Νέα

Φήμες παραίτησης του Πρωθυπουργού της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τόσο ξεφτίλας είναι που συνεχίζει να γίνεται ρόμπα για την καρέκλα.Μπούλη αποδείχτηκες λίγος
ούτε για περιπτεράς δεν έκανες αν δεν είχες το επιθετό σου.Τέλος τα κοματόσκυλα να αρχίσουν να τρέμουν για τις θεσούλες τους,δεν βλέπω να ξαναβγαίνει η ΝΔ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τόσο ξεφτίλας είναι που συνεχίζει να γίνεται ρόμπα για την καρέκλα.Μπούλη αποδείχτηκες λίγος
ούτε για περιπτεράς δεν έκανες αν δεν είχες το επιθετό σου.Τέλος τα κοματόσκυλα να αρχίσουν να τρέμουν για τις θεσούλες τους,δεν βλέπω να ξαναβγαίνει η ΝΔ.

στην καλυτερη,γιατι παιζει και να φαει φυλακα
δυσκολο βεβαια...

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γαμώ τα αβαταρ Απόλυτε. Ο αντικαταστάτης του ΘΒΡ? :2funny:

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
ρε σεις πως μιλατε ετσι για τον γιο του ταχυδρομου?? σημερα στη βουλη μου θυμησε κατι απο ξανθοπουλο ..φανταζομαι ολοι εσεις που τον κραζετε ειστε ολοι γιοι ταχυδρομων που απλα δν ετυχε να αποκτησουν  πολυτελη σπιτια κ βιλες κ ζηλευετε ε??  οσο αντιπαθης μου ειναι αυτος ο καρατζαφερης..ηταν ο μοναδικος που τα χωσε προσωπικα στον γιο του ταχυδρομου κ μαλιστα κατε με επιτυχιμενα με  ειρωνια κατι που του χρειαζοταν γιατι τοσα χρονια σαν εκπροσωπος τυπου..αρκετη μας προσφερε... δυσκολο να απομακρυνθει απο τη κυβερνιση..φαντασου να παει ..φυλακη.. απιθανο..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
μπα θα παει να μονασει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697
OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όπως έχω ξαναπεί, δεν θέλω να κράζω ξένα μαγαζιά, αλλά μόνο αυτά από όπου ψωνίζω
Ε, ξεκόλλα και εσύ. Δοκίμασε και τπτ άλλο...
...που μας προέκυψες και μονογαμικός στις κομματικές προτιμήσεις :2funny: :2funny:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Τι μυστηριοι ανθρωποι?
Ο Κωστακης εχει φυλακτο!!
Ο Ρουσοπουλος πνευματικο!!

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που να ακούσεις και τον Αντώναρο (τον ακατοίκητο "έχω απαντήσει", "δεν έχω κατι να πω") να γλύφει ασύστολα το Σημίτη, ως πρόεδρος των ανταποκριτών ξένου τύπου, για τη συμφωνία του Ελσίνκι!
Το 2002-2003, όχι πριν από αιώνες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ε, ξεκόλλα και εσύ. Δοκίμασε και τπτ άλλο...
...που μας προέκυψες και μονογαμικός στις κομματικές προτιμήσεις :2funny: :2funny:

Έχω μετοχές σε αυτό το μαγαζί βρε...και είμαι συνετός επενδυτής.

Εν καιρώ κρίσεων, οι κομματικές μετοχές δίνουν τρελά μερίσματα!

Όσο κράζεις, τόσο υψηλότερα κέρδη έχεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι μυστηριοι ανθρωποι?
Ο Κωστακης εχει φυλακτο!!
Ο Ρουσοπουλος πνευματικο!!

Καλά, αυτό δεν ειναι τίποτα

Κάτσε να μη μας βρει τίποτα χειρότερο

Απο in.gr

Στον απόηχο του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του Γεργκ Χάιντερ, ο διάδοχός του στην ηγεσία της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (ΒΖΟ), Στέφαν Πέτζνερ, παραδέχεται ότι είχαν μία «ειδική σχέση» εδώ και χρόνια. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» λέει ο Πέτζνερ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697

ενώ εγώ ο παπάρας που έιχα επενδύσει σε τραπεζικά χαρτιά έχω πάρει στην κυριολεξία τα αρχίδια μου!
-9% και σήμερα οι τράπεζες.... :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όσο κράζεις, τόσο υψηλότερα κέρδη έχεις.
Μην σε στενοχωρήσω τώρα και σε συμπαθώ, αλλά παράγωγο του κερατα έχει καταντήσει το χαρτί σου φίλε...
Θα πέσει κι άλλο... Πούλα όσο είναι καιρός λεμεεεεε...

Συνημμένα

• Sell it Now!.jpg
    Sell it Now!.jpg
    239,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βρε...εξ-από-ανέκαθεν...κατά την κρίση και πριν την πτώση, γίνονται πάντα τα καλύτερα deals.

Και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας γιατί οι λευκογιακάδες με τις γαλάζιες γραβάτες νιώθουν ότι τελειώνουν οι μέρες τους και σύντομα θα είναι πάλι στην Β' Εθνική, μπορεί και χειρότερα. Οπότε ότι προλάβουν!

Ρώτα και τον Akis, ξέρει καλά αυτός από τέτοια!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όπως έχω ξαναπεί, δεν θέλω να κράζω ξένα μαγαζιά, αλλά μόνο αυτά από όπου ψωνίζω, οπότε θα εστιάσω πάλι στα αγαπητά μου γαλάζια μπουμπούκια.

[size=12pt]Πάντως, εάν ισχύει η βρώμα που κυκλοφόρησε, ότι ο Μπούλης θα αποσύρει την Κ.Ο. της Ν.Δ. από την ψηφοφορία για την προανακριτική μόνο και μόνο επειδή φοβάται ότι οι αντάρτες θα σηκώσουν κεφάλι, τότε μιλάμε για τρελό πραξικόπημα. Τα σύκα-σύκα....[/size]

Όπως επίσης, θέλω να δω τελικά κάτι Τασούληδες και ΣΙΑ τι θα ψηφίσουν για την προανακριτική...για να δούμε τελικά ποιος φοράει παντελόνια.

Αν και πιστεύω ότι τελικά το ρητό "σκυλιά που γαυγίζουν, δεν δαγκώνουν" θα επιβεβαιωθεί ξανά.

Έτσι....

Μα πόσο προβλέψιμοι είναι πια?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Βρε...εξ-από-ανέκαθεν...κατά την κρίση και πριν την πτώση, γίνονται πάντα τα καλύτερα deals.

Και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας γιατί οι λευκογιακάδες με τις γαλάζιες γραβάτες νιώθουν ότι τελειώνουν οι μέρες τους και σύντομα θα είναι πάλι στην Β' Εθνική, μπορεί και χειρότερα. Οπότε ότι προλάβουν!

Ρώτα και τον Akis, ξέρει καλά αυτός από τέτοια!

Μια χαρά τα πάει ο Άκης. Σχόλασε την γερμανίδα γηραιά σύζυγο, ψώνισε νέα γυναίκα, νεοκλασικό στην Δ. Αεροπαγήτου, γάμοι στα Παρίσια, το καλοκαίρι στο Λαγονήσι Resort, σούπερ. Είδες πως αυγατίζει η βουλευτική αποζημίωση αν την επενδύσεις σωστα?  :2funny: :2funny:

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενώ εγώ ο παπάρας που έιχα επενδύσει σε τραπεζικά χαρτιά έχω πάρει στην κυριολεξία τα αρχίδια μου!
-9% και σήμερα οι τράπεζες.... :headbang:

Πουλά τα ρημάδια και αγόρασε κάτι με μικρές διακυμάνσεις μέχρι να περάσει η μπόρα.
Προσωπικά θα σου πρότεινα το κατσικάκι που πουλάει παγωτά.
Είναι μετρημένα τα χαρτιά του και σε σίγουρα χέρια.
Όσο για τον μπουλούκο και την συμμορία του...τώρα κάνουν τα "τελευταία" μαζέματα...
και μετά σώσον εαυτό... :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Πάντως, είναι η πρώτη φορά μου φαίνεται από τη μεταπολίτευση τουλάχιστον και μετά όπου σε μία ψηφοφορία στο κοινοβούλιο θα απέχει η συμπολίτευση αύριο.... Άλλη μία πρωτοπορία των παρόντων κυβερνώντων......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom