STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
εχει δοκιμασει καπιος συναδελφος??
εδω αυτή προσφέρει fisting
εχει δοκιμασει καπιος συναδελφος??
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες φίλε. Στην αναζήτηση βγαίνει μια Χριστίνα σκέτο, χωρίς το 110. Έχεις τηλ; Με PM ίσως...Χριστινα 110 το cg θα την βρειτε εδω εχει θρεντ
Ήταν πριν λίγες μέρες Θεσσαλονίκη. Α ρε τυχεροί βόρειοι...liberta black τύπε
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες φίλε. Στην αναζήτηση βγαίνει μια Χριστίνα σκέτο, χωρίς το 110. Έχεις τηλ; Με PM ίσως...
Πήγα εγώ. Ωραίο κορμί, όμορφη κοπέλα αλλά ψυχρή! Λες και θα αγόραζα ένα αντικείμενο και θα έφευγα. Ίσως έχει συνηθίσει άλλες καταστάσεις, άγριες με σφαλιάρες... Άσε που δεν κατάφερα να μπει όλη η γροθιά μέσα... Μούφα τα λεγόμενα της αφέντρας. Ίσως με ένα άλλο στήσιμο της φάσης να ήταν καλύτερα...εχει δοκιμασει καπιος συναδελφος??
Τα σχόλιά μου ήταν για εδώ.
καλησπερα ..πες μας Τζονι απο μπρος την επαιξες η απο πισω...τιμη??Πήγα εγώ. Ωραίο κορμί, όμορφη κοπέλα αλλά ψυχρή! Λες και θα αγόραζα ένα αντικείμενο και θα έφευγα. Ίσως έχει συνηθίσει άλλες καταστάσεις, άγριες με σφαλιάρες... Άσε που δεν κατάφερα να μπει όλη η γροθιά μέσα... Μούφα τα λεγόμενα της αφέντρας. Ίσως με ένα άλλο στήσιμο της φάσης να ήταν καλύτερα...
Συμπέρασμα: τζάμπα τα λεφτά...
Η αναζήτηση συνεχίζεται.
Johhny
το γραφει στο προφιλ τηςΞέρει κάποιος πως μπορώ να έλθω σε επαφή με την Υβοννη 29; Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές εδώ μέσα αλλά δεν βρήκα τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.
Johhny
νομίζω πως δεν είναι ενεργή πια...το γραφει στο προφιλ της
Έχει σταματήσει εδώ και καιρόΠου είναι το προφίλ της; Βρήκα ένα τηλέφωνο με τελευταία ενημέρωση φέτος στις αρχές καλοκαιριού αλλά δεν απαντά. Μαλλον το έχει κλειστό ή το έχει αλλάξει. Είναι σίγουρο ότι τα έχει παρατήσει; Έχει κανείς το νέο της τηλέφωνο;
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να έλθω σε επαφή με την Υβοννη 29; Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές εδώ μέσα αλλά δεν βρήκα τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.
Johhny
για λεγε τυπε πληροφοριες..Φισταρισμα στον κωλο εχω κανει στην Χρ110...