Νέα

Φήμες παραίτησης του Πρωθυπουργού της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
1
Αλλάξτε τον τίτλο του topic σε: Θα κάνει παρέλαση ο Ρουσόπουλος ?
Δεν πρόκειται να κάνει. Τσεκαρισμένο και διασταυρωμένο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αλλάξτε τον τίτλο του topic σε: Θα κάνει παρέλαση ο Ρουσόπουλος ?
Δεν πρόκειται να κάνει. Τσεκαρισμένο και διασταυρωμένο.

Oh yes...

Μα...το "πρόγραμμα" (ξέρεις, αυτό που μοιράζανε παλιά στα σινεμά πριν το έργο, και έδινες και κανένα 100άρικο tip στην γιαγιά που το μοίραζε) λέει ότι θα παραιτηθεί την Παρασκευή, .......

Επισκέπτης
οριστε ρε..φαγωθηκατε..παραιτηθηκε ο γιος του ταχυδρομου..τι καταλαβατε τωρα???

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
εννοω οτι ενω αυτοι οι ανθρωποι ενω ειναι δολιοι και υποκριτες παραλληλα ειναι
και θρησκοληπτοι.Απο ανασφαλεια ισως ο μεν χοντρος εχει φυλακτο και ο αλλος
τρεχει σε παπαδες.

Καλά, αυτό δεν ειναι τίποτα

Κάτσε να μη μας βρει τίποτα χειρότερο

Απο in.gr

Στον απόηχο του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του Γεργκ Χάιντερ, ο διάδοχός του στην ηγεσία της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (ΒΖΟ), Στέφαν Πέτζνερ, παραδέχεται ότι είχαν μία «ειδική σχέση» εδώ και χρόνια. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» λέει ο Πέτζνερ.

Επισκέπτης
Στον απόηχο του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του Γεργκ Χάιντερ, ο διάδοχός του στην ηγεσία της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (ΒΖΟ), Στέφαν Πέτζνερ, παραδέχεται ότι είχαν μία «ειδική σχέση» εδώ και χρόνια. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» λέει ο Πέτζνερ.
Ειναι γνωστος ο μισογυνισμος των πασης φυσεως φασισταριων,και οι γενικα homo τασεις και αισθητικη τους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697
δεν γαμαω στρακια αποτυχημενε νταβατζακο..

[move][size=20pt]O  Υ  Σ  Τ  ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!!![/size][/move]

worlds_ugliest_dog_2008.jpg

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
επιτέλους παραιτήθηκε ο πατριάρχης της διαφθοράς!

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οριστε ρε..φαγωθηκατε..[size=17pt]παραιτηθηκε ο γιος του ταχυδρομου[/size]..τι καταλαβατε τωρα???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος του θρεντ σε:

[move][size=16pt]Η παραίτηση του γιου του ταχυδρομου[/size][/move]

κλαψ - λυγμ

Αντε πάμε βουρ για Αλογοσκούφη τώρα... Ή μήπως Φώλια?? :think: :think: :think:
Μεγάλο δίλημμα...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος του θρεντ σε:

[move][size=16pt]Η παραίτηση του γιου του ταχυδρομου[/size][/move]

κλαψ - λυγμ

Αντε πάμε βουρ για Αλογοσκούφη τώρα... Ή μήπως Φώλια?? :think: :think: :think:
Μεγάλο δίλημμα...
απο τον γιο του αγωγιατη,στον γιο του ταχυδρομου..
προοδος στο ελληνικο τραγουδι..
φωτια & τσεκουρι ΤΩΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τον φαγαν αδικα το γιο του ταχυδρομου.... :jerking: :jerking:αντε στα τσακιδια λαμογιο του κερατα!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  :tickedoff:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Εάν λυνόντουσαν τα προβλήματα της χώρας, θα χαιρόμουν που παραιτήθηκε ο κ. Ρουσόπουλος. Ούτε κάτι πρόκειται να αλλάξει. Και οι κυβερνώντες θα συνεχίσουν το έργο τους.....

Επισκέπτης
Εάν λυνόντουσαν τα προβλήματα της χώρας, θα χαιρόμουν που παραιτήθηκε ο κ. Ρουσόπουλος. Ούτε κάτι πρόκειται να αλλάξει. Και οι κυβερνώντες θα συνεχίσουν το έργο τους.....
ξερεις καμια χωρα που να εχουν λυθει τα προβληματα του κοσμου να μεταναστευσουμε ομαδικως???

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
ξερεις καμια χωρα που να εχουν λυθει τα προβληματα του κοσμου να μεταναστευσουμε ομαδικως???
Καμία σχέση. Σχήμα λόγου ήταν αγαπητέ μου, θέλοντας να καταδείξω ότι κατά την άποψή μου δεν είναι ο κ. Ρουσόπουλος το πρόβλημα της χώρας, αλλά συλλογικά η κυβέρνηση.

Επισκέπτης
Καμία σχέση. Σχήμα λόγου ήταν αγαπητέ μου, θέλοντας να καταδείξω ότι κατά την άποψή μου δεν είναι ο κ. Ρουσόπουλος το πρόβλημα της χώρας, αλλά συλλογικά η κυβέρνηση.
το προβλημα της χωρας ειναι οι μαλακες που την κατοικουν & οχι η εκαστοτε κυβερνηση που ψηφιζουν..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το πρόβλημα της χώρας είναι πως είναι ορφανή.
Δεν θα αλλάξει κάτι άμα αλλάξει η ΝΔ. Έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα εξουσίας γιατί κυβερνιόμαστε τα μετά τη Χούντα από 5-6 οικογένειες που ζούν από το μεδούλι μας και κυβερνάνε κληρονομικά.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΟΥΤΕ μία επιλογή να ψηφίσουμε.
Ποιον να ψηφίσουμε δηλαδή; Το ΠΑΣΟΚ που μας έκαψε τη γούνα 10 χρόνια; Και έχει κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτά που κάνει τώρα η ΝΔ; Ή τους αιωνίως αμέτοχους τρίτους; Αυτούς που έχουνε σαν μεγάλο στόχο τους να γίνουν οι ισχυρότεροι τρίτοι;
ποιός από αυτούς μπορεί να κυβερνήσει; Κανείς, και δεν θέλουνε κιόλας, φοβούνται, μόνο αντιπολίτευση ξέρουνε να κάνουνε, αλλά και πάλι χωρίς λύσεις.

Αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα. Πως έχουμε ξεμείνει μόνο με τους μακάκες.
Πες μου εσύ έναν πολιτικό που μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα όπως ο Σαρκοζί στη Γαλλία. Να μπει μέσα στο κατεστημένο και να τα κάνει λαμπόγιαλο ακόμα και αν δεν του κόψουνε την πολιτική του συνέχεια. Όλοι αυτοί που είναι στη Βουλή ζούνε από το πολιτιλικι.
Σε οποιαδήποτε εταιρία και να τους έβαζες δεν θα τους κρατούσανε πάνω από 3 μήνες, θα είχανε φάει σουτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom