You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φήμες παραίτησης του Πρωθυπουργού της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αλλάξτε τον τίτλο του topic σε: Θα κάνει παρέλαση ο Ρουσόπουλος ?
Δεν πρόκειται να κάνει. Τσεκαρισμένο και διασταυρωμένο.
Oh yes...
Μα...το "πρόγραμμα" (ξέρεις, αυτό που μοιράζανε παλιά στα σινεμά πριν το έργο, και έδινες και κανένα 100άρικο tip στην γιαγιά που το μοίραζε) λέει ότι θα παραιτηθεί την Παρασκευή, .......
Επισκέπτης
οριστε ρε..φαγωθηκατε..παραιτηθηκε ο γιος του ταχυδρομου..τι καταλαβατε τωρα???
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
θα βρουμε καινουριο παιχνιδι. αυτο παλιωσε και διαλυθηκε..οριστε ρε..φαγωθηκατε..παραιτηθηκε ο γιος του ταχυδρομου..τι καταλαβατε τωρα???
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
εννοω οτι ενω αυτοι οι ανθρωποι ενω ειναι δολιοι και υποκριτες παραλληλα ειναι
και θρησκοληπτοι.Απο ανασφαλεια ισως ο μεν χοντρος εχει φυλακτο και ο αλλος
τρεχει σε παπαδες.
και θρησκοληπτοι.Απο ανασφαλεια ισως ο μεν χοντρος εχει φυλακτο και ο αλλος
τρεχει σε παπαδες.
Καλά, αυτό δεν ειναι τίποτα
Κάτσε να μη μας βρει τίποτα χειρότερο
Απο in.gr
Στον απόηχο του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του Γεργκ Χάιντερ, ο διάδοχός του στην ηγεσία της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (ΒΖΟ), Στέφαν Πέτζνερ, παραδέχεται ότι είχαν μία «ειδική σχέση» εδώ και χρόνια. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» λέει ο Πέτζνερ.
Επισκέπτης
Ειναι γνωστος ο μισογυνισμος των πασης φυσεως φασισταριων,και οι γενικα homo τασεις και αισθητικη τους.Στον απόηχο του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του Γεργκ Χάιντερ, ο διάδοχός του στην ηγεσία της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (ΒΖΟ), Στέφαν Πέτζνερ, παραδέχεται ότι είχαν μία «ειδική σχέση» εδώ και χρόνια. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» λέει ο Πέτζνερ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.782
- Πόντοι
- 42.697
οριστε ρε..φαγωθηκατε..παραιτηθηκε ο γιος του ταχυδρομου..τι καταλαβατε τωρα???
κλαψεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Επισκέπτης
δεν γαμαω στρακια αποτυχημενε νταβατζακο..κλαψεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
δεν απαντησες στο πμ μου..δεν γαμαω στρακια αποτυχημενε νταβατζακο..
Επισκέπτης
ουτε παπαδες γαμαω..δεν απαντησες στο πμ μου..
ρουφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.782
- Πόντοι
- 42.697
δεν γαμαω στρακια αποτυχημενε νταβατζακο..
[move][size=20pt]O Υ Σ Τ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!!![/size][/move]
οριστε ρε..φαγωθηκατε..[size=17pt]παραιτηθηκε ο γιος του ταχυδρομου[/size]..τι καταλαβατε τωρα???
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος του θρεντ σε:
[move][size=16pt]Η παραίτηση του γιου του ταχυδρομου[/size][/move]
κλαψ - λυγμ
Αντε πάμε βουρ για Αλογοσκούφη τώρα... Ή μήπως Φώλια??
Μεγάλο δίλημμα...
Επισκέπτης
απο τον γιο του αγωγιατη,στον γιο του ταχυδρομου..
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος του θρεντ σε:
[move][size=16pt]Η παραίτηση του γιου του ταχυδρομου[/size][/move]
κλαψ - λυγμ
Αντε πάμε βουρ για Αλογοσκούφη τώρα... Ή μήπως Φώλια??
Μεγάλο δίλημμα...
προοδος στο ελληνικο τραγουδι..
φωτια & τσεκουρι ΤΩΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Επισκέπτης
ξερεις καμια χωρα που να εχουν λυθει τα προβληματα του κοσμου να μεταναστευσουμε ομαδικως???Εάν λυνόντουσαν τα προβλήματα της χώρας, θα χαιρόμουν που παραιτήθηκε ο κ. Ρουσόπουλος. Ούτε κάτι πρόκειται να αλλάξει. Και οι κυβερνώντες θα συνεχίσουν το έργο τους.....
Καμία σχέση. Σχήμα λόγου ήταν αγαπητέ μου, θέλοντας να καταδείξω ότι κατά την άποψή μου δεν είναι ο κ. Ρουσόπουλος το πρόβλημα της χώρας, αλλά συλλογικά η κυβέρνηση.ξερεις καμια χωρα που να εχουν λυθει τα προβληματα του κοσμου να μεταναστευσουμε ομαδικως???
Επισκέπτης
το προβλημα της χωρας ειναι οι μαλακες που την κατοικουν & οχι η εκαστοτε κυβερνηση που ψηφιζουν..Καμία σχέση. Σχήμα λόγου ήταν αγαπητέ μου, θέλοντας να καταδείξω ότι κατά την άποψή μου δεν είναι ο κ. Ρουσόπουλος το πρόβλημα της χώρας, αλλά συλλογικά η κυβέρνηση.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το πρόβλημα της χώρας είναι πως είναι ορφανή.Καμία σχέση. Σχήμα λόγου ήταν αγαπητέ μου, θέλοντας να καταδείξω ότι κατά την άποψή μου δεν είναι ο κ. Ρουσόπουλος το πρόβλημα της χώρας, αλλά συλλογικά η κυβέρνηση.
Δεν θα αλλάξει κάτι άμα αλλάξει η ΝΔ. Έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα εξουσίας γιατί κυβερνιόμαστε τα μετά τη Χούντα από 5-6 οικογένειες που ζούν από το μεδούλι μας και κυβερνάνε κληρονομικά.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΟΥΤΕ μία επιλογή να ψηφίσουμε.
Ποιον να ψηφίσουμε δηλαδή; Το ΠΑΣΟΚ που μας έκαψε τη γούνα 10 χρόνια; Και έχει κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτά που κάνει τώρα η ΝΔ; Ή τους αιωνίως αμέτοχους τρίτους; Αυτούς που έχουνε σαν μεγάλο στόχο τους να γίνουν οι ισχυρότεροι τρίτοι;
ποιός από αυτούς μπορεί να κυβερνήσει; Κανείς, και δεν θέλουνε κιόλας, φοβούνται, μόνο αντιπολίτευση ξέρουνε να κάνουνε, αλλά και πάλι χωρίς λύσεις.
Αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα. Πως έχουμε ξεμείνει μόνο με τους μακάκες.
Πες μου εσύ έναν πολιτικό που μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα όπως ο Σαρκοζί στη Γαλλία. Να μπει μέσα στο κατεστημένο και να τα κάνει λαμπόγιαλο ακόμα και αν δεν του κόψουνε την πολιτική του συνέχεια. Όλοι αυτοί που είναι στη Βουλή ζούνε από το πολιτιλικι.
Σε οποιαδήποτε εταιρία και να τους έβαζες δεν θα τους κρατούσανε πάνω από 3 μήνες, θα είχανε φάει σουτ.