όμορφο σώμα και απίστευτα απαλό δέρμα. Όλα είναι φυσικά σ'αυτήν. Ακόμη και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει και θα επενδύσει το χρόνο της επάνω σου, με σκοπό να αποτραβηχθείτε κάπου απόμερα για να λάβει χώρα η ένωση των κορμιών. Επικοινωνιακή στο τρόπο προσέγγισης, αλλά και ευγενική σε περίπτωση που θα αρνηθείς την παρέα της. Δεν αγωνιά να έχει τα περισσότερα ραντεβού. Ίσως γιατί ξέρει, ότι σημαντικότερη είναι η ποιότητα έναντι της ποσότητας. Δεν αποζητεί επίμονα να κολλήσει κοντά σου. Το πραγματοποιεί με χάρη και ευγένεια, που προσδίδει μία αίγλη στην προσπάθειά της για το καθημερινό μεροκάματο του πούτσου. Ίσως φταίει το ότι προέρχεται από μία χώρα με κουλτούρα και αρχές. Με απίστευτα γλυκό τρόπο, θα βρεθείς αιχμαλωτισμένος στα χέρια της σαν να είναι το κάρμα που περίμενες για καιρό. Μυρωδάτη και απαλή στους τρόπους της. Προσπαθεί με αρχοντιά να σε κερδίσει με την αυτοπεποίθηση του εξωτικού, του άγνωστου, που αναζητεί ο κάθε ταξιδευτής να ανακαλύψει. Το ταξίδι είναι πάντα αυτό που μετράει..... Ο προορισμός απλά είναι ένας ακόμη σταθμός.
 

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Μηνύματα
107
Like
0
Πόντοι
1
ωραιες περιγραφες [agiana] μπραβο σου το εχεις το θεμα :2funny: :2funny: :2funny:
 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
190
Like
12.210
Πόντοι
34.267
Κατεβαίνουμε απ'το ταξί και περπατώντας προς την κεντρική είσοδο η προσμονή για τον "άγνωστο" κόσμο της ανδρικής απόλαυσης μας έχει συνεπάρει, χάνοντας έτσι τις οδηγίες της ρεσεψιονίστ. Κλειδάκι, βραχιολάκι, πετσετοειδή και βουρ για γδύσιμο στ'αποδυτήρια και ντουζ...Πρώτη "γνωριμία" με το παλαμάριον του Αγιανού..μετά κατάλαβα γιατί τα μωρά που επέλεξε του έδωσαν bonus time! Και το ήμισυ να άφηνε πίσω στας Αθήνας, πάλι θα ήτο αρκετός!
Σουλάτσο για επόπτευση και γνωριμία του χώρου μετ'εμποδίων. Διόδια κανονικά με μπάρα και stop από τις γκόμενες που μυρίστηκαν φρέσκο αίμα...το κίνημα Δεν πληρώνω-Δεν πληρώνω έφερε αποτέλεσμα, μα και σε μερικές την υποψία ότι είμαστε αδελφές ψυχές!  
Όντως τεράστιος χώρος με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στο υπαίθριο τμήμα με το γκαζόν, πισίνα, ξαπλώστρες, σκηνές που έπεφταν δυνατά γαμήσια, ένα υπερώο όπου γαμούσαν οι "αυτοκράτορες" σε κοινή θέα από τους πληβίους, ντιβάνια με τεντούλα από πάνω για υπαίθρια γαμήσια με προστασία από τις κουτσουλιές των πτηνών και ένα υπαίθριο μπαράκι και πιό δίπλα ο μπουφές της μάσας και τα τραπεζάκια.
Το πρόγραμμα ήταν για αρχίδια κι όχι αρχίδια πρόγραμμα! Για αρχή τα μουλίασαμε (πισίνα), στη συνέχεια τα λιάσαμε (ξαπλώστρες) και μετά τα αναζωογονήσαμε (σάουνα-χαμάμ-τζακούζι).
Λίγο φαγάκι για στανιάρισμα και φύγαμε για τα πουτσοσνάκς!
Εκκίνηση με λολιτάκι εκ Ρουμανίας, 22 Μαίων. Το γκομενάκι που κοζάρεις στη παραλία και σε εξιτάρει αυτό το low profile μέχρι να σε κάνει ν'αλλάξεις χωρίστρα! Κορμάκι ψηλό, δέρμα λευκό βελουτέ, κωλάκι γλυφιντζούρι, βυζάκια για bonus game, προσωπάκι μυστήριο (εδώ είμαστε..) και μαλάκι φυσικό καστανοκόκκινο μακρύ μπουκλέ. Μπουκιά και πας άκλαφτος! Μπήκα, αγκάλιασα την πλαστική κούκλα που δεν αντιδρούσε κι όταν μού'πιασε τον πούτσο νόμισα ότι ήμουν με ένα εξωγήινο πλάσμα. Βγαίνοντας απ'το δωμάτιο, τις είχα κάποιες τύψεις.. Ήταν όμως το πρώτο του ταξιδιού και το δικαιολόγησα.
Στις περαντζάδες μου με τον Αγιανό, με σταματουσαν οι εταίρες σε τακτά διαστήματα και με ρωτούσαν αν είμαι Ιταλός! Τρισμέγιστε cavalliere!!!
Το μεγάλο show ήταν στο χώρο του cinema όπου πήγαμε να πάρουμε μάτι και μας την έπεσαν οι...ακρίδες.. Το menu περιελάμβανε cinepipa :pipa2: και για τους μερακλήδες live sex Α'Προβολής!! :fuck1:
Ξεγλυστρούσαμε σα χέλια από τα νύχια των κορασίδων που μας κυνηγούσαν σα δυό...ιπτάμενα 50ευρα!!!!
Η δεύτερη επιλογή μου είχε το προσωνύμιο Gloria. Κ(λ)ασάτη γκόμενα, σοβαρή χωρίς papitchulo και άλλα συναφή. Τυλιγμένο το κρμί της με δίχτυ για μαγιάτικο, μελαχροινή Αρμένισσα, όπου μου κατέρριψε παταγωδώς την 6η αίσθηση για το ταπεραμέντο της. Μεγάλη ήττα! Κάτι αντίστοιχο αποκλείεται να μου έτυχε τα τελευταία 20 χρόνια γιατί θα το θυμώμουν!
Τσάμπα πήγαν τα doctora και οι διατρηβές μου.. :S
Εκλεισε η πόρτα και ταυτόχρονα έκλεισαν οι όποιες ελπίδες μου για μιά επιτυχή συνεδρία. Μάταια που τραγουδά και το Πεγκουλίνι, προσπάθησα να αλλάξω το διαφαινόμενο πατατράκ. Αυτή δεν ήταν Gloria...η δόξα δράμας ήταν. Έιχε και την προσδοκία να της πω ότι πέρασα όμορφα μαζί της. Μόλις άνοιξε η πόρτα και φύγαμε, εγώ λυτρωμένος κι αυτή πλουσιώτερη κατα 50 (μόνον)€, αντιλαμβανόμουν ότι η ξεπέτα είναι εκεί μέσα το πολυπληθυσμικό αγαπημένο τους σπορ! Το θράσσος της περίσσιο όταν αποφάσισε να θρονιαστεί ακριβώς μπροστά από τον καναπέ που αναπαύαμε τα ταλαίπωρα καβλιά μας οι 4 πατριώτες! (Τους άλλους δύο τους γνωρίσαμε μέσα στο club). Έτσι να τη βλέπω ο μαλάκας και να μeτανιώνω που δεν της έδωσα τα extra 50άρια που ζητούσε κατά τη διάρκεια του friki-friki!!! :jerking:
Για τη συνέχεια της βραδιάς (πλέον) απέκλεισα οποιαδήποτε εχθροπραξία υπό το φόβο της ξεπέτας και εκεί, ω του θαύματος έδρασε ως γνήσιος 3αδικός καταλύτης ο συμπαίχτης μου. Έπιασε στο μπίρι-μπίρι μιά Βουλγάρα, που με γλυκοκοίταζε ματαιόδοξα μήπως μου αλλάξει το αρνητικό μου ύφος και με κεκτημένη γαμοταχύτητα από τα πετυχημένα ξεσκίσματα που βίωσε τις προηγούμενες ώρες, της μπόλιασε το μυαλό με την συνταγή της σεξουπηρέτριας που αναμένει να υποταχθεί στις ατίθασες διαθέσεις του θυμωμένου πούτσου μου! Τι Στρος Καν και μαλακίες... Χρειάστηκαν περί τα 30' για να συναινέσω στην μετάβασή μας στα γαμοδώματα.
Η Μελίσσα έβγαλε σισά-σιγά το κεντρί της και με τα παθιάρικα γλωσσόφιλά της, πέτυχε την ανατροπή του μέχρι πρότινος σκηνικού. Γαμηθήκαμε τρελά, παθιάρικα, βίαια, ερωτικά και περάσαμε κάτι παραπάνω από μισή ώρα κάβλας. Ήταν η μόνη που δε με έκανε να νιώθω κινούμενο 50άρικο! Όμορφο κορμί, φατσούλα συμπαθητική αλλά συμμετοχή για Oscar. Μπράβο Αγιανέ ντοπαριστή!!! Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες......
Η αναχώρηση, μου δημιουργούσε ποικίλες σκέψεις και συναισθήματα. Με απόλυτη προτεραιότητα ταξινόμησα τις εντυπώσεις μου.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΙΛΟΣ.  ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ" ΕΛΛΗΝΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΡΟΥΜΑΝΟΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ+. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ FREE ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΛΊΓΟ FREE ΜΠΥΡΑ ΑΛΑ MAINHATTAN?
Μετά κι από αυτή την εμπειρία ανοίγονται νεοι σεξορίζοντες :rockon:    
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μετά τη διατριβή που έκανα θα ξεκουραστώ και θα δώσω σύντομα τα νέα μου..
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν μετά από πολλαπλές επισκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα έχω τα εξής:

1. Το μαγαζί είναι must για όποιον άντρα σέβεται τον εαυτό του
2. Είναι το καλοκαίρι ένα επίπεδο πάνω από όλα τα άλλα FKK λόγω χώρου
3. Δεν συνίσταται σε αρχάριους αλλά σε έμπειρους παίκτες.

Μερικά tips:

1. Οι καλύτερες ώρες είναι μεταξύ 17.00-20.00. Κι αυτό γιατί έρχονται οι νέες της βάρδιας στις 17.00 και είναι φρέσκιες. Οπότε οι επιλογές πολλές.
2. Μακριά από ρουμάνες. Εκτός από 1-2 φωτεινές εξαιρέσεις οι άλλες έχουν συμπεριφορά ελλεηνίδας. Πολλές το παίζουν και Ιταλίδες.
3. Προσοχή στον χώρο που είναι στεγασμένος γιατί εκεί είναι η παγίδα τους. Μην τις λάβετε υπόψιν και κάντε τη βόλτα σας ανέμελα.
4. Καλή ώρα είναι το μεσημέρι όταν έχει ήλιο στις ξαπλώστρες. Μπορείς να αράξεις και να λιαστείς άνετα χωρίς να σου πρήζουν τα @@
5. Για να κόψεις κίνηση καλό σημείο είναι ο διάδρομος με τα πέτρινα τραπέζια. Εκεί πάρτε ένα καφέ και κάντε ότι είστε απασχολημένος. Από εκεί παιρνάνε σχεδόν όλες και εχει φως. Οπότε μπορείς να επιλέξεις όποια θέλεις.
6. Μακριά από όσες σου έρχονται και σε παρακαλάνε. Καλύτερα επιλέξτε εσείς.
7.Το βασικό φαγητό των 18.00 είναι συνήθως μάπα. Καλύτερο είναι το πρωινό και το βραδυνό των 20.00.
8. Από το σταθμό του τραίνου είναι μόλις 9 ευρώ με ταξί ενώ να πας στην πόλη θέλει 30 περίπου ευρώ και 40 το βράδυ.
9. Το πορτοφόλι να το βάζετε στη θυρίδα και όχι στη ντουλάπα με τα ρούχα.
10. Μπορείτε με το ίδιο βραχιολάκι να πάτε βόλτα έξω και να ξαναγυρίσετε χωρίς να ξαναπληρώσετε είσοδο.
 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
728
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Συναγωνιστές, η Aegean έχει προσφορά μέχρι αύριο φτηνά εισιτήρια για Γερμανία! Εγώ έκλεισα πριν λίγο μαζί με ένα συναγωνιστή εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη (με επιστροφή εννοείται) 106 € ο καθένας  :rockon:
Η προσφορά ισχύει μέχρι αύριο για πτήσεις από 12/09-24/03 και έχει πτήσεις καθημερινά
Όσοι το έχετε κατά νου σκεφτείτε το

αν έχετε iphone κλείστε καλύτερα από το app του airtickets, είναι 5 € πιο φθηνά από ότι το κανονικό site ακόμη και της Aegean  ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom