Νέα

Φήμες παραίτησης του Πρωθυπουργού της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρακαλώ...

Το κακό με τις πηγές στην ελλάδα είναι ότι κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την προέλευσή τους...

Πχ στο αρχείο του γερό Καραμανλή υπάρχουν ενδιαφέροντα ντοκουμέντα και στοιχεία για αυτές τις εκλογές αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς μόνο σε αυτά...

Εν πάση περιπτώσει, εσύ (ή όποιος άλλος συναγωνιστής) μπορεί να μου πει πόσες είναι οι καταγεγραμμένες και επιβεβαιωμένες περιπτώσεις διπλοψηφίας, με βάση εκθέσεις που δημοσιεύτηκαν μετά το 1963 (όταν δεν ήταν η δεξξα στην εξουσία) ;
100;
1000;
10.000;

Διότι έρευνες έγιναν επί κυβερνήσεως ΕΚ...
Εκτός αν βασιζόμαστε σε γενικές εκτιμήσεις για το κλίμα της εποχής...Όποτε ο καθένας εκτιμά ό,τι θέλει ελεύθερα...

Και το 1958 αν θυμάμαι καλά που η ΕΔΑ είχε βγει αξιωματική αντιπολίτευση, οι τότε εκλογές διεξήχθησαν σε τόσο καλό κλίμα ενώ του 1961 όχι;
Αιτια για την βια και νοθεια στις εκλογες του 1961 str8,ειναι το 24% που εβγαλε η ΕΔΑ το 1958(το 1956 ειχε κατεβει σε εναν ιδιοτυπο συνασπισμο)που την εφερε Αξιωματικη Αντιπολιτευση στην τοτε βουλη.Το κεντρο ηταν κατακερματισμενο και συμφωνα με τον εκλογικο νομο ενισχυονταν το 2ο Κομμα σε βαρος του τριτου(παντα σκοπος η αντιμετωπιση της ΕΔΑ,ετσι?).Ελα ομως που το 24% ψηφισε ΕΔΑ(δεν θα αναλυσω εδω το γιατι)και αντι για τριτοι οι"συμμοριται"ηρθαν δευτεροι-αντιθετα δηλαδη απο οτι αναμεναν Καραμανλης,Παλατι,Αμερικανοι κλπ.

Αμεσως μετα τις εκλογες λοιπον,με εγκριση του Καραμανλη(υπαρχουν μαρτυριες για αυτο),στηθηκε ενας ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΔΟΚΡΑΤΙΚΟΣ(*)μηχανισμος με σαφη αποστολη να αντιμετωπισει τον"κομμουνιστικο κινδυνο"που αντιπροσωπευε η ΕΔΑ στην Ελλαδα-μελος του οποιου υπηρξε και ο μετεπειτα Δικτατορας Παπαδοπουλος-που ενισχυσε τα πασης φυσεως δωσιλογικα καθαρματα και εφτασε στο αποκορυφωμα της δρασης του με την δολοφονια Λαμπρακη το 1963 στην θεσσαλονικη.Το ποσο χωμενος ηταν ο ιδιος ο Καραμανλης αποδεικνυεται απο την αλληλογραφια μεταξυ παρακρατικων και κυβερνητικων στελεχων,αλλο αν η δυναμικη του φασιστικου-δωσιλογικου καρκινωματος(που στην Ελλαδα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ)φαινεται οτι υποτιμηθηκε απο τον"Εθναρχη".

Στην δραση αυτων των καθικιων που δρουσαν με ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ πρεπει να αποδοθει η βια και η νοθεια στις εκλογες του 1961 που ειδικα στον Στρατο(και εχω πληροφοριες απο πρωτο χερι για αυτο)ελαβε πρωτοφανεις διαστασεις με τους φανταρους να"ψηφιζουν"με σφραγισμενα ψηφοδελτια και τους"Εθνικοφρονες"Αξιωματικους να ψηφιζουν με χερια και ποδια Ε,ρε...ΕΡΕ.Με αποτελεσμα λογω του συστηματος της ενισχυμενης αναλογικης το πρωτο κομμα να βγαινει οχι απλως ενισχυμενο κατα μερικες χιλιαδες ψηφους,αλλα να σχηματιζει ΑΝΕΤΗ κυβερνητικη πλειοψηφια...

Δεν θα αναφερω εδω τα στοιχεια των ΕΔΑ-ΕΚ που εκτιμουν τις νοθες ψηφους σε 500000(πεντακοσιες χιλιαδες).
Περιμενω τα δικα σου στοιχεια για το ποσα δεντρα ψηφισαν τελικα.

(*)Προτιμω αυτον τον ορο γιατι κατα την γνωμη μου ο ορος ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ειναι παραπλανητικος ως προς το νοημα και στην τελικη αφορα τις Οργανωσεις τυπου"καρφιτσα" και μονον.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ειδικά τώρα που ανακαινίστηκε ο Βυρίνης και ανέβηκε αισθητότατα το επίπεδο φαγητού και σέρβις.
Αν και η ταβέρνα του Ηλία, πίσω απο το Μαγεμένο Αυλό και πλησίον του Αερόστατου, παραμένει μακράν η καλύτερη της Αθήνας, ειδικά για ψητά της ώρας.

Ειναι και ο ΠΡΙΑΜΟΣ κοντά αν με το φαί έρθουν και τίποτα άλλες ορέξεις :2funny:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του ο Πρωθυπουργός της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλος, λόγω της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου.

Στο ενδεχόμενο αυτό, σύμφωνα με τις ισχύουσες θεσμικές προβλέψεις, καθήκοντα Πρωθυπουργού θα ασκεί προσωρινά ο Κ. Καραμανλής, μέχρι την ανάληψη της κηδεμονίας του από άλλο πρόσωπο.

Η περίπτωση θα είναι ιδιάζουσα για τη χώρα, αλλά όχι καινοφανής. Στα τέλη του 1995, μετά την εισαγωγή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ωνάσειο, η χώρα έζησε μερικούς μήνες με πρωθυπουργεύοντα τον τότε πρώτο τη τάξει υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο («τι ώρα είναι Άκη;», «ό,τι ώρα θες Πρόεδρε»).

Και για να είμαστε και λίγο αισιόδοξοι, η χώρα δεν πήγε χειρότερα με τον Άκη Πρωθυπουργό σε σχέση με τον ανήμπορο Ανδρέα. Τουλάχιστον αυτός μπορούσε να ταξιδέψει και συμμετείχε στις Συνόδους Κορυφής.

Οπότε, ας ευχηθούμε όπως η προσωρινή ανάληψη της Πρωθυπουργίας της χώρας από τον άπειρο Κ. Καραμανλή να αποτελέσει μια θετική εξέλιξη.

Ωραια το θετεις φιλαρακι.
Καλα σκεφτομαι τι εκβιασμο θα εχει φαει ο παιδοβουβαλος για να μην τον στελνει σπιτι του τον ιερομοναχο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697
Θα παραμείνουμε στο να διαφωνούμε. Δεν γνωρίζω τον μπούλη για να ξέρω εάν είναι αναποφάσιστος, εάν έχει λάθος κρίση ή εάν παίζει playstation (δικό μου αυτό το σχόλιο). Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι.

Αυτό που συμπεραίνω με το μικρό μυαλό μου είναι ότι ο τύπος είναι και ήταν εγκλωβισμένος και δεν έχει ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Και αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη οφείλεται σε γραμμάτια που εξαργυρώνει, τα οποία πάνε πολλά χρόνια πίσω, ακόμη και στην εκλογή του ως αρχηγού του κόμματος.

Γιώργο δεν διαφωνώ οτι μπορεί να είναι εγλωβισμένος όπως λές.
Αλλά και πάλι έτσι φαινεται οτι δεν είναι μάγκας και δεν έχει τα "μπαλάκια" να απεγκλωβιστεί  και να τους πηδήξει όλους στο κόμμα του, όπως θα έκανε ο θειος του ( είναι γνωστό οτι στα υπουργικά συμβούλεια ο Θειος Καραμανλης γαμωσταυριζε υπουργους και το "θα σας γαμήσω" ήταν σύνηθες) ή ο Ανδρεας Παπανδρέου που μπροστά του κλάνανε όλοι μεντες ("ναι Πρόεδρε, οτι πεις Προεδρε" κτλ).....
Εκεί θα τον παραδεχόμουνα. Ειναι όμως μπουχεσας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697
Θα συμφωνήσω...
Αλλά σε μια πολύπλοκη κοινωνία όπου το πανεπιστημιακό πτυχίο έχει την ίδια ισχύ με το απολυτήριο γυμνασίου το 1950 έχω την απαίτηση όποιος κατέχει δημόσιο αξίωμα να έχει λιιιιγο καλύτερο βιογραφικό από τον μέσο έλληνα...

Ακόμη θυμάμαι το δούλεμα που είχα ρίξει σε έναν συνδικαλιστή νδιτη δικηγόρο που είχε καλέσει η παράταξή του το ρουσσόπουλο να μιλήσει για επιστημονικό ζήτημα!
Διακόσιοι πτυχιούχοι τουλάχιστον (και αρκετοί από αυτούς μεταπτυχιακοί και διδάκτορες) να κρέμονται από τα χείλη ενός αποφοίτου λυκείου...

Fuckin' tragedy...

Και όχι..το πτυχίο του ανοιχτού πανεπιστημίου σε ηλικία 50 ετών, όντας υπουργός, δεν αναγνωρίζεται από το προσωπικό μου δικατσά..

ναι ρε συ στρειτ!
Συμφωνω! Εννοείται πως πρέπει ο πολιτικός άρχοντας του τόπου να έχει πολύ καλή μόρφωση!
Αυτό που είπα είναι πως η καλή μόρφωσή δεν το κάνει αυτόματα και σωστό , πεφωτισμένο [size=18pt]ήγέτη.[/size]...

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ακούω τώρα το ΘΒΡ στις ειδήσεις.
Είναι γελοίος ο άνθρωπος, κάτι για τα ανήλικα παιδιά του λεει.

Άκυρο το θρεντ, δεν παραιτείται ο ΘΒΡ.

[size=15pt]Παραιτούνται ορε οι Πρωθυπουργοί....[/size]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ακομα να παρετιθι.....
παλι εξο πεσατε μορφοτιρια να γινετε Αρλεκινι σα και μενανε στι μορφοσι
πεχτε κανα στιχιμα τουλπ να κονομισετε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
?????
Εγώ νόμιζα πως είναι συνάδελφός σου: Γερμαναράς μηχανικός (πλάκα ε) :2funny:
Για κάνε αποκαλύψεις!! :2funny:

Τι αποκαλύψεις μωρέ;
Δε σου φτάνει που το site του το έχει ονομάσει !!!!
(αυτή την στιγμή είναι κάτω).

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1

[size=15pt]Παραιτούνται ορε οι Πρωθυπουργοί....[/size]
Επειδή άκουσα όλη την ομιλία απ το κανάλι της Βουλής το πιο εκνευριστικό ήταν ότι ήθελε να το παίξει Βασιλάκης Καίλας της πολιτικής.ΟΜΩΣ το σημείο για τα παιδιά στο οποίο αναφέρεσαι ήταν το μόνο στο οποίο του δίνω δίκιο αφού αναφερόμενος σε προσωπικές επιθέσεις που θεωρεί ότι έχει δεχτεί αναφέρει και το γνωστο δημοσίευμα του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου-παρουσιαστή εκπομπών με καλλίπυγες νεανίδες

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι αποκαλύψεις μωρέ;
Δε σου φτάνει που το site του το έχει ονομάσει !!!!
(αυτή την στιγμή είναι κάτω).
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βολταίρε, είσαι απίθανος!

[size=12pt]Προσοχη - προσοχή - Εκτακτη ανακοίνωση[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.artsound.gr/catalog/images/rcf/MG80.jpg[/img[/URL]]

[size=12pt][b]Καλείται επειγόντως ο Ανεπιθύμητος να προσέλθει εις τούτον το θρεντ.

Εινα αδύνατη η εξαγωγή συμπεράσματος χωρίς ανεπιθύμητη άποψη.[/b][/size]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
?????
Εγώ νόμιζα πως είναι συνάδελφός σου: Γερμαναράς μηχανικός (πλάκα ε) :2funny:
Για κάνε αποκαλύψεις!! :2funny:
Θα ήθελε, αλλά τέλος πάντων.

Όπως έχω ξαναπεί, δεν θέλω να κράζω ξένα μαγαζιά, αλλά μόνο αυτά από όπου ψωνίζω, οπότε θα εστιάσω πάλι στα αγαπητά μου γαλάζια μπουμπούκια.

Μα...το "πρόγραμμα" (ξέρεις, αυτό που μοιράζανε παλιά στα σινεμά πριν το έργο, και έδινες και κανένα 100άρικο tip στην γιαγιά που το μοίραζε) λέει ότι θα παραιτηθεί την Παρασκευή, εκτός και εάν αλλάξουν οι ημερομηνίες. Βλέπεις, κάποια χοντράδα έγινε με τον φάκελο της υπόθεσης που πήγε στην Βουλή και έχουμε γκρίνιες και ίσως και αναβολές.

Πάντως, εάν ισχύει η βρώμα που κυκλοφόρησε, ότι ο Μπούλης θα αποσύρει την Κ.Ο. της Ν.Δ. από την ψηφοφορία για την προανακριτική μόνο και μόνο επειδή φοβάται ότι οι αντάρτες θα σηκώσουν κεφάλι, τότε μιλάμε για τρελό πραξικόπημα. Τα σύκα-σύκα....

Όπως επίσης, θέλω να δω τελικά κάτι Τασούληδες και ΣΙΑ τι θα ψηφίσουν για την προανακριτική...για να δούμε τελικά ποιος φοράει παντελόνια.

Αν και πιστεύω ότι τελικά το ρητό "σκυλιά που γαυγίζουν, δεν δαγκώνουν" θα επιβεβαιωθεί ξανά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
SiegF, σου έχω και άλλη ομοιότητα μεταξύ Πρωθυπουργού Akis και ΘΒΡ.

Και οι δύο από Υπουργοί Επικρατείας ξεκίνησαν!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
ακομα να παρετιθι.....
παλι εξο πεσατε μορφοτιρια να γινετε Αρλεκινι σα και μενανε στι μορφοσι
πεχτε κανα στιχιμα τουλπ να κονομισετε
Βόθρε έχω μια απορία. Η άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, η σαφήνεια και η ορθογραφία σου, μου θυμίζουν τον παλιό συναγωνιστή pitsilisti. Μήπως είσαι ο ίδιος;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Χωρίς να γνωρίζω τα στοιχεία της ήδη σχηματισθείσης δικογραφίας, φρονώ ότι ο κ. Ρουσόπουλος δεν έχει διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη,σε επίπεδο ηθικής αυτουργίας και πως ακόμη και εάν έχει διαπράξει, εάν δεν τον καρφώσουν οι ίδιοι οι φυσικοί αυτουργοί, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο να καταδικαστεί από δικαστήριο, αν και το να φτάσει η υπόθεση αυτή στο ειδικό δικαστήριο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το εάν έχει ή όχι πολιτική ευθύνη ο κ. Ρουσόπουλος, αυτό είναι άλλο θέμα, και ως φαίνεται ήταν ο ιθύνων νους πίσω από όλη την ιστορία του Βατοπεδίου, αυτός κατηύθυνε, καθοδηγούσε και συντόνιζε τις ενέργειες των λοιπών συναρμοδίων εμπλεκομένων. Και εάν ο κ. πρωθυπουργός δεν εγνώριζε τι έπραττε ο εκ των πλέον στενών συνεργατών του, προφανώς δεν κάνει για πρωθυπουργός....
Δεν πιστεύω ότι είναι δεδομένο ότι ο κ. Ρουσόπουλος θα παραιτηθεί, αλλά δεν μπορεί να το αποκλείσει και κάποιος. Από την άλλη πλευρά, έστω ότι παραιτείται, και τι έγινε;;;; ο κ. Ρουσόπουλος είναι το πρόβλημα της παρούσης διακυβέρνησης;;; δηλαδή εάν φύγει εκείνος, όλα έφτιαξαν και ο κόσμος γύρω μας γίνεται αγγελικά πλασμένος;;;; Σε καμία περίπτωση, το ίδιο γενικότερο χάλι θα συνεχιστεί από την κουστωδία εκείνων που θέλουν να αποκαλούνται κυβέρνηση. Και θα ''εξαγνιστεί'' έτσι και ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, που είναι ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος με τους συνεργάτες τους οποίους έχει επιλέξει. Από την άλλη πλευρά, κατανοώ απόλυτα τη στήριξη του κ. πρωθυπουργού προς τον υπουργό Επικρατείας (άλλως προπαγάνδας), διότι στις εν γένει διασυνδέσεις του με τους ανθρώπους των ΜΜΕ ο κ. πρωθυπουργός οφείλει σχεδόν τα πάντα. Και αυτές οι διασυνδέσεις είναι εκείνες που του επιτρέπουν να περνά όμορφα και ωραία την προπαγάνδα του, όπου όλοι και όλα φταίνε εκτός από τον κ.  πρωθυπουργό. Εάν εκλείψει ο κ. Ρουσόπουλος από υπουργός προπαγάνδας, θα ήμουν περίεργος να δω με ποιον τρόπο και από ποιους θα διοχετεύονται τα στοιχεία της προς τους πολίτες αυτής της χώρας, μήπως και εξαπατηθεί πάλι ο λαός και ους επανεκλέξει για να συνεχίσουν το ανολοκλήρωτο και κυρίως ανύπαρκτο έργο τους....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βόθρε έχω μια απορία. Η άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, η σαφήνεια και η ορθογραφία σου, μου θυμίζουν τον παλιό συναγωνιστή pitsilisti. Μήπως είσαι ο ίδιος;
οχι,δε τον ξερο θα μαστε κι διο του μεταφτοχιακου....
σαφήνεια=????
εφχαριστο για τιν ιρονικι διαθεσιμοτιτα αλα ινε αλιθια δε ξερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom