πρωινός τύπος και εσύ βλέπω
Για να μην πάνε χαμένες οι κατουρόκαβλες...... ;)
πρωινός τύπος και εσύ βλέπω
Σε βλέπω να διανυκτερεύεις με υπνόσακο στο ναό και να αναλαμβάνεις τις εκχερσώσεις με την άφιξη της πρωινής βάρδιας!!!Για να μην πάνε χαμένες οι κατουρόκαβλες...... ;)
Σε βλέπω να διανυκτερεύεις με υπνόσακο στο ναό και να αναλαμβάνεις τις εκχερσώσεις με την άφιξη της πρωινής βάρδιας!!!
Τα δέοντα!
Το δικό μου το τρύπησα! Κοιμόμουν μπρούμητα...No problem. Διαθέτω και φουσκωτό στρώμα για camping! (από τα χρόνια της νεανικής τρέλλας)
Καλημερα μαμη!Ετοιμο σε κόβω για το καλοκαιρι!!!No problem. Διαθέτω και φουσκωτό στρώμα για camping! (από τα χρόνια της νεανικής τρέλλας)
Καλημερα μαμη!Ετοιμο σε κόβω για το καλοκαιρι!!!
και σήμερα θα έχω τη σημαία μας ψηλάΜπααααα. Πρέπει να κάνω ειδική υγιεινή διατροφή για να τιμήσω την Ελληνική σημαία στα ξένα!
και σήμερα θα έχω τη σημαία μας ψηλά
-ρεπορτάζ αναμένεται από αυριο ;)-
666ουυυυυυυ.....
Παίχτη, δώσε και ονόματα να πάμε συστημένοι. Η Ελληνική αποστολή, πλήρως επανδρωμένη, πρέπει να φέρει εις πέρας την επίπονη αποστολή. Για ν'ακολουθήσουν και τα επόμενα πληρώματα.και σήμερα θα έχω τη σημαία μας ψηλά
-ρεπορτάζ αναμένεται από αυριο ;)-
ΕννοείταιΠαίχτη, δώσε και ονόματα να πάμε συστημένοι. Η Ελληνική αποστολή, πλήρως επανδρωμένη, πρέπει να φέρει εις πέρας την επίπονη αποστολή. Για ν'ακολουθήσουν και τα επόμενα πληρώματα.
Αν μπορουσες αγαπητε να μας ενημερωσεις για τις τιμες του καταστηματος, θα μας εξυπηρετουσες πολυ!
+ γαμήσι σε αντίσκοινοτο καλοκαίρι με την αυλή θα είναι γαμάτο γιατί έχει μεγάλο χώρο για ξάπλες και κόζια.
Προσοχή στα Gatsos για όποιον οδηγήσει προς τα εκεί, ειδικά στις κεντρικές εισόδους ΚΑΙ εξόδους της περιοχής.Ένα αρνητικό στο κόστος είναι ότι είναι μακριά και θέλεις 40-50 ευρώ από την πόλη με ταξί one way
Ένα αρνητικό στο κόστος είναι ότι είναι μακριά και θέλεις 40-50 ευρώ από την πόλη με ταξί one way
λοιπόν ΟΑΣΕ
65 ευρώ η είσοδος
και με αυτά τρως, πίνεις (μη αλκοολούχα) και χρησιμοποιείς εγκαταστάσεις
σεξ 50 τη φορά χωρίς έξτρα
120-150 γκόμενες πρόθυμες για όλα
το καλοκαίρι με την αυλή θα είναι γαμάτο γιατί έχει μεγάλο χώρο για ξάπλες και κόζια.
Ένα αρνητικό στο κόστος είναι ότι είναι μακριά και θέλεις 40-50 ευρώ από την πόλη με ταξί one way
από το αεροδρόμιο η καλύτερη λύση δεν είναι το ταξί αλλά το τραίνοΜαλιστα, δηλαδη λιγο πιο φτηνα απο Αρτεμις, αλλα ερχεσαι στα ιδια αν βαλεις και την μετακινηση απο αεροδρομιο.