Κατεβαίνουμε απ'το ταξί και περπατώντας προς την κεντρική είσοδο η προσμονή για τον "άγνωστο" κόσμο της ανδρικής απόλαυσης μας έχει συνεπάρει, χάνοντας έτσι τις οδηγίες της ρεσεψιονίστ. Κλειδάκι, βραχιολάκι, πετσετοειδή και βουρ για γδύσιμο στ'αποδυτήρια και ντουζ...Πρώτη "γνωριμία" με το παλαμάριον του Αγιανού..μετά κατάλαβα γιατί τα μωρά που επέλεξε του έδωσαν bonus time! Και το ήμισυ να άφηνε πίσω στας Αθήνας, πάλι θα ήτο αρκετός!
Σουλάτσο για επόπτευση και γνωριμία του χώρου μετ'εμποδίων. Διόδια κανονικά με μπάρα και stop από τις γκόμενες που μυρίστηκαν φρέσκο αίμα...το κίνημα Δεν πληρώνω-Δεν πληρώνω έφερε αποτέλεσμα, μα και σε μερικές την υποψία ότι είμαστε αδελφές ψυχές!
Όντως τεράστιος χώρος με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στο υπαίθριο τμήμα με το γκαζόν, πισίνα, ξαπλώστρες, σκηνές που έπεφταν δυνατά γαμήσια, ένα υπερώο όπου γαμούσαν οι "αυτοκράτορες" σε κοινή θέα από τους πληβίους, ντιβάνια με τεντούλα από πάνω για υπαίθρια γαμήσια με προστασία από τις κουτσουλιές των πτηνών και ένα υπαίθριο μπαράκι και πιό δίπλα ο μπουφές της μάσας και τα τραπεζάκια.
Το πρόγραμμα ήταν για αρχίδια κι όχι αρχίδια πρόγραμμα! Για αρχή τα μουλίασαμε (πισίνα), στη συνέχεια τα λιάσαμε (ξαπλώστρες) και μετά τα αναζωογονήσαμε (σάουνα-χαμάμ-τζακούζι).
Λίγο φαγάκι για στανιάρισμα και φύγαμε για τα πουτσοσνάκς!
Εκκίνηση με λολιτάκι εκ Ρουμανίας, 22 Μαίων. Το γκομενάκι που κοζάρεις στη παραλία και σε εξιτάρει αυτό το low profile μέχρι να σε κάνει ν'αλλάξεις χωρίστρα! Κορμάκι ψηλό, δέρμα λευκό βελουτέ, κωλάκι γλυφιντζούρι, βυζάκια για bonus game, προσωπάκι μυστήριο (εδώ είμαστε..) και μαλάκι φυσικό καστανοκόκκινο μακρύ μπουκλέ. Μπουκιά και πας άκλαφτος! Μπήκα, αγκάλιασα την πλαστική κούκλα που δεν αντιδρούσε κι όταν μού'πιασε τον πούτσο νόμισα ότι ήμουν με ένα εξωγήινο πλάσμα. Βγαίνοντας απ'το δωμάτιο, τις είχα κάποιες τύψεις.. Ήταν όμως το πρώτο του ταξιδιού και το δικαιολόγησα.
Στις περαντζάδες μου με τον Αγιανό, με σταματουσαν οι εταίρες σε τακτά διαστήματα και με ρωτούσαν αν είμαι Ιταλός! Τρισμέγιστε cavalliere!!!
Το μεγάλο show ήταν στο χώρο του cinema όπου πήγαμε να πάρουμε μάτι και μας την έπεσαν οι...ακρίδες.. Το menu περιελάμβανε cinepipa
και για τους μερακλήδες live sex Α'Προβολής!!
Ξεγλυστρούσαμε σα χέλια από τα νύχια των κορασίδων που μας κυνηγούσαν σα δυό...ιπτάμενα 50ευρα!!!!
Η δεύτερη επιλογή μου είχε το προσωνύμιο Gloria. Κ(λ)ασάτη γκόμενα, σοβαρή χωρίς papitchulo και άλλα συναφή. Τυλιγμένο το κρμί της με δίχτυ για μαγιάτικο, μελαχροινή Αρμένισσα, όπου μου κατέρριψε παταγωδώς την 6η αίσθηση για το ταπεραμέντο της. Μεγάλη ήττα! Κάτι αντίστοιχο αποκλείεται να μου έτυχε τα τελευταία 20 χρόνια γιατί θα το θυμώμουν!
Τσάμπα πήγαν τα doctora και οι διατρηβές μου.. :S
Εκλεισε η πόρτα και ταυτόχρονα έκλεισαν οι όποιες ελπίδες μου για μιά επιτυχή συνεδρία. Μάταια που τραγουδά και το Πεγκουλίνι, προσπάθησα να αλλάξω το διαφαινόμενο πατατράκ. Αυτή δεν ήταν Gloria...η δόξα δράμας ήταν. Έιχε και την προσδοκία να της πω ότι πέρασα όμορφα μαζί της. Μόλις άνοιξε η πόρτα και φύγαμε, εγώ λυτρωμένος κι αυτή πλουσιώτερη κατα 50 (μόνον)€, αντιλαμβανόμουν ότι η ξεπέτα είναι εκεί μέσα το πολυπληθυσμικό αγαπημένο τους σπορ! Το θράσσος της περίσσιο όταν αποφάσισε να θρονιαστεί ακριβώς μπροστά από τον καναπέ που αναπαύαμε τα ταλαίπωρα καβλιά μας οι 4 πατριώτες! (Τους άλλους δύο τους γνωρίσαμε μέσα στο club). Έτσι να τη βλέπω ο μαλάκας και να μeτανιώνω που δεν της έδωσα τα extra 50άρια που ζητούσε κατά τη διάρκεια του friki-friki!!!
Για τη συνέχεια της βραδιάς (πλέον) απέκλεισα οποιαδήποτε εχθροπραξία υπό το φόβο της ξεπέτας και εκεί, ω του θαύματος έδρασε ως γνήσιος 3αδικός καταλύτης ο συμπαίχτης μου. Έπιασε στο μπίρι-μπίρι μιά Βουλγάρα, που με γλυκοκοίταζε ματαιόδοξα μήπως μου αλλάξει το αρνητικό μου ύφος και με κεκτημένη γαμοταχύτητα από τα πετυχημένα ξεσκίσματα που βίωσε τις προηγούμενες ώρες, της μπόλιασε το μυαλό με την συνταγή της σεξουπηρέτριας που αναμένει να υποταχθεί στις ατίθασες διαθέσεις του θυμωμένου πούτσου μου! Τι Στρος Καν και μαλακίες... Χρειάστηκαν περί τα 30' για να συναινέσω στην μετάβασή μας στα γαμοδώματα.
Η Μελίσσα έβγαλε σισά-σιγά το κεντρί της και με τα παθιάρικα γλωσσόφιλά της, πέτυχε την ανατροπή του μέχρι πρότινος σκηνικού. Γαμηθήκαμε τρελά, παθιάρικα, βίαια, ερωτικά και περάσαμε κάτι παραπάνω από μισή ώρα κάβλας. Ήταν η μόνη που δε με έκανε να νιώθω κινούμενο 50άρικο! Όμορφο κορμί, φατσούλα συμπαθητική αλλά συμμετοχή για Oscar. Μπράβο Αγιανέ ντοπαριστή!!! Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες......
Η αναχώρηση, μου δημιουργούσε ποικίλες σκέψεις και συναισθήματα. Με απόλυτη προτεραιότητα ταξινόμησα τις εντυπώσεις μου.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΙΛΟΣ. ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ" ΕΛΛΗΝΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΡΟΥΜΑΝΟΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ+. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ FREE ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΛΊΓΟ FREE ΜΠΥΡΑ ΑΛΑ MAINHATTAN?
Μετά κι από αυτή την εμπειρία ανοίγονται νεοι σεξορίζοντες