Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
υπάρχει εσωτερική πισίνα αλλά μικρήΧαιρετω ολους τους προλαλλησαντες οι οποιοι τιμησαν τα Ελληνικα χρωματα στην ξενιτια και μαλιστα σε ενα μερος που απ'οτι διαβαζω, ειναι παγκοσμιου φημης (απο το forum γνωρισα την υπαρξη του επιγειου αυτου παραδεισου). Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις καθως προκειται να ταξιδεψω στην Φρανκφουρτη στις αρχες Μαιου, οποτε η επισκεψη μου στο Oase, θεωρειται δεδομενη. Η πρωτη μου ερωτηση θα αφορουσε την μετακινηση προς τα εκει, αλλα με καλυψε ενας φιλος με το σχολιο του πιο πανω και την διευκρινηση του.. Με τρενο λοιπον και απο καποιο σημειο και μετα ταξι, απ οτι καταλαβα (περιπου ποση ωρα στο τρενο??). Αποριες ως προς το μερος λοιπον.. Αρχικα, γνωριζει καποιος αν θα λειτουργει αρχες Μαιου η εξωτερικη πισινα?? Το ολο σκηνικο με την πισινα, με εξιταρει ιδιαιτερα.. Και αν οχι, υπαρχει εσωτερικη πισινα?? Στην πισινα να φανταστω μπορουμε να μπουμε με μαγιο ή απαγορευεται η οποια ενδυμασια περαν της πετσετας? Και τελος, η τιμη των 50ευρω ειναι φιξ για ολες τις ανακουφιστριες ή οι πιο "top", εχουν higher prices?? Εχω παρατηρησει πολυ καλες κριτικες για την Γερμανιδα Σανυ, τοσο που με εχουν κανει να παω στην συγκεκριμενη με κλειστα τα ματια, "συστημενος"..!!
Και τωρα η τελευταια και ισως πιο βασικη μου ερωτηση, αν και ειναι λιγο εκτος αντικειμενου..
Εχει κανεις εμπειρια απο καποιο Swinger club?? Θα ηταν προτιμοτερο απο ενα FKK? ειδα οτι στην Φρανκφουρτη υπαρχουν και τα δυο ειδη..
Δεν ξερω γιατι αλλα η ιδεα του Swinger club με εξιταρει περισσοτερο και το αντιτιμο εισοδου (115ευρω λεει το επισημο site του μεγαλυτερου Swinger club της Φρανκφουρτης) μου δειχνει οτι προκειται για κατι το πολυ καλο, βαση της λογικης πως παντοτε οτι πληρωνεις παιρνεις.....
Ελπιζω να μπορεσετε να με κατατοπισετε,
ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!
η εξωτερική είναι μεγάλη και λειτουργεί και τώρα απλά θα τον δαγκώσεις (είσαι γερμανία θυμίζω όχι μύκονο)
τώρα το τραίνο θέλει κάποιο χρόνο, κανένα μισάωρο υπολόγισε
τώρα όταν πας εκεί αν πας το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα